ζωδια για ελεύθερους 17/09 Κυριακή

imerisies-21214

ζωδια για ελεύθερους 17/09 Κυριακή

Ζωδια Κριος
Η αγάπη θα ήταν σίγουρα κάτι βαρετό αν παίρνατε πάντα αυτό που θέλατε όταν το θέλατε. Ένας λόγος για τον οποίο είναι συναρπαστικό να είστε αδέσμευτοι είναι ότι δεν συναντάτε ποτέ το ίδιο πάθος δυο φορές. Ευχαριστηθείτε αυτή την ποικιλία.

Ζωδια Ταυρος
Σας παρουσιάζεται μια ευκαιρία. Υπάρχει πιθανότητα να γνωριστείτε με τη μοναδική αδερφή ψυχή σας ή έστω να κάνετε μια ωραία συζήτηση με κάποιον/κάποια ελκυστικό/ή. Όμως, ποτέ δεν θα μάθετε τι θα γίνει αν δεν πιέσετε τον εαυτό σας να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία.

 

Ζωδια Διδυμοι
Η ώρα της κορύφωσης του φλερτ είναι τώρα! Ένα ενδιαφέρον και φιλικό περιβάλλον σας δίνει το χώρο που χρειάζεστε για να ανοίξετε τα φτερά σας. Ο χρόνος δεν περνάει απλά γρήγορα όταν διασκεδάζετε τόσο πολύ, σπάει το φράγμα του ήχου.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Καταλαβαίνετε πολύ καλά τι χρειάζεται κάποιος για να χαλαρώσει. Επιδείξτε αυτές τις επικοινωνιακές δεξιότητες βοηθώντας τους. Θα είναι ευγνώμονες και εσείς θα επεκτείνετε τα πεδίο των ευκαιριών σας σε ό,τι αφορά τις κοινωνικές σας συναναστροφές.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Το μυστικό του καλού συγχρονισμού; Να μην πιέζετε τα θέματα όταν μοιάζουν όλα λάθος. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθηση σας. Είναι όντως κατάλληλο αυτό το άτομο για εσάς ή απλά θέλετε εσείς να είναι; Μετακινήστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας και μπορεί να επεκτείνετε τις πιθανότητες σας.

Ζωδια Παρθενος
Φυσικά και είναι σημαντικό να σας αγαπάει κάποιος για αυτό που είστε εσωτερικά, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς – είστε πολύ όμορφοι και εξωτερικά. Τα άστρα σας δίνουν τόνους γοητείας και ενέργεια για φλερτ, οπότε χρησιμοποιήστε τες για καλό σκοπό.

Ζωδια Ζυγος
Είστε τόσο επικεντρωμένοι στο πρόγραμμα των ραντεβού σας που παραμελήσατε τους φίλους σας; Οι δυνατές φιλίες είναι οι θεμέλιοι λίθοι της συναισθηματικής σας ζωής, οπότε σιγουρευτείτε ότι δεν χάνετε την επαφή σας μαζί τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζωδια Σκορπιος
H λέξη πολυπρόσωπος δεν αρκεί για να σας περιγράψει. Είστε τρελούτσικοι, πνευματώδεις, ντροπαλοί, επιθετικοί, συνεσταλμένοι, τρυφεροί, μυστηριώδεις και πρακτικοί. Για ποιο λόγο περιορίζετε τον εαυτό σας προσδιορίζοντάς τον να είναι μόνο ένα πράγμα ή ένα άλλο; Πόσο βαρετό θα ήταν κάτι τέτοιο;

Ζωδια Τοξοτης
Τα άστρα παίζουν θάρρος ή αλήθεια με εσάς σήμερα. Αν αισθάνεστε πραγματικά γενναίοι, θα επιλέξετε και το ένα και το άλλο. Αυτά που θα ανακαλύψετε για τις προοπτικές σας στον ερωτικό τομέα θα σας εκπλήξουν.

Ζωδια Αιγοκερως
Στη δουλειά, ξέρετε πώς να σχεδιάσετε μια επικοινωνιακή στρατηγική προκειμένου να κατορθώσετε να κάνετε το μήνυμα να φτάσει σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ακροατήριο. Γιατί δεν κάνετε το ίδιο και στον έρωτα; Αυτή την περίοδο τα μικρά και χαμηλών τόνων πράγματα είναι λιγότερο αποτελεσματικά από τα μεγάλα και κραυγαλέα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Υδροχοος
Να θυμάστε ότι ακόμη και αν απλώς δοκιμάζετε να πειραματιστείτε σε κοινωνικό επίπεδο, θα πρέπει να διατηρείτε αναλλοίωτες τις βασικές σας αρχές. Η αίσθηση που έχετε για τον εαυτό σας είναι τόσο εξασφαλισμένη ώστε να μπορείτε να υποδύεστε κάποιον άλλον για λίγο.

Ζωδια Ιχθυες
Αυτό που χρειάζεται η ερωτική σας ζωή είναι και λίγη ανούσια περιπέτεια. Οπότε βγείτε έξω με κάποιο άτομο που ξέρετε ότι είναι λάθος για εσάς αλλά δεν παύει να είναι πολύ γοητευτικό και αξιαγάπητο. Τι θα ήταν η ζωή και χωρίς καμιά σκανταλιά; Απάντηση: υπερβολικά βαρετή!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις