ζωδια για ελεύθερους 17/10 Δευτέρα

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

ζωδια για ελεύθερους 17/10 Δευτέρα

ζωδια κριός
Η αγάπη είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον κομμάτι στη ζωή όλων. Ωστόσο τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, συνειδητοποιείτε ότι δεν είναι το παν. Για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό, αρχίζετε να εκτιμάτε την ιδιαίτερη ποιότητα που σας χαρίζει η ζωή σας ως αδέσμευτοι.

ζωδια ταύρος
Η δέσμευση που βαραίνει τους ανθρώπους, δεν είναι το ζητούμενο σε μια ουσιαστική σχέση. Πρέπει να πάψετε να σκέφτεστε ότι θα χρειαστεί να εγκαταλείψετε τα πάντα για να διατηρήσετε αυτή την επαφή. Δεν είναι η μονογαμία το παν στη ζωή! Αν δεν προκύψει κάποια σχετική συζήτηση, μην μπείτε στη διαδικασία να αλλάξετε κάτι στην καθημερινότητά σας.

 

ζωδια δίδυμοι
Βρίσκεστε σε ένα δίλλημα και δεν ξέρετε προς τα πού να πορευτείτε, το μυαλό σας σάς τραβά προς τη μία κατεύθυνση και η καρδιά σας προς την άλλη. Εσείς ωστόσο ξέρετε ότι αυτό είναι ένα επαναλαμβανόμενο ζήτημα με βαθιές ρίζες, μόνο το πρόσωπο αλλάζει τώρα. Μην βιαστείτε να διαγράψετε κάθε προοπτική, τολμήστε να ακολουθήσετε αυτή τη φορά το ένστικτό σας αντί της λογικής.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Δεν πρέπει να σας ενδιαφέρει καθόλου η γνώμη ενός συγκεκριμένου ατόμου για εσάς. Ο καθένας μπορεί να είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σας ή να σας θεωρεί το χειρότερο σκουπίδι στη γη. Επειδή έτσι κι αλλιώς δεν θα αλλάξετε κάτι, συνεχίστε τη ζωή σας ως έχει. Είστε μια χαρά και χωρίς τις θεωρίες των άλλων.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Μια μικρή αμφιβολία, είναι σαν ένα μικρό καρκινικό κύτταρο προς την αποτυχία. Αν αποκτήσει ρίζα, θα καταστρέψει την αυτοπεποίθησή σας και δεν θα μπορείτε να προχωρήσετε. Η αβεβαιότητα είναι μια απόλυτα φυσιολογική συνθήκη της ζωής και πρέπει να την αποδεχθείτε. Να είστε βέβαιοι ότι έχετε πολύ πιο ισχυρές δυνάμεις μέσα σας από τη σιγουριά.

ζωδια παρθένος
Προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας την κατάσταση με ένα συγκεκριμένο άτομο. Αν το καλοσκεφτείτε όμως, δεν έχετε να κάνετε με τον Δρ Τζέκιλ και τον κο Χάιντ! Γιατί σας έχει πιάσει τόσο άγχος; Αν δεν μπορείτε να κατασταλάξετε τι είναι αυτό που σας φταίει, ίσως η επαφή αυτή να μην σας ταιριάζει και να πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω.

ζωδια ζυγός
Διώχνετε το παλιό και κρατάτε το καινούργιο ή διώχνετε το καινούργιο και κρατάτε το παλιό; Όταν ένα παλιό αμόρε επανεμφανίζεται στη ζωή σας γονατιστό, είστε σε θέση να πετάξετε από το παράθυρο ο,τιδήποτε ρομαντικό υπάρχει στη ζωή σας για να το υποδεχθείτε ξανά. Τι συμβουλή περιμένετε ότι μπορεί να σας δώσει οποιοσδήποτε; Εσείς πρέπει να μετρήσετε την ευρύτητα του πνεύματός σας και την ωριμότητα της κατάστασης, και μετά να προχωρήσετε.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Η επιφυλακτική ιδιοσυγκρασία σας είναι αυτή που σας περιορίζει να αποκαλύπτετε πολλά για τον εαυτό σας. Υπάρχει όμως ένα ιδιαίτερο άτομο, που καταφέρνει να ανατρέψει αυτή την εσωστρέφειά σας. Είστε έτοιμοι να πείτε όλα όσα είναι δυνατόν να ξέρετε για τον εαυτό σας! Αυτό είναι εξαιρετικό, και να τολμήσετε το βήμα.

ζωδια τοξότης
Σήμερα φαίνεται να σας στοιχειώνουν κάποιες παλιές σας αποτυχίες και χαμένες ευκαιρίες. Σας συμβαίνει συχνά να επιστρέφουν τα φαντάσματα και να σαμποτάρουν κάθε σας διάθεση να πάρετε ρίσκα στο ρομαντικό επίπεδο. Πρέπει όμως να τα καταπνίξετε και να κάνετε την επόμενη κίνηση της αλλαγής, πριν αποσυρθείτε πάλι στο καβούκι σας και στη ζώνη ασφάλειας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Αν αποζητάτε ένα δίλλημα, αυτό θα πάρετε. Είναι γνωστό ότι το ρομάντζο μπορεί να εμφανιστεί με τις πιο παράδοξες μορφές. Μπορεί εσείς εκείνη τη στιγμή να παρακολουθείτε αμήχανα το νέο σας αφεντικό ή να ακούτε τους φίλους σας να μιλούν για τα επιτεύγματα των παιδιών τους. Η επαφή θα γίνει, και θα είναι αναπόφευκτη. Οι ευκαιρίες παρουσιάζονται τις πιο απίθανες στιγμές!

ζωδια υδροχόος
Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα στο ρομαντικό πεδίο. Μπορεί οι πρώτες συναντήσεις με ένα ιδιαίτερο άτομο να είναι σκέτη αποτυχία, αλλά η συνέχεια να αποδειχθεί υπέροχη – και το αντίθετο. Πριν κλείσετε ένα κεφάλαιο, να έχετε δώσει όλες τις δυνατές ευκαιρίες και να αφήνετε τα πράγματα να κυλούν αυτόνομα.

ζωδια ιχθύες
Όταν ένα άτομο δεν μπορεί να πάρει μια απόφαση, εξαρτάται από εσάς να αναλάβετε τα ηνία της περίστασης. Είτε πρόκειται για τον εργασιακό σας χώρο είτε για το ρομαντικό πεδίο της δικής σας ζωής, δυστυχώς κάποιος πρέπει να πάρει τις αποφάσεις. Στην προκειμένη περίπτωση, ο κάποιος είστε εσείς.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66