ζωδια για ελεύθερους 18/03 Σάββατο

wallpaperneraidokiklos1

ζωδια για ελεύθερους 18/03 Σάββατο

ζωδια κριός
Προκαλέστε κάτι απρόσμενο και θαυμάσιο, και μετά… καθυστερήστε. Όταν δείτε το ηλεκτρονικό μήνυμα ή την εισερχόμενη κλήση από το άτομο που σας ενδιαφέρει, μην απαντήσετε αμέσως. Δημιουργήστε ένα μικρό μυστήριο, μια αγωνία, λίγη διέγερση της περιέργειας. Κάντε το άλλο άτομο να αδημονεί!

ζωδια ταύρος
Βρίσκεστε στο μεταίχμιο μιας μετάβασης στην προσωπική σας ζωή, που αφορά την αντιμετώπιση και κατάρριψη των φόβων σας. Ξαφνικά κάτι που συνήθως σας τρομοκρατούσε, τώρα σας φαίνεται αβλαβές. Αφού καταφέρετε να βγάλετε από τη ζωή σας αυτό το άγχος, θα είστε ελεύθεροι να κυνηγήσετε όσα λαχταρά η καρδιά σας.

 

ζωδια δίδυμοι
Σας έχει καταβάλει τόση φλυαρία και υπερδιέγερση, που τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει! Αξιοποιήσετε αυτή τη συγκυρία ανοίγοντας συζητήσεις, ακόμη και με τους πιο απρόβλεπτους ανθρώπους. Ακόμη κι αν δεν είναι οι τύποι που σας έλκουν, σίγουρα θα έχουν κάποιο γνωστό που θα σας αρέσει!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Σήμερα θα είναι καλό να δοκιμάσετε μια αλλαγή. Αν συνήθως είστε το άτομο κυνηγός, μείνετε για λίγο άπραγοι και αφήστε τους άλλους που νοιάζονται για εσάς να σας κυνηγήσουν. Αν συνηθίζετε να είστε ήρεμοι και σιωπηλοί, γίνετε τώρα η ψυχή της παρέας. Σπάστε τα αναμενόμενα και ξαναγράψτε τη στάση ζωής σας!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Σεξ της μιας βραδιάς; Αν είστε από τα άτομα που το εγκρίνετε και έχετε πρόσβαση σε αυτό, η στιγμή είναι ιδανική για να το κυνηγήσετε – φυσικά με ασφάλεια. Αν δεν είστε, ίσως μπορείτε να προσδώσετε σε ένα φιλικό σας άτομο αυτά τα «ιδιαίτερα προνόμια». Πάντως φροντίστε να είστε απόλυτα ξεκάθαροι με το άλλο άτομο ως προς τους όρους, για να μην προκύψουν συναισθηματικές δεσμεύσεις.

ζωδια παρθένος
Μετά από μια σύντομη περίοδο αδράνειας, νιώθετε τώρα έτοιμοι και ζωηροί να ξαναμπείτε στο παιχνίδι των διεκδικήσεων. Φορέστε τα καλύτερά σας, κάντε τις επαφές σας και βγείτε από το καβούκι σας. Η ενέργειά σας είναι στα ύψη και σας κάνει ακαταμάχητους.

ζωδια ζυγός
Περνάτε μια φάση που θέλετε να σκεφτείτε όσους ανθρώπους έχετε στη ζωή σας και τις απόψεις σας για αυτούς. Μην σπαταλήσετε όμως πολύ από τον χρόνο σας σε αυτό. Η ζωή φουντώνει έξω από την πόρτα σας και περιμένει να ενταχθείτε στο πάρτυ!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Μπορεί να φταίει το άρωμά σας, μπορεί να φταίει και η αύρα σας. Το σίγουρο είναι ότι έχετε κάτι μαγνητικό. Μην το κρύβετε καθόλου, μοιραστείτε αυτή την ακαταμάχητη αίσθησή σας με όποιον θέλει να πάρει ένα κομμάτι.

ζωδια τοξότης
Η έμπνευση είναι ένα γνήσια μαγευτικό θέμα, και εσείς αυτή την περίοδο την βρίσκετε ακόμη και στα πιο απίθανα μέρη χωρίς να προσπαθήσετε καν. Και ενώ εσείς δεν αναζητάτε μια μούσα, δεν σταματά εκείνη από το να σας κυνηγά! Επειδή σύντομα θα συναντηθείτε, να είστε έτοιμοι να ξεμυαλιστείτε.

ζωδια αιγόκερως
Αφήστε για λίγο στην άκρη την ψυχαγωγία σας, γιατί έχετε εκκρεμότητες στο σπίτι αλλά και τον εργασιακό σας χώρο. Μην ξεχνάτε ωστόσο να σηκώνετε και λίγο το κεφάλι από τις υποχρεώσεις σας, γιατί υπάρχουν πολλά άτομα γύρω σας!

zwdia shmera

ζωδια υδροχόος
Σήμερα το μυαλό σας θα δουλεύει με την ευφυΐα πυρηνικού φυσικού! Οι απαντήσεις για κάθε ερώτημα θα σας έρχονται από το πουθενά, γι’ αυτό αξιοποιήστε τη συγκυρία για να επιλύσετε κάποια περίπλοκα θέματα της ζωής σας. Θα ανακαλύψετε δυνατότητας που δεν πιστεύατε καν ότι υπάρχουν.

ζωδια ιχθύες
Η ενέργειά σας τον τελευταίο καιρό μοιάζει με εκκρεμές. Τη μία στιγμή νιώθετε έτοιμοι να καταρρεύσετε, την άλλη στιγμή είστε σε θέση να ανέβετε βουνά! Σήμερα ωστόσο θα βρείτε μια μέση ισορροπία, καθώς θα αντιληφθείτε ότι μπορείτε να ακολουθήσετε θετικά αυτές τις μεταπτώσεις αντί να τις πολεμάτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις