ζωδια για ελεύθερους 18/04 Τρίτη

tetragwno-ilios-poseidwnas-28-5

ζωδια για ελεύθερους 18/04 Τρίτη

ζωδια Κριος
Οι καλοί τρόποι μετράνε. Οι λεπτές ενδείξεις της μη λεκτικής επικοινωνίας, μπορεί να είναι περισσότερο αποκαλυπτικές από αυτά που λέγονται. Χαλαρώστε και παρατηρήστε – θα μάθετε πολλά για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και για τα αισθήματά του για εσάς.

ζωδια Ταυρος
Μην φοβάστε ποτέ. Στον ερωτικό τομέα, αν χάσετε ένα λεωφορείο, να ξέρετε ότι θα έρθει το επόμενο σύντομα. Έχετε περάσει και καλές και κακές στιγμές. Την παρούσα χρονική περίοδο να περιμένετε ότι θα βιώσετε και τα δύο.

 

ζωδια Διδυμοι
Τα ερωτικά ζητήματα μπορεί να μπουν σε αναμονή επί του παρόντος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζετε κάτι ξεχωριστό. Γιατί να περιμένετε τον πρίγκιπα ή την πριγκίπισσα του παραμυθιού για να δραστηριοποιηθείτε; Αν θέλετε πολυτέλειες, να τις προσφέρετε οι ίδιοι στον εαυτό σας.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Είστε ειλικρινείς, όλοι το γνωρίζουν αυτό. Αλλά ένα άτομο στο περιβάλλον σας αισθάνεται μαγεμένο από την αντίληψή σας για τα πράγματα. Μην συγκρατείστε, ακόμη κι αν κάποια στιγμή δείτε να έρχεται σε δύσκολη θέση το εν λόγω άτομο. Αν σκοπεύει να μπει στην παρέα σας, θα πρέπει να κατανοήσει ποιοι είστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Λεων
Μην ξεχνάτε να συντηρείτε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας. Τώρα είναι μια καλή στιγμή να επικοινωνήσετε με οικογένεια και φίλους. Οι ερωτικές σχέσεις είναι σημαντικές αλλά και οι άλλοι δεσμοί είναι εξίσου σημαντικοί και χρειάζονται την προσοχή σας και την αγάπη σας.

ζωδια Παρθενος
Τους γοητεύετε όλους στην παρούσα φάση με την ευφράδεια και τη φινέτσα σας. Παρά ταύτα, η πιο κομψή κίνηση που μπορείτε να κάνετε, είναι να δώσετε τα εύσημα εκεί που πρέπει. Μην μονοπωλείτε τους προβολείς – μοιραστείτε λίγη από αυτή την προσοχή με άλλους.

ζωδια Ζυγος
Όταν πρόκειται να αγοράσετε ένα ακριβό αντικείμενο, κάνετε κάποια έρευνα πριν. Γιατί δεν κάνετε το ίδιο όταν πρόκειται για την προσωπική σας ζωή; Πριν βγείτε με ένα ιδιαίτερο άτομο, αναζητήστε πληροφορίες από το περιβάλλον σας. Θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα της έρευνάς σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιος
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναζητήσετε ασυνήθιστους τρόπους διασκέδασης – και τα άτομα που θα μετάσχουν σε αυτούς. Είτε πρόκειται για κάποιο θεματικό πάρτι ή για μια νύχτα διασκέδασης σε κάποιο κλαμπ, δημιουργείτε αναμνήσεις και φιλίες που θα κρατήσουν μια ζωή.

ζωδια Τοξοτης
Μην εκπλαγείτε αν τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα είχατε προγραμματίσει, ειδικά στον ερωτικό τομέα. Αν μπορέσετε να κρατήσετε αυτό στο μυαλό σας και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, θα είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε την κατάσταση με τον καλύτερο τρόπο.

ζωδια Αιγοκερως
Έχετε μεγάλη επιδεξιότητα στο να κάνετε συστάσεις στην παρούσα φάση. Γι’ αυτό αν κανείς δεν προθυμοποιείται να αναλάβει αυτό το καθήκον, πάρτε εσείς την πρωτοβουλία. Έτσι θα είναι καλύτερα, γιατί ήρθε η ώρα για πάρτι και εσείς θα είστε στο επίκεντρο της δράσης. Τέλεια!

zwdia-765

ζωδια Υδροχοος
Να έχετε εστιασμένη την προσοχή σας στο τι γίνεται γύρω σας και θα προσέξετε ότι υποβόσκουν κάποιες μάλλον «καυτές» εκπλήξεις. Είναι μια καλή στιγμή για να αυξήσετε την επίγνωσή σας, για τα πάντα και τους πάντες στον στενό σας περίγυρο.

ζωδια Ιχθυες
Η αγάπη κάνει πάντα τα δικά της σχέδια, κάτι που καταλήγει εξαιρετικά ενοχλητικό σε άτομα της δικής σας ιδιοσυγκρασίας! Αν κατορθώσετε να αφήσετε κατά μέρος το δικό σας πρόγραμμα και να πάτε με το ρεύμα – ή καλύτερα αν πάρετε κάποιο ρίσκο – ενδεχομένως να έχετε μια φανταστική έκπληξη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia