ζωδια για ελεύθερους 18/07 Τρίτη

erwtikes-1314

ζωδια για ελεύθερους 18/07 Τρίτη

Ζωδια Κριος
Σηκωθείτε πια από αυτή την καρέκλα και τεντωθείτε. Μετά σκύψτε και αγγίξτε τα δάχτυλα των ποδιών σας. Δεν αισθάνεστε καλύτερα; Τώρα, δοκιμάστε να κάνετε κάτι και σε πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Η προσέγγισή σας σε σχέση με τον έρωτα θα βελτιωθεί.

Ζωδια Ταυρος
Αισθάνεστε απογοητευμένοι; Ακούγεται λογικό. Το παιχνίδι του έρωτα σας έχει μπερδέψει και σας έχει κάνει δύσπιστους ως προς τα εξαιρετικά σας αντανακλαστικά. Μην ξεσπάτε τα συναισθήματά σας σε κανένα, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας. Κάντε ένα διάλειμμα και χαλαρώστε.

 

Ζωδια Διδυμοι
Έχετε δει πώς κάνουν φίλους τα μικρά παιδιά; Μερικές φορές δεν υπάρχει κανένας λόγος και αιτία γιατί συναντιούνται, πώς τσακώνονται ή πότε και αν τα ξαναβρίσκουν. Στην πραγματικότητα, λειτουργούμε όλοι σαν μικρά παιδιά. Μην παίρνετε τον έρωτα τόσο στα σοβαρά.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Σκέφτεστε πώς μπορείτε να μετατρέψετε αυτά τα περιστασιακά ραντεβού σε μια μόνιμη σχέση. Ωστόσο τα άστρα σας προειδοποιούν – υπολογίστε όλες τις συνέπειες πριν προχωρήσετε.

Ζωδια Λεων
Το να διαχειρίζεστε την ερωτική σας ζωή χρησιμοποιώντας τη μέθοδο «μία σου και μία μου» μετά από κάποιο καιρό γίνεται κουραστικό, δεν νομίζετε; Δεν έχει νόημα να προσπαθείτε να πείσετε τον άλλον, να σας δώσει αυτό που εσείς οι ίδιοι θα πρέπει να εξασφαλίσετε για τον εαυτό σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Παρθενος
Μια εκπληκτική ερωτική επαφή βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής – απλά τσεκάρετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι φίλοι και συγγενείς σας ξέρουν ακριβώς το κατάλληλο άτομο εσάς για να σας τα φτιάξουν. Να είστε ανοιχτόμυαλοι!

Ζωδια Ζυγος
Είναι εκπληκτικό πόση κατανόηση δείχνετε, όταν προσπερνάτε κάποιον παλιό σας έρωτα χέρι με χέρι με το καινούργιο σας αμόρε. Σκέφτεστε πόσα μάθατε από την τελευταία σας σχέση και πόσο πολύ έχετε προχωρήσει.

Ζωδια Σκορπιος
Πηγαίνετε σε έναν κήπο. Το να βοηθάτε τα φυτά να μεγαλώσουν και να βγάζετε τα ζιζάνια, μπορεί να ξεμπλοκάρει το μυαλό σας από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην ερωτική σας ζωή. Ποιος ξέρει… Όλη αυτή η επαφή με τη φύση, μπορεί να κάνει να ανθίσουν μερικά νέα συναισθήματα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζωδια Τοξοτης
Η αισιόδοξη και ρομαντική σας φύση είναι ένα από τα μεγαλύτερά σας προτερήματα. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν είστε αποφασισμένοι να βάλετε την ευτυχία κάποιου άλλου πάνω από τη δική σας και να αρχίσετε να κάνετε θυσίες που δεν χρειάζονται.

Ζωδια Αιγοκερως
Αυτός ο έρωτας εντείνεται αλλά βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε την κατάλληλη στάση και όρια. Εξάλλου, δεν θέλετε να διακόπτετε μια σοβαρή επαγγελματική συνάντηση για μερικά ερωτόλογα από το τηλέφωνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζωδια Υδροχοος
Σκεφτήκατε ποτέ να κάνετε μια εθελοντική κοινωνική εργασία; Είναι ακριβώς αυτή η αίσθηση της προοπτικής που χρειάζονται το μυαλό και η ψυχή σας. Για να μην αναφέρουμε ότι το να βγείτε απλά μια βόλτα στη γειτονιά σας, μπορεί να σας φέρει συναντήσεις με νέους πιθανούς ερωτικούς συντρόφους.

Ζωδια Ιχθυες
Λίγη συναισθηματική καθοδήγηση θα σας ωφελούσε. Μιλήστε με έναν καλό φίλο ή περάστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας, για να σκεφτείτε τα θέματά σας στον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Τα άστρα σας μπορούν να σας διαφωτίσουν. Αρκεί να το ζητήσετε.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera