ζωδια για ελεύθερους 19/01 Πέμπτη

erwtikes-24314

ζωδια για ελεύθερους 19/01 Πέμπτη

ζωδια κριός
Προσπαθήστε σήμερα να συντονιστείτε λίγο καλύτερα με το σώμα σας μέσω λίγης άσκησης ή διαλογισμού είτε και κάνοντας γιόγκα. Κάτι προσπαθεί να σας πει και δεν είναι καλό για εσάς να το αγνοείτε. Είναι σημαντική η υγεία για να είστε ελκυστικοί.

ζωδια ταύρος
Σήμερα κάντε την ουσιαστική κίνηση προσέγγισης προς το άτομο που έχει τραβήξει την προσοχή σας τελευταία. Αν μάλιστα έχετε προετοιμάσει λίγο και έναν ανέμελο διάλογο, θα εκπλαγείτε και οι ίδιο με το πόσο εύκολα θα κυλήσουν τα πράγματα.

 

ζωδια δίδυμοι
Εν μέσω πολλής διασκέδασης και συζητήσεων για να περάσει η ώρα, ποια είναι η ουσία; Το ρίσκο είναι δικό σας τώρα, προκειμένου να μπείτε στην καρδιά του θέματος. Τολμήστε να κάνετε τις ουσιαστικές ερωτήσεις.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Πάρτε τα ηνία και ορίστε εσείς το πρόγραμμα της παρέας. Δεν έχει σημασία αν θα είναι μια απλή βόλτα, μια ταινία ή μια συνάντηση για καφέ. Η ουσία είναι ότι θα αναδείξετε τον ηγετικό χαρακτήρα σας και πολλοί θα εντυπωσιαστούν.

ζωδια λέων
Πριν κατεβάσετε το χειρόφρενο και ξεκινήσετε για μπροστά, αφιερώστε λίγο χρόνο για να κοιτάξετε πίσω. Ποια μαθήματα πήρατε από το πρόσφατο ρομαντικό παρελθόν σας; Μήπως υπάρχουν ακόμη πράγματα που δεν πρέπει να αφήσετε μισοτελειωμένα;

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια παρθένος
Ονειρευτείτε το, ζήστε το, αγαπήστε το! Γιατί να αναμένετε κι άλλο για να ξεκινήσετε κάτι; Τα άστρα είναι με το μέρος σας αυτή την περίοδο, γι’ αυτό πρέπει να την αξιοποιήσετε με πολλές εξόδους και καινούργιες γνωριμίες, χωρίς να σημαίνει ότι πρέπει να παραμελήσετε τις παλιές.

ζωδια ζυγός
Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να δημιουργήσετε κάθε είδους όμορφους δεσμούς σχέσεων. Θα είναι καλό να έχετε αρκετά ελεύθερο το πρόγραμμά σας, για να είστε σε θέση να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε είδους συγκυρία που θα φέρει το σύμπαν στο δρόμο σας!

ζωδια σκορπιός
Πληροφορίες, παρακαλώ! Εσείς τις αναζητάτε, κάποιος τις έχει και έχει πολλές πιθανότητες να βρείτε τον τρόπο να σας τις ψιθυρίσει στο αφτί. Αν δοκιμάσετε διάφορες παραμέτρους και δεν δείτε αποτέλεσμα, να καταφύγετε στην παλιά δοκιμασμένη συνταγή: ρωτήστε ή ζητήστε τις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια τοξότης
Ένα άτομο που θέλει τα πάντα χαρτογραφημένα ή κολλάει στην παραμικρή λεπτομέρεια, είναι ικανό σήμερα να σας στείλει στο φρενοκομείο! Γιατί δεν μπορούν οι άνθρωποι να είναι χαλαροί και να λειτουργούν απλά; Ίσως να υπάρχει κάποιος λόγος πίσω από αυτή τη συμπεριφορά τους: να ξέρουν κάτι που εσείς αγνοείτε προς το παρόν…

ζωδια αιγόκερως
Η στιγμή είναι κατάλληλη για να στήσετε το τέλειο σκηνικό για μια σπουδαία βραδιά που έπεται. Φροντίστε να έχετε κοντά σας όλους τους αγαπημένους σας ανθρώπους και βρείτε το καλύτερο μέρος που θα μπορέσετε να γίνετε όλοι μια καλή παρέα και να διασκεδάσετε.

ζωδια υδροχόος
Είναι εξαιρετική η προδιάθεσή σας να βλέπετε πάντα στο μέλλον. Σήμερα όμως φροντίστε να μην απομακρυνθείτε πολύ. Υπάρχει κάτι ή κάποιο άτομο στο παρόν, που αξίζει να του αφιερώσετε σοβαρά την προσοχή σας.

ζωδια ιχθύες
Οι σχέσεις σας φαίνεται να οδεύουν σε μια καλή πορεία, όμως πρέπει να είστε προσγειωμένοι από την πλευρά σας. Αυτή την περίοδο έχετε την τάση να σκέφτεστε υπερβολικά τα πάντα. Πρέπει να μάθετε να διαχωρίζετε ποια πράγματα αφήνετε να φεύγουν με το παρελθόν και ποια πρέπει να εντάσσετε στο μέλλον σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia