ζωδια για ελεύθερους 19/03 Κυριακή

teleies-gynaikes

ζωδια για ελεύθερους 19/03 Κυριακή

ζωδια κριός
Δεν χάθηκε ο κόσμος αν δεν έχει αίσια κατάληξη ένα πρόσφατο φλερτ σας, απλά δεν ήταν γραφτό να γίνει. Ξέρετε τι λένε, δεν στερεύει η θάλασσα από ψάρια!

ζωδια ταύρος
Αντί να μουτρώνετε που δεν είστε το κέντρο της προσοχής όλων, αποφασίστε σήμερα να σταθείτε πάνω από τις περιστάσεις. Αφήστε άλλους να λάμψουν, ενώ εσείς θα γοητεύσετε με τη σύνεσή σας. Το σωστό άτομο θα μυριστεί την πάστα του αστέρα!

 

ζωδια δίδυμοι
Κάτι σας προβληματίζει σε μια πρόσφατη ρομαντική σας γνωριμία. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να παρατηρείτε με πολλή προσοχή τα πάντα. Μην φτάσετε στην κατασκοπεία, αρκεί να βλέπετε και να ακούτε – περιλαμβανομένου του ενστίκτου σας!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Τη μια στιγμή είστε μελαγχολικοί, την επόμενη στιγμή το ηθικό σας είναι στα ύψη και όλος ο κόσμος στη χούφτα σας. Όσο κι αν η διάθεσή σας είναι τόσο κυκλοθυμικοί τελευταία, είναι διασκεδαστικό να είναι κάποιος στο περιβάλλον σας!

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια λέων
Καλό είναι να ξέρετε τι θέλετε, όμως είναι εξίσου καλό και σημαντικό να ξέρετε τι είστε διατεθημένοι να δώσετε. Αυξήστε το κάρμα της προσωπικής σας ζωής, προσφέροντας εσείς περισσότερη στοργή.

ζωδια παρθένος
Είστε σε μια φάση που αποπνέεται δυναμισμό και σεξουαλισμό, γι’ αυτό δεν μασάτε τα λόγια σας. Λέτε ακριβώς αυτό που νιώθετε χωρίς περιστροφές. Να ξέρετε ότι αυτή η δυναμική θα σας ανοίξει πολλές προοπτικές στο ρομαντικό πεδίο.

ζωδια ζυγός
Η παρέλαση πολλών θαυμαστών μπορεί να κάνει καλό στον εγωισμό σας αυτή την περίοδο, ωστόσο η καρδιά σας αποζητά πράγματα πιο απλά και με περισσότερη ουσία. Αφήστε τους άλλους να κάνουν λίστες «προοπτικών», εσείς αναζητήστε το ιδιαίτερο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια σκορπιός
Τα πάντα θα αρχίσουν να σας φαντάζουν στο εξής υπέροχα και λαμπερά. Νιώθετε μέσα σας να ξυπνά η ανάγκη της ανανέωσης και αναγέννησης – κι αυτό σας κάνει να νιώθετε σαν να πετάτε!

ζωδια τοξότης
Όσο κι αν όλοι γύρω σας είναι ξεσηκωμένοι για έξοδο, εσείς είστε έτοιμοι να πάτε σπίτι να χαλαρώσετε. Δεν έχετε κανένα λόγο να μην ακολουθήσετε την ανάγκη σας, εξάλλου η αυριανή μέρα είναι πολύ πιο ευνοϊκή για διασκέδαση.

ζωδια αιγόκερως
Είστε τραγανοί και δροσεροί σαν ανοιξιάτικο αεράκι αυτή την περίοδο! Αυτό έχει τραβήξει την προσοχή πολλών, που σύντομα θα αρχίσουν να σας προσεγγίζουν με πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ζωδια υδροχόος
Μην βιάζεστε να ξεστομίζετε ό,τι σας έρχεται στο μυαλό αυτή την περίοδο, γιατί ενδέχεται να βρεθείτε συναισθηματικά εκτεθειμένοι. Αφού η διάθεσή σας περνά την ευαίσθητη φάση της, κάντε ένα διάλειμμα από τις πολλές συζητήσεις.

ζωδια ιχθύες
Κάποιες σημαντικές ρομαντικές συγκυρίες σας προσεγγίζουν – και ευτυχώς είστε κι εσείς στην κατάλληλη διάθεση για να τις εντοπίσετε και να τις αξιολογήσετε. Μην βιαστείτε στην επιλογή σας, ο χρόνος είναι με το μέρος σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις