ζωδια για ελεύθερους 19/06 Δευτέρα

SONY DSC

ζωδια για ελεύθερους 19/06 Δευτέρα

ζωδια Κριος
Οι ρομαντικές ιδέες που έχετε και τα σχέδια που κάνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι ευλογημένα από τα άστρα, οπότε κατεβάστε ιδέες και ξεκινήστε τις κοινωνικές συναναστροφές. Όσο αφορά το σημερινό βράδυ, προχωρήστε με προσοχή σε ότι έχει σχέση με τον έρωτα.

ζωδια Ταυρος
Αν βρίσκεστε μπροστά σε κάποια περίπλοκη κατάσταση που προσπαθείτε να επιλύσετε στον τομέα των ερωτικών σχέσεων, θυμηθείτε ότι δύο – ή περισσότερα – μυαλά λειτουργούν καλύτερα από ένα. Αφήστε τους φίλους σας να πουν τη γνώμη τους. Μαζί μπορεί να βρείτε τη λύση.

 

ζωδια Διδυμοι
Τη μια στιγμή είστε ερωτευμένοι μαζί τους, την επόμενη δεν μπορείτε να τους ανεχθείτε. Στην αρχή πεθαίνετε για να είστε σε μια σχέση, μετά το μόνο που θέλετε είναι να είστε ελεύθεροι. Μπορεί να είστε λίγο παραπάνω κυκλοθυμικοί αυτή την περίοδο, οπότε μην κάνετε κάτι δραστικό.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Αυτό που συμβαίνει τώρα, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ευελιξία σας σε ότι αφορά τις προσδοκίες σας και την αίσθηση περιπέτειας που σας διακατέχει. Να είστε έτοιμοι για οτιδήποτε και οποιονδήποτε – ακόμη και αν είναι απλώς κάποιος ο οποίος θα γίνει ένας σπουδαίος νέος φίλος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Λεων
Αν προσπαθείτε να πάρετε – ή να διατηρήσετε – το πάνω χέρι σε μια ερωτική κατάσταση, μπορεί να ήρθε η ώρα να επανεκτιμήσετε την όλη ισορροπία δυνάμεων. Έχει πράγματι θέση εκεί; Τι θα συμβεί αν δεν ασχοληθείτε άλλο με αυτό;

ζωδια Παρθενος
Ένας φίλος μπορεί να ζητάει μια συμβουλή σχετικά με τα ερωτικά του, αλλά είναι όντως αυτό το οποίο θέλει; Μερικές φορές το να αφήνετε απλά τους άλλους να πουν αυτό που θέλουν, είναι περισσότερο αποδοτικό – και περισσότερο συμπονετικό – από το να τους κριτικάρετε.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγος
Τα άστρα δίνουν μεγάλη ώθηση στα προσωπικά σας χαρίσματα και σε αυτά έχει προστεθεί η πνευματική υπεροχή. Αφήστε τους άλλους να πιάνουν ψιλή κουβέντα – μια σοβαρή συζήτηση με ένα συναρπαστικό καινούργιο άτομο είναι πιο πολύ του στυλ σας.

ζωδια Σκορπιος
Κάντε οτιδήποτε χρειαστεί για να απελευθερώσετε το μυαλό σας και η καρδιά σας θα ακολουθήσει. Οι προϋπάρχουσες αντιλήψεις δεν θα σας πάνε πολύ μακριά τώρα, αλλά εάν καλωσορίσετε την εύνοια της τύχης μπορεί να σας προσφέρει αληθινό ενθουσιασμό.

ζωδια Τοξοτης
Πάρτε τους αρχικούς, εμπνευσμένους τρόπους σκέψης και αντίληψης που έχετε, προσθέστε μερικές ολοένα αυξανόμενες επικοινωνιακές δεξιότητες, αναμείξτε και μερικά καινούργια άτομα και ίσως προκύψει μια ενδιαφέρουσα τέχνη ή ερμηνεία – μπορεί να οδηγήσει σε κάποιο πιθανό ρομάντζο;

zodia-zvdia-75

ζωδια Αιγοκερως
Μπορεί να μην είναι η σωστή στιγμή για μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση, αλλά το να μπερδεύετε λίγο τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεστε στα ερωτικά σας, σας ανταμείβει αυτή την περίοδο. Προσπαθήστε να κρατάτε λίγο μυστήριο γύρω από τον εαυτό σας, μετά δείξτε λίγη παραπάνω εξωστρέφεια και μετά – ποιος ξέρει;

ζωδια Υδροχοος
‘Όλα τα βλέμματα είναι καρφωμένα πάνω σας και όταν μιλάτε όλοι σας ακούν. Μια επιπλέον δόση ευφυΐας σημαίνει ότι φαίνεστε υπέροχοι και διαρκώς σας έρχονται νέες ιδέες. Ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει που είναι ερωτευμένοι μαζί σας;

ζωδια Ιχθυες
Αυτή την περίοδο παίρνετε όση αγάπη δίνετε, οπότε ψάξτε ευκαιρίες για να γεμίσετε τους φίλους, τους συναδέρφους σας, τυχαίους άγνωστους, ακόμη και τον ενοχλητικό σας γείτονα με καλή διάθεση. Όλα αφορούν το κάρμα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις