ζωδια για ελεύθερους 19/07 Τετάρτη

ζωδια για ελεύθερους 19/07 Τετάρτη

Ζωδια Κριος
Όλη αυτή η έλξη στην αρχή μπορεί απλά να ήταν υπερβολική τριβή. Με αυτό το άτομο περνάτε καλά τώρα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρόκειται για κάτι που μπορεί να εξελιχθεί μακροπρόθεσμα. Προχωρήστε και διασκεδάστε αλλά μην επενδύετε πολλά.

Ζωδια Ταυρος
Τονώστε την αυτοπεποίθησή σας. Κάντε ένα καινούργιο κούρεμα, πηγαίνετε για μασάζ ή περάστε τον ελεύθερο χρόνο σας κάνοντας περίπατο στο δάσος. Κάντε κάτι για να θυμηθείτε πόσο καλά αισθάνεστε με το σώμα σας και πόσο τυχεροί είστε μόνο και μόνο επειδή είστε ο εαυτός σας.

 

Ζωδια Διδυμοι
Τι σας έπιασε; Είστε αυθόρμητοι, απερίσκεπτοι και περισσότερο πρόθυμοι από ποτέ να πάρετε ρίσκα. Το αν φαίνεστε ανόητοι στους άλλους είναι το τελευταίο πράγμα που σας απασχολεί. Για αυτό άλλωστε οι επίδοξοι μνηστήρες μαζεύονται γύρω σας σαν τις μέλισσες.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Δεν μπορείτε απλά να κάθεστε να περιμένετε να πέσει ο έρωτας στην αγκαλιά σας – πρέπει να αναλάβετε δράση! Το να γνωρίζετε νέους ανθρώπους και να πηγαίνετε σε καινούργια μέρη, σας βάζει στο ερωτικό παιχνίδι. Καλό θα ήταν να φρεσκάρετε τις κοινωνικές σας επαφές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζωδια Λεων
Δίνετε στη λέξη «γοητεία» ένα εντελώς καινούργιο νόημα. Στρέψτε την προσοχή σας στο αντικείμενο του πόθου σας και απλά παρακολουθήστε το να «λιώνει» από έρωτα. Απλά να είστε προσεκτικοί με όλη αυτή την ερωτική ενέργεια που κουβαλάτε… Κανείς δεν είναι άτρωτος.

Ζωδια Παρθενος
Γιατί δεν συμμετέχετε σε μια αθλητική ομάδα ή δεν πηγαίνετε για μερικά παιχνίδια στο κοινοτικό κέντρο της περιοχής σας ή δεν αρχίζετε έναν διαγωνισμό scrabble στη γειτονιά σας; Είστε στα καλύτερά σας όταν παρακολουθείτε ή συμμετέχετε σε φιλικές αναμετρήσεις.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζωδια Ζυγος
Η ημιμάθεια μπορεί να αποβεί επικίνδυνη. Κάποιος/α φίλος/φίλη σας έκανε ένα ταξίδι για να βρει τον εαυτό του/της και τώρα δεν μπορεί να σταματήσει να αναλύει τις ερωτικές ζωές όλων όσων τον/την περιβάλλουν – μεταξύ αυτών και τη δική σας! Ζητήστε του/της ευγενικά να σταματήσει.

Ζωδια Σκορπιος
Η τύχη σας είναι παροιμιώδης όταν πρόκειται για την επίλυση ερωτικών ζητημάτων, είτε πρόκειται για τον εαυτό σας ή για τους φίλους σας. Πριν το καταλάβετε κάποιος/α θα σας προσεγγίσει με μια πρόταση. Σιγουρευτείτε ότι δεν θα δεσμευτείτε για κάτι.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Τοξοτης
Μια σύντομη σχέση μπορεί να αποτελέσει μια πολύτιμη διδακτική εμπειρία. Δεν κρατάνε όλες οι ερωτικές σχέσεις για πάντα – μερικές είναι για τώρα. Πάρτε το ως ένα μάθημα συναισθηματικής φύσης που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε.

Ζωδια Αιγοκερως
Οι ανέλπιστοι έρωτες είναι ρομαντικοί μόνο στα μυθιστορήματα και στις ταινίες. Στην πραγματική ζωή είναι απλά χάσιμο χρόνου και ενέργειας – και οι φίλοι σας μπορεί να βαρεθούν να το ακούν συνέχεια. Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε.

Ζωδια Υδροχοος
Ένας μικρός ερωτικός «σεισμός» διαταράσσει τη μέρα σας και η αντίδρασή σας θα είναι το κλειδί για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Απλά να θυμάστε ότι μπορείτε να πάρετε τον χρόνο σας – δεν χρειάζεται να αποφασίσετε αμέσως.

Ζωδια Ιχθυες
Το ζώδιό σας είναι συνήθως ένα από τα πιο ήρεμα του ζωδιακού κύκλου, αλλά τώρα τα άστρα βγάζουν προς τα έξω την έμφυτη φιλοπόλεμη φύση σας. Σιγουρευτείτε ότι έχετε τακτοποιήσει όλες τις λεπτομέρειες σε σχέση με κάποιον πιθανό ερωτικό σύντροφο, πριν προχωρήσετε.

zwdia-zodia-astrologia-65