ζωδια για ελεύθερους 20/01 Παρασκευή

ζωδια για ελεύθερους 20/01 Παρασκευή

ζωδια κριός
Η υγεία σας πρέπει να είναι πάντα η βασική σας προτεραιότητα. Θα είναι συνετό για τον εαυτό σας και μόνο, πριν έρθετε πολύ κοντά με ένα ιδιαίτερο άτομο να κάνετε έναν πλήρη έλεγχο από την κορυφή ως τα νύχια. Δεν υπάρχει κάτι πιο σέξι, από την ηρεμία σας!

ζωδια ταύρος
Έχετε την προδιάθεση να γίνεστε ισχυρογνώμονες όταν τα πράγματα δεν κυλάνε όπως τα θέλετε, όμως αυτό δεν πρέπει να γίνεται αιτία να ξεσπάτε στους άλλους. Την επόμενη φορά που θα νιώσετε να εξοργίζεστε, αναρωτηθείτε αν το άτομο απέναντί σας αξίζει αυτή τη συμπεριφορά ή είναι απλά ένα θύμα πάνω στο οποίο βγάζετε την αγανάκτησή σας.

 

ζωδια δίδυμοι
Το ατέρμονο κουβεντολόι με φίλους που δεν έχουν τίποτα ουσιαστικό να πουν, ενδέχεται να σας βγάλει εκτός εαυτού. Αντί να φτάσετε στο σημείο να οργιστείτε σήμερα, προτιμήστε να αποφύγετε όσο μπορείτε τις κοινωνικές συναναστροφές. Είναι αποδεκτό να μην θέλετε πάντα να μετέχετε σε αυτό το χάσιμο χρόνου.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Σήμερα θα σας είναι πολύ εύκολο να επικοινωνήσετε με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, καθώς θα σας διέπει ένας ενθουσιασμός συνεργασίας. Αξιοποιήστε τον προς όφελός σας κάνοντας την επόμενη κίνηση με ένα άτομο που θέλετε να βγείτε ραντεβού, είτε βγαίνοντας με φίλους για να διασκεδάσετε. Όσο πιο πολλοί, τόσο το καλύτερο!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Η οικονομική σας κατάσταση είναι ένας από τους λόγους που σας αποτρέπουν να διασκεδάζετε πιο πολύ. Το πιο συνετό για εσάς, είναι να αναζητήσετε τη βοήθεια ενός ειδικού για να βάλετε τα οικονομικά σας σε τάξη. Έτσι θα έχετε τον έλεγχό τους και το μέλλον σας σε καλή πορεία.

ζωδια παρθένος
Είναι της ιδιοσυγκρασίας σας να ονειροπολείτε και να σκέφτεστε το μέλλον σας με ένα ιδιαίτερο άτομο όταν είστε ερωτοχτυπημένοι! Όσο υγιής κι αν είναι μια πληθωρική φαντασία, η υπερβολική σκέψη για τις πιθανότητές σας στο μέλλον με το αντικείμενο του πόθου σας ενδέχεται να σας απομακρύνει από το παρόν. Απολαύστε αυτό τώρα που το έχετε!

ζωδια ζυγός
Μήπως έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητική εκείνη η φωνή μέσα στο κεφάλι σας; Ξέρετε, εκείνη που σας θέτει ερωτήματα για την προσωπική σας ζωή… Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν στεγανά ως προς το πότε και πώς πρέπει κανείς να είναι δεσμευμένος. Αν είστε ελεύθεροι, φροντίστε να απολαύσετε αυτή τη φάση και μην ανησυχείτε για όλα τα άλλα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια σκορπιός
Σήμερα προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε ένα φιλικό άτομο, χωρίς να κάνετε ερωτήσεις. Όσο λιγότερο το συζητήσετε, τόσο πιο πολύ θα εκτιμηθεί η προσφορά σας. Κρατήστε για τον εαυτό σας κάθε σχόλιο, γιατί το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ένας φίλος τέτοιες στιγμές είναι οι επικρίσεις.

ζωδια τοξότης
Μην βιάζεστε να ακούσετε γαμήλιες καμπάνες! Μπορεί η δική σας επιθυμία να είναι να παραλείψετε όλη τη φάση των ραντεβού και της γνωριμίες και να περάσετε αμέσως στην «κρεμάλα», όμως έτσι θα χάνατε όλη την ενδιάμεση ομορφιά. Μην ανησυχείτε, τα «βαριά χαρτιά» της σχέσης δεν θα αργήσουν να έρθουν!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Σήμερα καλείστε να επικοινωνήσετε με τα άτομα που βρίσκονται μακριά σας. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για μέλη της οικογένειάς σας ή φίλους, το βέβαιο είναι ότι η απόσταση δεν σημαίνει ότι σας σκέφτονται λιγότερο. Μιλήστε μαζί τους για να ανταλλάξετε τα νεότερα της ζωής σας, καταθέστε το δικό σας μερίδιο αγάπης για να διατηρείται υγιής η σχέση σας.

ζωδια υδροχόος
Αν είστε στη διαδικασία αναζήτησης νέου έτερου ήμισυ, αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε αυτά που θέλετε από ένα ταίρι αντί για αυτά που χρειάζεστε. Ίσως για ένα άτομο γεμάτο δράματα και εντάσεις, είναι προτιμητέο ένα άτομο που πατά γερά στο έδαφος. Είστε έτοιμοι για μια ώριμη σχέση.

ζωδια ιχθύες
Δεν είναι πάντα απαραίτητο να γνωρίζετε την κάθε λεπτομέρεια εκ των προτέρων, προκειμένου να πάτε κάπου. Βάλτε αυθορμητισμό στην κοινωνική σας ζωή! Να είστε βέβαιοι ότι πολλοί θα εντυπωσιαστούν και θα εκτιμήσουν αυτή τη νέα ανέμελη πλευρά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66