ζωδια για ελεύθερους 20/02 Δευτέρα

skylos-antras

ζωδια για ελεύθερους 20/02 Δευτέρα

ζωδια κριός
Φροντίστε με προσοχή το ρομαντικό και το κοινωνικό σας ημερολόγιο σήμερα από το πρωί, γιατί πολλά είναι τα σχέδια που καταστρώνονται από εσάς αλλά και για εσάς. Το απόγευμα μπορεί να νιώσετε ότι κάθε θέμα που προσπαθείτε να διεκπεραιώσετε, εμποδίζεται από κάποια αλλόκοτη δύναμη.

ζωδια ταύρος
Κάτι εξαιρετικά έντονο ενδέχεται να παρεμποδίσει το συνήθως οργανωμένο πρόγραμμά σας. Έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος που θα αντιδράσετε σε αυτές τις παρεμβολές. Φροντίστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να δείτε τα πράγματα από τη λογική τους πλευρά, χωρίς να ξεχνάτε το συναίσθημα.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια δίδυμοι
Κάτι σας έχει προβληματίσει τελευταία όσο αφορά την προσωπική σας ζωή. Σήμερα όμως θα καταφέρετε να το δείτε πολύ πιο καθαρά, αλλά και να το χειριστείτε πολύ πιο εύκολα. Αναζητήστε τα σημεία εκείνα που σας βοηθούν να αλλάζετε την οπτική σας στα πράγματα.

ζωδια καρκίνος
Ίσως να σας διέπει μια αναποφασιστικότητα αυτή την περίοδο για μια συγκεκριμένη ρομαντική συγκυρία είτε ένα ιδιαίτερο άτομο που έχετε γνωρίσει. Η συμβουλή για εσάς σήμερα, είναι να μην βιαστείτε να κάνετε καμία κίνηση. Το ένστικτό σας επεμβαίνει για κάποιο λόγο, αφήστε το να ξεδιπλωθεί χωρίς να πιέσετε ούτε τις καταστάσεις ούτε τον εαυτό σας.

tarw-zwdia

ζωδια λέων
Κάποια άτομα είναι σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή για να έχετε εσείς ό,τι θελήσετε και να ικανοποιηθεί κάθε καπρίτσιο σας. Επειδή σε αυτό το σύμπαν τίποτα δεν μένει μετέωρο, ενισχύστε το καλό κάρμα σας φροντίζοντας να ανταποδίδετε όταν λαμβάνετε.

ζωδια παρθένος
Μήπως κάποια ρομαντική σας περιπέτεια δεν εξελίσσεται με βάση το «σενάριο» που έχετε καταστρώσει τόσο προσεκτικά; Ίσως αυτή να είναι μια σημαντική ένδειξη ότι πρέπει πλέον να απαλλαγείτε από τα σενάρια και να λειτουργήσετε αυθόρμητα. Θα σας βοηθήσει πολύ αν παράλληλα απελευθερωθείτε από συγκεκριμένες προσδοκίες.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Το ρομάντζο θα στριφογυρίζει σήμερα από νωρίς στο μυαλό σας και σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Ίσως θελήσετε να απαντήσετε σε κάποια πικάντικα ηλεκτρονικά μηνύματα ή να αξιολογήσετε τις εκδηλώσεις θαυμασμού που λαμβάνετε. Όπως και να ‘χει, το απόγευμα θα πρέπει να εστιάσετε όσο γίνεται πιο πολύ την προσοχή σας στα επαγγελματικά σας θέματα.

ζωδια σκορπιός
Όμορφα πράγματα έρχονται σε όσους μπορούν να κάνουν υπομονή. Επιλέξτε να βελτιώνετε το κάρμα σας και να ανοίξετε την καρδιά σας ενόσω περιμένετε. Το βέβαιο είναι ότι κάτι εξαιρετικά καλό έχει ξεκινήσει και σας προσεγγίζει.

ζωδια τοξότης
Όλοι έχουν τα πάνω και τα κάτω στη διάθεσή τους – κι εσείς δεν διαφέρετε. Το θέμα είναι ότι αυτή την περίοδο τα σκαμπανεβάσματά σας μοιάζουν με κίνηση γιο-γιο στην ταχύτητα εναλλαγής! Δεν θα σας βοηθήσει η έξαρση αλλά ούτε και η απελπισία όσο αφορά την προσωπική σας ζωή. Η αλήθεια και ο ρεαλισμός βρίσκονται κάπου στη μέση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια αιγόκερως
«Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη» λέει η λαϊκή παροιμία, και σας ταιριάζει απόλυτα αυτή την περίοδο. Καταθέτετε όλη την πνευματική σας ενέργεια στα επαγγελματικά σας θέματα στη διάρκεια της μέρας, άρα πρέπει με κάποιο τρόπο να φορτίσετε τις μπαταρίες σας το βράδυ. Συναντηθείτε με τους φίλους σας για μια έξοδο, που θα σας κάνει καλό να περιλαμβάνει μια πολιτιστική εκδήλωση.

ζωδια υδροχόος
Νιώθετε να σας κατακλύζουν κάποια πολύ βαθιά συναισθήματα και χρειάζεστε βοήθεια για να τα επεξεργαστείτε; Τα άστρα είναι στο πλευρό σας και σας στέλνουν τόση συναισθηματική ευφυΐα, ώστε να κατανοήσετε ακόμη και τα πιο βαθιά μηνύματα. Αφιερώστε τους χρόνο άμεσα, και μην τα προσπερνάτε.

ζωδια ιχθύες
Έχει φτάσει η στιγμή να κάνετε μια καλή εκκαθάριση – όχι στις ντουλάπες σας αυτή τη φορά. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε και να αποχωριστείτε συναισθηματικούς δεσμούς, που δεν σας αφήνουν να απελευθερωθείτε. Έτσι θα κάνετε αρκετό χώρο για φρέσκιες εμπειρίες.

zwdia-zodia-astrologia-65