ζωδια για ελεύθερους 20/03 Δευτέρα

teleia-syntrofos

ζωδια για ελεύθερους 20/03 Δευτέρα

ζωδια κριός
Η μέρα σήμερα θα είναι από εκείνες που νιώθετε λίγο γκρινιάρηδες και μπερδεμένοι, ακόμη και για το πώς βλέπετε ένα ιδιαίτερο άτομο. Μην αγχώνεστε, χαλαρώστε και προτιμήστε απόψε να μείνετε στο σπίτι.

ζωδια ταύρος
Νιώθετε στην ατμόσφαιρα να πλανάται μια αλλαγή. Αν κάποιος ξέρει πότε υπάρχουν οι προοπτικές για μια καινούργια αρχή, είστε εσείς. Έτσι κι αλλιώς το ιδανικό για εσάς, όσο αφορά τα ραντεβού, κυμαίνεται από το επιφανειακό μέχρι τα πιο άπατα βάθη.

 

ζωδια δίδυμοι
Αν ακολουθήσετε τη ρομαντική σας διαίσθηση τώρα, τα άστρα σας υπόσχονται κάποιες πολλές γλυκές ανταμοιβές! Αφήστε το ένστικτό σας να σας καθοδηγήσει, ποιο άτομο να προσεγγίσετε και πώς. Δεν θα βγείτε χαμένοι.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Κάποιες φορές είναι πολύ πιο εύκολο να ενδώσετε στην τάση για υπερβολική ευαισθησία, παρά να προσπαθείτε συνεχώς να την καταπολεμείτε ή να την καταπνίγετε. Μην διστάσετε ακόμη και να αράξετε στον καναπέ με τη συντροφιά ενός καλού φίλου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια λέων
Ο εγωκεντρισμός σας είναι αυτός που σας θέτει σε μειονεκτική θέση αυτή την περίοδο, όσο αφορά τα θέματα καρδιάς. Θα είναι συνετό να επιστρατεύσετε λίγη μετριοφροσύνη, παράλληλα με την πρόθεση να κάνετε εσείς κάποιες κινήσεις. Ξεκολλήστε.

ζωδια παρθένος
Το ένστικτό σας συνήθως λειτουργεί υπέρ σας, ωστόσο αυτή την περίοδο μπορεί να είναι λίγο υπερβολικό όσο αφορά τις αντιδράσεις σας. Ίσως να παίρνετε πολύ προσωπικά κάποιες καταστάσεις, ενώ θα έπρεπε να τις κοιτάτε ρεαλιστικά. Ζητήστε την οπτική ενός φιλικού σας ατόμου.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Η προσοχή σας είναι εστιασμένη τον τελευταίο καιρό στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θέματα. Όσο αφορά την προσωπική σας ζωή, δεν την βοηθάτε και πολύ. Πρέπει να σπάσετε τη ρουτίνα σας με λίγη χαρά, για να καταφέρετε να βρείτε και πάλι την ισορροπία σας.

ζωδια σκορπιός
Είστε δυναμικοί, σέξι, αποπνέετε μαγνητισμό και αναγνωρίζετε μια ιδανική στιγμή. Γι’ αυτό όταν προκύψει μια καινούργια ρομαντική ευκαιρία, βρίσκετε τον κατάλληλο τρόπο να προσεγγίσετε. Μπορεί πολλοί να θεωρούν ότι λειτουργείτε αυθόρμητα, όμως εσείς ξέρετε ότι κινήστε με απόλυτα υπολογισμένα βήματα.

ζωδια τοξότης
Όταν η πίεση της καθημερινότητάς σας φτάνει στα άκρα, θέλετε να αποτραβηχτείτε στην άνεση του σπιτιού σας. Κανείς δεν σας κατηγορεί γι’ αυτό. Αν όμως επιλέγετε αυτή την πρακτική για να αποφεύγετε τη ζωή, το θέμα αλλάζει. Θα σας έκανε καλό να μιλήσετε σε έναν φίλο, μην φοβάστε να ανοίγεστε.

ζωδια αιγόκερως
Έχετε τελειώσει με τα παλιά ρομάντζα και τις αρχαίες αμαρτίες. Όσες αγάπες χάσατε στο παρελθόν, έχουν ξεπεραστεί και έχουν ταφεί εκεί πίσω. Βρίσκεστε σε μια εξαιρετική φάση. Αξιοποιήστε και κοιτάξτε γύρω σας για τα καινούργια και φρέσκα ενδιαφέροντα, που θα τα υποδεχθείτε με ενθουσιασμό.

ζωδια υδροχόος
Σας απασχολούν πολλά ερωτήματα αυτή την περίοδο, κυρίως όμως για τα επαγγελματικά σας θέματα και όχι την προσωπική σας ζωή. Προσπαθήστε να χειριστείτε και τους δύο αυτούς τομείς, έστω με ένα βήμα τη φορά και όσο σας επιτρέπουν οι δυνάμεις σας.

ζωδια ιχθύες
Όταν είστε καλοί σε κάτι, είστε υποδειγματικοί. Όταν είστε κακοί, είστε φρικτοί! Με αυτές τις εναλλαγές πορεύεστε σε όλη τη ζωή σας. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα ξυπνήσετε το πρωί ή πώς θα μεταβληθεί η διάθεσή σας στη διάρκεια της μέρας. Θα ήταν πολύ πιο εξυπηρετικό για την προσωπική σας ζωή, αν κάνατε την προσπάθεια να εντάξετε λίγη συνοχή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia