ζωδια για ελεύθερους 20/05 Σάββατο

erwtikes-3314

ζωδια για ελεύθερους 20/05 Σάββατο

ζωδια Κριος
Αν έχετε βλέψεις για κάποιο πολύ ιδιαίτερο άτομο (και τις έχετε), σήμερα μπορεί να είναι η μέρα που θα γίνετε σούπερ ελκυστικοί. Και μπουμ! Θα τους γοητεύσετε!

ζωδια Ταυρος
Ξέρετε… όταν ερωτεύεστε κάποιον που φοράει στη δουλειά την αποκριάτικη στολή του ενώ δεν είναι Απόκριες, δεν θα πρέπει να εκπλήσσεστε όταν σας ζητάει να φορέσετε μια στολή ρομπότ στο πρώτο σας ραντεβού. Θα μπορούσε να είναι ο Τσουμπάκα!

 

ζωδια Διδυμοι
Όταν σκέφτεστε τη λέξη «ριζικός», σας πάει πίσω στα μαθηματικά των σχολικών σας χρόνων; Σκέφτεστε το κόκκινο μελάνι στις διορθώσεις των τεστ; Ή ένα άριστα; Όπως και αν έχει, τα πράγματα μπορεί να γίνουν ριζοσπαστικά (με έννοια που δεν θα σχετίζεται με τα μαθηματικά) με κάποιον/α πολύ ελκυστικό/ή που θα γνωρίσετε σήμερα.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Αν τους καλέσετε για καφέ και περιμένετε από αυτούς να πληρώσουν το λογαριασμό, θα λάβετε κάτι παραπάνω από μια απογοήτευση που θα σχετίζεται με τα χρήματα. Κάτι τέτοιο μπορεί να βάλει τρικλοποδιά στα πρώτα βήματα ενός έρωτα που τώρα ξεκινάει. Θυμηθείτε: αν τους καλέσετε εσείς, κερνάτε εσείς.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Λοιπόν, κανείς ποτέ δεν είπε ότι δύο εγωισμοί που έρχονται σε αντιπαράθεση είναι η καλύτερη συνταγή για ρομάντζο. Κανείς όμως δεν είπε και το αντίθετο. Οπότε στην πραγματικότητα μπορεί να ισχύουν και τα δύο.

ζωδια Παρθενος
Ο πειραματισμός δεν αφορά μόνο τις χημικές ενώσεις. Θα προσθέσει αλατοπίπερο στην ερωτική σας ζωή επίσης. Οπότε μην κολλάτε σε μια συγκεκριμένη ρουτίνα. Δοκιμάστε να κάνετε κάτι καινούργιο σήμερα!

ζωδια Ζυγος
Μια πνευματική επαφή μπορεί να μετατραπεί σε κάτι εντελώς «σωματικό» σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι μια συνάντηση ψυχών γίνεται συνάντηση σωμάτων και από εκεί δεν υπάρχει διέξοδος.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζωδια Σκορπιος
Εάν μιλάμε για έστω και ελεγχόμενη συσσωρευμένη ενέργεια, οι απροσδόκητες εκρήξεις θα είναι μέρος του σκηνικού. Αν μιλάμε για αισθήματα, τα απροσδόκητα ξεσπάσματα θα είναι πιο δύσκολα. Σιγουρευτείτε ότι έχετε λάβει τα μέτρα σας.

ζωδια Τοξοτης
Αν η ματιά σας συναντηθεί με αυτήν ενός γοητευτικού άγνωστου ατόμου, μην ντραπείτε. Βγάλτε προς τα έξω τον πιο πονηρό σας εαυτό. Μετά κλείστε του/της το μάτι και ρωτήστε τον/την εάν θα ήθελε να σας ακολουθήσει σε μια πιο ιδιωτική συζήτηση.

ζωδια Αιγοκερως
Αν κάποιος προσπαθήσει να σας πουλήσει ένα εγγυημένο σχέδιο για να κερδίσετε την καρδιά και το μυαλό εκείνου/εκείνης που θέλετε, να είστε προσεκτικοί. Μόνο κάποιος που έχει χαζέψει από έρωτα και έχει χάσει τα λογικά του, μπορεί να την πατήσει.

ζωδια Υδροχοος
Αν ήσασταν λίγο πιο έξυπνοι θα έπρεπε να εφεύρουν έναν νέο τρόπο μέτρησης της ευφυΐας. Οπότε προχωρήστε και λάμψτε. Σίγουρα θα φωτίσετε τη ζωή κάποιου σήμερα.

ζωδια Ιχθυες
Καταγράψτε τα όνειρά σας σήμερα, είτε πρόκειται για αυτά που βλέπετε στον ύπνο σας ή αυτά που κάνετε στον ξύπνιο σας. Θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε κάποια κατάσταση ερωτικής φύσεως που σας δυσκολεύει. Ευχαριστήστε το υποσυνείδητό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75