ζωδια για ελεύθερους 20/07 Πέμπτη

zwdia-savvatokyriako-27-29-6

ζωδια για ελεύθερους 20/07 Πέμπτη

Ζωδια Κριος
Αρχικά η ανάγκη για συνεχή προσοχή, που έχει το άτομο με το οποίο έχετε βγει ραντεβού, μοιάζει φυσική και ακομπλεξάριστη αλλά στη συνέχεια αρχίζετε να αναρωτιέστε γιατί είναι τόσο ανασφαλής. Έχετε πραγματικά τη δυνατότητα να σπαταλάτε όλο σας το χρόνο για να ενισχύετε τον εγωισμό του;

Ζωδια Ταυρος
Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας δυσκολεύουν να θέσετε τον έρωτα ως πρώτη προτεραιότητα στη ζωή σας. Επιτέλους συνειδητοποιήσατε ότι ήρθε η ώρα να σταματήσετε να επιδιώκετε πράγματα που δεν πρόκειται να λειτουργήσουν και να κάνετε χώρο για αυτά που μπορούν να εξελιχθούν.

 

Ζωδια Διδυμοι
Σκεφτείτε την ερωτική σας ζωή σαν έναν μπουφέ. Δεν θέλετε να βάλετε στο πιάτο σας μόνο ρύζι και μακαρόνια, σωστά; Πόσο βαρετό θα ήταν αυτό! Απεναντίας, θέλετε να δοκιμάσετε λίγο από όλα όσο έχετε ακόμη την ευκαιρία.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Το να ξοδεύετε όλη σας την ενέργεια στο να προσπαθείτε να κάνετε την ερωτική σας ζωή να λειτουργήσει, μπορεί να αποβεί αντιπαραγωγικό. Απλώς χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν. Μόλις δείτε τα δύσκολα, θα βρείτε τρόπο για να ξεμπλέξετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Ζωδια Λεων
Το ερωτικό σας παρελθόν είναι σχετικό, αλλά το παρόν και το μέλλον σας εξαρτώνται ολοκληρωτικά από εσάς. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι έχετε τη δύναμη να διδαχθείτε από κάτι που συνέβη, αντί να το αφήσετε να σας επηρεάσει αρνητικά.

Ζωδια Παρθενος
Βρίσκεστε στο επίκεντρο αρκετό καιρό τώρα, και ανταπεξέρχεστε καλά στον έλεγχο των φίλων, της οικογένειας και των συναδέλφων σας. Παρά ταύτα, η ερωτική σας ζωή παίρνει τα πάνω της – οπότε ήρθε η ώρα να κάνετε πίσω.

Ζωδια Ζυγος
Βρίσκεστε πάντα στα πιο ψαγμένα κλαμπ, εστιατόρια και σημεία ενδιαφέροντος στην πόλη. Τα άστρα λένε ότι καλά κάνετε και βγαίνετε – βγείτε μόνοι, βγείτε με φίλους, αρκεί να βγείτε. Όσο πιο δημοφιλές το μέρος που πηγαίνετε, τόσο περισσότερα φλερτ θα έχετε.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Σκορπιος
Ποιος έχει ανάγκη από αστραπές και βροντές; Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικές αναφορές σε κάποιον πρώην, μερικά χαμένα ραντεβού και θα έχετε τα σημάδια που χρειάζεστε. Παρατήστε τον/την. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

Ζωδια Τοξοτης
Ποθείτε ακόμη κάποιον/α που δεν μπορείτε να έχετε και προσπαθείτε ακόμη να τον/την προσεγγίσετε με κάποιο τρόπο; Πάρτε το απόφαση – αν πρέπει να προσπαθήσετε τόσο πολύ και ακόμη δεν βλέπετε αποτελέσματα, απλά δεν είναι γραφτό να συμβεί. Προσπεράστε το.

Ζωδια Αιγοκερως
Γιατί συμπεριφέρεστε σαν συνταξιούχοι; Έχετε μια ολόκληρη ζωή μπροστά σας. Καλέστε τους φίλους σας. Βγείτε ραντεβού με αυτό τον χαριτωμένο τύπο. Σηκωθείτε από τον καναπέ και βγείτε έξω φορώντας ό,τι καλύτερο διαθέτει η ντουλάπα σας.

zodia-zvdia-75

Ζωδια Υδροχοος
Γιατί δεν σας τηλεφώνησε; Αφού περάσατε τόσο καλά μαζί! Ένα λεπτό – πώς είστε τόσο σίγουροι ότι δεν σκέφτεται ακριβώς το ίδιο πράγμα με εσάς; Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε (με μήνυμα ή e-mail) και να έρθετε σε επαφή μαζί του/της.

Ζωδια Ιχθυες
Το να θέτετε όρια, πάντα αποτελούσε πρόκληση για εσάς. Τα άστρα σας τεστάρουν με μια επερχόμενη ερωτική συνάντηση. Αυτό το άτομο μοιάζει να είναι τέλειο αλλά μήπως ρωτάει υπερβολικά πολλά πράγματα;

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις