ζωδια για ελεύθερους 20/08 Κυριακή

teleies-gynaikes

ζωδια για ελεύθερους 20/08 Κυριακή

Ζωδια Κριος
Ο έρωτας καραδοκεί κοντά στο σπίτι σας. Αν βαρεθήκατε τα συνηθισμένα ραντεβού όπου λέτε χαίρετε και αντίο, δοκιμάστε να αρχίσετε να συχνάζετε στη γειτονιά. Το να υποστηρίζετε την τοπική ομάδα ή να πάρετε μέρος στην καλλιέργεια του κοινοτικού κήπου, θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε διασυνδέσεις.

Ζωδια Ταυρος
Για να μπορέσετε να φτάσετε στο στόχο σας, πρώτα θα πρέπει να τον διακρίνετε. Ευτυχώς για εσάς, τα άστρα σας δίνουν τη δυνατότητα να δείτε αυτό που έχετε μπροστά σας αρκεί να έχετε το κουράγιο να το αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο.

 

Ζωδια Διδυμοι
Οπότε εσείς και το νέο σας αμόρε βρεθήκατε σε αδιέξοδο. Είναι λόγος αυτός για να υποχωρήσετε; Όχι βέβαια! Εσείς οι δύο μπορεί απλά να χρειάζεστε λίγο χρόνο για να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση. Αυτό θα κάνει τη σχέση σας πιο δυνατή.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Μια καινούργια αρχή είναι ευλογία για την καρδιά σας. Και λίγο ξεκαθάρισμα με την κυριολεκτική έννοια, δεν θα έβλαπτε επίσης. Βάλτε σε κουτιά αυτά τα παλιά ερωτικά γράμματα, ενθύμια και φωτογραφίες. Είχαν το χώρο τους. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνετε χώρο για τα νέα πράγματα που θα έρθουν.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζωδια Λεων
Το λιγότερο είναι περισσότερο; Χα! Μάλλον το περισσότερο είναι περισσότερο. Αλλά παρόλο που σας αρέσει η υπερβολή, αυτό το λίγο παραπάνω μπορεί να αρχίσει να σας φαίνεται φτωχό, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα ζητήματα της καρδιάς. Ίσως χρειάζεται να ρίξετε λίγο τους τόνους.

Ζωδια Παρθενος
Αφήστε τα ερωτικά ζητήματα στην άκρη προς το παρόν. Ένα μέλος της οικογενείας σας χρειάζεται την κατανόησή σας και ίσως μια ουδέτερη συμβουλή με μια κριτική ματιά. Η ερωτική σας ζωή θα είναι ακόμη εκεί όταν επιστρέψετε.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Ζυγος
Αισθάνεστε χαλαρά σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Άλλωστε όλοι θέλουν να συνδεθούν με κάποιο άλλο άτομο. Είναι απλά θέμα χρόνου να βρείτε κι εσείς τον/την κατάλληλο/η. Αυτή η χαλαρότητα που εκπέμπετε σας κάνει πιο γοητευτικούς.

Ζωδια Σκορπιος
Επανασυνδεθείτε με την οικογένειά σας. Ίσως αυτό σημαίνει να πάρετε τηλέφωνο κάποιο από τα αδέρφια σας και να βγείτε έξω μαζί για γεύμα ή να ξεφυλλίσετε παλιά φωτογραφικά άλμπουμ. Όπως και αν έχει, θα ανακαλύψετε ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο σχετικά με το πώς λειτουργείτε στα θέματα της αγάπης.

Ζωδια Τοξοτης
Μπορείτε να αναλύετε την εμπειρία σας όσο θέλετε αλλά μερικές φορές το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αναγνωρίσετε πλήρως όλα αυτά τα μπερδεμένα, ατελή συναισθήματα που είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας. Χαλαρώστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζωδια Αιγοκερως
Το να υπεκφεύγετε σχετικά με μια κατάσταση, δεν θα σας βοηθήσει με ορισμένα ζητήματα. Αν θέλετε να μοιραστείτε κάτι, θα πρέπει να το πείτε πριν αρχίσει να κακοφορμίζει. Απλώς εξετάστε οποιαδήποτε υποβόσκοντα συναισθήματα υπάρχουν από πριν.

Ζωδια Υδροχοος
Απλά δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη σχετικά με τα κίνητρα κάποιου ατόμου, ούτε καν με τα δικά σας. Αυτό είναι μέρος της απογοήτευσης και της απόλαυσης που συνοδεύουν την ανθρώπινη φύση. Οπότε προχωρήστε μπροστά και αποδεχτείτε την παράλογη συμπεριφορά κάποιου/κάποιας αλλά μην προσπαθήσετε να την κατανοήσετε.

Ζωδια Ιχθυες
Μάθετε να αποδέχεστε τη φυσική ροή και τον κύκλο της αγάπης και θα είστε πολύ πιο ευτυχισμένοι. Δεν μπορεί να είναι όλα καλά συνέχεια αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι όταν τα πράγματα είναι στα κάτω τους δεν θα παραμείνουν για πάντα έτσι.

zwdia-zodia-astrologia-65