ζωδια για ελεύθερους 20/10 Πέμπτη

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

ζωδια για ελεύθερους 20/10 Πέμπτη

ζωδια κριός
Είστε απόλυτα δεκτικοί σε νέες ιδέες και περιπέτειες αυτή την περίοδο. Αν κάποιος σας προτείνει να δοκιμάσετε κάποια διαφορετική δραστηριότητα, μη διστάσετε καθόλου να συναινέσετε. Φροντίστε μόνο να μην μπείτε και να σαρώσετε – σαν να σας ανήκει το μέρος. Να είστε βέβαιοι ότι μια τέτοια συμπεριφορά δεν θα τραβήξει κανενός την προσοχή με την καλή έννοια.

ζωδια ταύρος
Παθιάζεστε υπερβολικά με την προσπάθεια να διατηρήσετε την κατεστημένη κατάσταση στη ζωή σας, που ξεχνάτε ότι διαθέτετε μια προσωπικότητα με εξαιρετικά χαρίσματα. Μην είστε τόσο μονόπλευροι αυτή την περίοδο, θα σας κάνει πολύ καλό να ασχοληθείτε και με τη διεκδίκηση όσων αγαπάτε.

 

ζωδια δίδυμοι
Αν κοιτάξετε ρεαλιστικά γύρω σας, θα δείτε ότι παλεύετε για μια χαμένη μάχη. Πρέπει να επιστρατεύσετε όλη σας την ειλικρίνεια και να αντικρύσετε τα θέματα του παρόντος στη ζωή σας. Αποτιμήστε τις λεπτομέρειες που προσπερνάτε. Αν ένα άτομο δεν επιστρέφει τις κλήσεις σας, είτε είναι υπερβολικά φορτικό, παραδεχθείτε το γεγονός ως έχει και όσο αξίζει.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Αυτή την εποχή η ιδιοσυγκρασία σας έχει κάνει στροφή στον εγωκεντρισμό. Φέρεστε αρκετά υπεροπτικά σε όλες σας τις δραστηριότητες, σε σημείο αλαζονείας. Όταν όμως μπαίνετε στο σπίτι και το οικείο περιβάλλον σας, αναδύεται μια εντελώς διαφορετική προσωπικότητα. Αφήστε τα άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς και εκτός σπιτιού, να δουν αυτή τη μυστική ευαίσθητη πλευρά σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Είστε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας όσο αφορά την προσοχή που θέλετε να σας δώσουν οι άλλοι. Δεν ξέρετε πώς να τη διεκδικήσετε, και καταλήγετε να τραβάτε την αρνητική προσοχή με την απότομη συμπεριφορά σας. Αν νιώθετε ότι πλησιάζει ένα ξέσπασμα, θα είναι συνετό για εσάς να μην το προκαλέσετε. Μια έκρηξη αυτή την περίοδο, θα καταστρέψει όλες τις ευκαιρίες που έχετε ανοικτές μπροστά σας.

ζωδια παρθένος
Πριν κάνετε κάποια κίνηση σήμερα, φροντίστε να μελετήσετε πρώτα την ατμόσφαιρα. Είστε εξαιρετικά χαρισματικοί στο να «λαμβάνετε» τις δονήσεις για τα ρομαντικά υπονοούμενα, και αυτό θα σας φανεί πολύ χρήσιμο. Φροντίστε μόνο να μην παρερμηνεύσετε τα σημάδια, επειδή ακριβώς είναι οξυμένες οι αισθήσεις σας. Παρατηρήστε πρώτα και μετά προχωρήστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια ζυγός
Είστε ένα λαμπρό παράδειγμα απόλυτων αντιθέσεων. Είστε λάτρεις της τάξης και της καθαριότητας, ωστόσο αντέχετε ακόμη και ένα τσαπατσούλικο ταίρι. Έχετε πολύ υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες από τον εαυτό σας, όμως από τους άλλους ζητάτε και δέχεστε ακόμη και το λιγότερο δυνατόν. Μπορείτε πραγματικά να δώσετε πολλές διαλέξεις για την ποιότητα έναντι της ποσότητας!

ζωδια σκορπιός
Λέτε ότι είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας και τον άστατο χαρακτήρα σας, αλλά μια τέτοια συμπεριφορά δεν πρόκειται να σας βοηθήσει να κερδίσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Αν δεν καταβάλετε ειλικρινή προσπάθεια να βάλετε λίγη ευγένεια και χαμόγελο στους κοινωνικούς σας τρόπους, το πιο πιθανό είναι να φεύγει τρέχοντας όποιος σας προσεγγίσει.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Το μεγαλύτερο άγχος που έχετε στη ζωή σας αυτή την περίοδο, είναι να μην σας καταβάλει η ανία. Είστε ικανοί να αδράξετε την παραμικρή ευκαιρία, προκειμένου να δραστηριοποιήστε. Προσέξτε μόνο, μήπως σε αυτή σας την προσπάθεια δημιουργείτε προβλήματα για να αποκτά νόημα η δική σας ζωή. Το δράμα δεν είναι η λύση για να μην βαρεθείτε!

ζωδια αιγόκερως
Ψυχροί και υπολογιστές. Αυτή είναι η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω, επειδή έτσι έχετε επιλέξει να σας βλέπουν οι άλλοι. Μπορεί κατά βάθος να είστε ευαίσθητοι και να θέλετε μόνο να περνάτε όμορφα. Δεν θα το καταλάβει κανείς, αν δεν χαλαρώσετε πρώτα και δεν αφήσετε να βγει το φως που έχετε θάψει μέσα σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια υδροχόος
Είστε πάντα πρόθυμοι και διαθέσιμοι να κάνετε πράγματα για τους άλλους, όποια ώρα και μέρα κι αν σας ζητηθούν. Έχει υπολογίσει όμως κανείς πόση ζημιά μπορεί να επιφέρει η καλοσύνη σας, στην πρόοδο των δικών σας υποχρεώσεων και στόχων; Κανείς – ούτε καν εσείς. Η παροιμία λέει «αν με κοροϊδέψεις μία φορά, είναι ντροπή σου. Αν με κοροϊδέψεις δεύτερη φορά, η ντροπή είναι δική μου»…

ζωδια ιχθύες
Θεωρείτε ότι καλλιεργείτε μια αινιγματική προσωπικότητα, περιφερόμενοι όπου φυσάει ο άνεμος χωρίς κανένα στόχο και σκοπό. Δεν έχει περάσει από το μυαλό σας η σκέψη, ότι καμία πιθανή ρομαντική ευκαιρία δεν αποζητά πεταλούδες; Αντίθετα, χρειάζεται να επιδείξετε σταθερότητα, ωριμότητα, συνέπεια. Αν θέλετε μέλλον σε μια νέα γνωριμία, οι υπερβολές στην απραξία και αδιαφορία σας θα πρέπει να εκλείψουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66