ζωδια για ελεύθερους 2/05 Δευτέρα

zwdia-simera-erwtikes-18-7-14

ζωδια για ελεύθερους

ζωδια κριός
Η επιστροφή στην αρένα των ραντεβού σας φαντάζει πολύ τρομακτική, ενώ στην ουσία δεν είναι τόσο και το ξέρετε. Όταν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, αυτό αναδύεται. Λειτουργείστε με το σκεπτικό ότι η αγάπη βρίσκεται στην επόμενη γωνία και θα δείτε ότι μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

 

 

ζωδια ταύρος
Σήμερα η μέρα είναι ιδανική για να χειριστείτε προσωπικά θέματα που σας ενοχλούν και που τα παραμερίζετε πολύ καιρό τώρα. Από το καθάρισμα του σπιτιού σας μέχρι ένα καλό βούρτσισμα στα δόντια σας, αφιερώστε χρόνο και κάντε αυτά που πρέπει!

ζωδια δίδυμοι
Ίσως σας φαντάζει λίγο εκφοβιστικό το στάδιο της γνωριμίας με ένα άτομο που συναντήσατε πρόσφατα. Όμως αξίζει τον κόπο, γιατί πρέπει να σκαλίζετε τα πράγματα για να βγουν στην επιφάνεια. Με άλλα λόγια, δείξτε πρώτοι γενναιότητα και μιλήστε για τα συναισθήματά σας, προκειμένου να ανακαλύψετε κατά πόσο είναι αμοιβαία. Έχουν και πλεονεκτήματα τα ρίσκα.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια καρκίνος
Αν δεν είστε ακριβείς και καίριοι σε αυτά που λέτε, κάποιοι άνθρωποι μπορεί να παρερμηνεύσουν τα λεγόμενά σας. Σήμερα φροντίστε να μην πλατειάζετε στις συζητήσεις σας, δεν είναι κατάλληλη η εποχή για να κάνετε επίδειξη του λεξιλογίου σας. Φανείτε ειλικρινείς και ακριβείς και μιλήστε από καρδιάς.

ζωδια λέων
Η αλαζονεία είναι τεράστιο μειονέκτημα στο παιχνίδι των γνωριμιών. Ωστόσο μην βιαστείτε να χαρακτηρίσετε εγωπαθές ένα άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα, γιατί μπορεί η πρόθεση να είναι μόνο να σας εντυπωσιάσει και παρασύρεται από το συναίσθημα. Καλύτερα δείξτε υπομονή μέχρι να αναδυθεί η ταπεινή πλευρά.

ζωδια παρθένος
Σήμερα θα σας έκανε πολύ καλό λίγη διασκέδαση. Καλέστε τα άτομα του στενού φιλικού σας κύκλου στο σπίτι σας ή βγείτε χωρίς σχέδιο, για την περιπέτεια και μόνο. Ποτέ δεν ξέρετε τι συναντήσεις μπορεί να σας προκύψουν.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια ζυγός
Σήμερα μπορεί να έχετε μια παράξενη αίσθηση, που θα οφείλετε σε έναν πρόσφατο ενθουσιασμό σας για ένα νέο άτομο. Ελαφρύνετε το ξαφνικό άβολο κλίμα, συζητώντας με το εν λόγω άτομο. Κάποιες φορές είναι αρκετή μια άνετη κουβεντούλα για να εντοπίσετε αν κάπου κάνετε λάθος.

ζωδια σκορπιός
Σήμερα η μέρα σας καλεί να την περάσετε διασκεδαστικά με ένα ιδιαίτερο άτομο. Διατηρήστε το κλίμα άνετο και χαρωπό. Όσο λιγότερη σοβαρότητα επικρατεί, τόσο πιο εύκολο θα είναι να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα.

ζωδια τοξότης
Η μουσική και οι τέχνες σήμερα θα σας έλκουν ιδιαίτερα. Μοιραστείτε αυτή τη διάθεσή σας με άτομα του φιλικού σας κύκλου, που ίσως κι αυτά να χαρούν με την ένταξη λίγης κουλτούρας στην καθημερινότητά σας. Ανακαλύψτε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που σας ενδιαφέρουν στην περιοχή σας. Υπάρχουν αρκετές λόγω της ημερών.

ζωδια αιγόκερως
Σήμερα θα σας είναι πολύ εύκολο να εντυπωσιάσετε τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Να είστε προσεκτικοί μόνο να μην το παρακάνετε και παραμείνετε ταπεινοί για τα επιτεύγματά σας. Αφήστε τους άλλους να σας επαινέσουν, γιατί η μετριοφροσύνη κερδίσει πάντα περισσότερους θαυμαστές!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια υδροχόος
Σήμερα μην προσπαθήσετε να πολεμήσετε τα συναισθήματα που τρέφετε για ένα ιδιαίτερο άτομο. Όσο τρομακτική κι αν σας φαίνεται η πιθανότητα να εκτεθείτε με κίνδυνο να πληγωθείτε, το χειρότερο θα είναι να μην κάνετε καθόλου την προσπάθεια. Ποτέ δεν ξέρετε ποια γνωριμία θα καταλήξει να γίνει ο έρωτας της ζωής σας, αν δεν ενδίδετε στο ρίσκο από καιρό σε καιρό…

ζωδια ιχθύες
Οι φίλοι σας μπορούν να φανούν πολύτιμοι, όταν το θέμα αφορά την καρδιά… Συζητήστε με ζευγάρια του κύκλου σας για τον τρόπο που γνωρίστηκαν, και δεν αποκλείεται να κάποιες από τις ιστορίες τους να σας εμπνεύσουν. Ίσως έτσι επιβεβαιώσετε μέσα σας την αρχή ότι η αγάπη μπορεί να βρεθεί οπουδήποτε, αρκεί να είστε όντως έτοιμοι γι’ αυτήν.