ζωδια για ελεύθερους 2/10 Κυριακή

oneira-krifi-simasia-oneirwn

ζωδια για ελεύθερους 2/10 Κυριακή

ζωδια κριός
Αν σήμερα θεωρήσετε ότι κάποιος σας αντιμετώπισε με αχαριστία, δώστε τόπο στην οργή. Το να είστε καλός φίλος, δεν είναι κάτι που έχει πάντα άμεση ανταμοιβή. Μην κρατάτε λοιπόν την ανάσα σας, αναμένοντας μια θερμή χειραψία για τη συμπαράσταση που προσφέρατε. Θα δείτε την εκτίμηση του εν λόγω ατόμου κάποια στιγμή αργότερα.

ζωδια ταύρος
Ένα σημαντικό εμπόδιο θα σας προκύψει σήμερα ή τις αμέσως επόμενες ημέρες. Μην του επιτρέψετε ωστόσο να σας χαλάσει τόσο τη διάθεση, ώστε να ελαττώσετε την πορεία της προόδου σας. Είστε σε μια φάση που το σύμπαν θα αρχίσει να σας αποδίδει τους καρπούς των κόπων σας. Για κάθε πόρτα που κλείνει, ανοίγει μια καμαρόπορτα…

 

ζωδια δίδυμοι
Σήμερα ενδέχεται να βρεθείτε σε φάση αδράνειας, κι αυτό θα σας κάνει να νιώσετε κάπως ευάλωτοι. Αξιοποιείστε όμως τη σιωπή, γιατί ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε ένα άτομο είναι μέσω της παρατήρησης. Παρακολουθήστε αν το αντικείμενο του πόθου σας έχει αρκετούς φίλους κι αν τους φέρεται με σεβασμό. Έτσι θα ξέρετε αν έχετε στοχεύσει διάνα!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Η κολακεία μπορεί να οδηγήσει οπουδήποτε, ακόμη και σε μπελάδες. Καλό είναι να είστε περισσότερο προσεκτικοί σήμερα, στην επαφή σας με τους άλλους ανθρώπους. Δεν αποκλείεται να βρεθείτε κατηγορούμενοι από άτομο του κύκλου σας, για φλερτ προς το ταίρι του. Μην πάρετε προσωπικά την ευθιξία του άλλου, ακόμη κι αν οι προθέσεις σας είναι απόλυτα αγνές.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Θέλετε να απογειώσετε το εγώ σας σήμερα, και δεν αποκλείεται να φτάσετε στην υπερβολή με τη συμπεριφορά σας. Αν θελήσετε να το «μαζέψετε» λίγο, θα σας κάνει καλό να έρθετε σε επαφή με τους πιο προσγειωμένους ανθρώπους της ζωής σας. Είναι τα άτομο που θα σας πουν ποτέ ψέματα και νοιάζονται για το καλό σας.

ζωδια παρθένος
Σήμερα θα έχετε την αίσθηση ότι όλοι κατέχουν το εγχειρίδιο της καλής ζωής, εκτός από εσάς! Τα άτομα του περιβάλλοντός σας φαίνονται ευτυχή με τα σπίτια τους, τα αμάξια τους, τις οικογένειές τους. Μη γελιέστε επειδή είστε θλιμμένοι, οι ζωές τους δεν είναι τέλειες αν τις δείτε εκ των έσω. Ο καθένας εισπράττει τους τόκους όσων καταθέτει…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια ζυγός
Έχει έρθει η στιγμή που πρέπει να πάψετε να στηρίζετε οικονομικά ένα απείθαρχο άτομο της ζωής σας – από σύντροφο μέχρι αδελφό/ή. Όσο συνεχίζετε αυτή την τακτική, ρίχνετε περισσότερο την αυτοπεποίθηση του εν λόγω ατόμου και το καθιστάτε όλο και πιο ανήμπορο. Μπορεί να σας πονά να αρνηθείτε τη βοήθεια, όμως πρέπει ο καθένας να κάνει και μια επιπλέον προσπάθεια για την πρόοδο της δικής του ζωής.

ζωδια σκορπιός
Επειδή η μαγεία δεν βοήθησε ποτέ κανέναν, αντίθετα έφερε άπειρες δυστυχίες, αν θέλετε να κατακτήσετε ένα ιδιαίτερο άτομο απευθυνθείτε στη φύση και μόνο. Η χημεία της είναι το καλύτερο ελιξίριο για τον έρωτα! Μόνο η μοίρα ξέρει βέβαια αν θα καταφέρετε να ζευγαρώσετε με το αντικείμενο του πόθου σας, αλλά εσείς πρέπει να φανείτε υπομονετικοί.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Έχετε φτάσει σε ένα σημείο με ένα συγκεκριμένο άτομο, που ξέρετε ότι κάθε είδους περαιτέρω σωματική επαφή θα σας πάει κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα! Αν δεν ξέρετε κατά πόσο θέλετε να κάνετε αυτό το βήμα από τώρα, το πιο συνετό είναι να μην τολμήσετε καν να φιληθείτε. Τις συνέπειες τις γνωρίζουμε ήδη, το αποτέλεσμα θα το μάθετε μόνο εσείς…

ζωδια αιγόκερως
Ποιος λέει ότι το παρελθόν δεν μπορεί να γίνει ξανά παρόν; Κάτι που δεν είχε επιτυχία την πρώτη φορά, δεν αποκλείεται να έχει τη δεύτερη. Αν ένα ιδιαίτερο άτομο από το παρελθόν σας κάνει βόλτες στο μυαλό σας τελευταία, τολμήστε να επικοινωνήσετε μαζί του. Τα προβλήματα που σας χώρισαν τότε – κακή χρονική στιγμή ή λάθος διαχείριση των αναγκών του καθενός – δεν υφίστανται πλέον…

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια υδροχόος
Θεωρείτε ότι είστε έτοιμοι για μια νέα σχέση; Μπορεί να είστε, μπορεί και όχι. Ελέγξτε τα κίνητρά σας για να πάρετε την απάντηση. Αν είστε διατεθημένοι να αποδεχθείτε οποιοδήποτε άτομο, σημαίνει ότι σας οδηγεί η απελπισία – και αυτό θα το μετανιώσετε μακροπρόθεσμα. Κρατήστε τη διάθεση στο μυαλό σας αλλά αφήστε να περάσει λίγος χρόνος για να καταλαγιάσει ο πανικός σας, πριν πάρετε κάποια σημαντική απόφαση.

ζωδια ιχθύες
Ξέρετε ότι δεν ενδείκνυται να δημιουργείτε σχέσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, και υπάρχει πολλή βιβλιογραφία για τους λόγους! Αν όμως τελευταία νιώθετε μια έλξη για ένα συγκεκριμένο άτομο, αξίζει να το ρισκάρετε; Αξίζει, μόνο εφόσον θέσετε και οι δύο ξεκάθαρους κανόνες και όρια.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66