ζωδια για ελεύθερους 21/01 Σάββατο

wroskopio-anadromos-ermis-zodia

ζωδια για ελεύθερους 21/01 Σάββατο

ζωδια κριός
Δεν υπάρχει λόγος να εμμένετε στην καθημερινή σας ρουτίνα, όταν έχετε το περιθώριο να βάλετε και λίγο ενθουσιασμό στη ζωή σας. Απομακρυνθείτε από καθετί τετριμμένο, δοκιμάστε κάτι εντελώς καινούργιο που πάντα θέλατε. Τολμήστε σήμερα να ρισκάρετε στην προσωπική σας ζωή, στη ζωή την ίδια.

ζωδια ταύρος
Σήμερα επιλέξτε να διασκεδάσετε με το καινούργιο άτομο που έχει ομορφύνει τη ζωή σας τον τελευταίο καιρό. Δεν είναι απαραίτητο να αφορά ένα ραντεβού, με τη στενή έννοια του όρου. Προτιμήστε μια πιο ανάλαφρη και ανέμελη συνάντηση, γιατί όσο λιγότερη πίεση υπάρχει γύρω σας τόσο καλύτερα θα περνάτε.

 

ζωδια δίδυμοι
Συνηθίζετε να ζητάτε συμβουλές για την προσωπική σας ζωή από τους φίλους σας. Σήμερα τα άστρα σας παροτρύνουν να απευθυνθείτε σε κάποια μεγαλύτερα άτομα του στενού σας κύκλου, που είναι πολύ πιθανό να έχουν απαντήσεις σε αυτά που σας προβληματίζουν. Να είστε βέβαιοι ότι θα σας πουν τη γνώμη τους με πολλή χαρά.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Η σύνδεσή σας με τον περίγυρο θα είναι υπερβολικά εύκολη σήμερα. Μάλιστα θα σας είναι τόσο αβίαστη, που ίσως δυσκολευτείτε να κρατηθείτε μακριά και από εκείνα τα λιγοστά άτομα που δεν θα θέλατε να έρθετε πιο κοντά! Αντισταθείτε στην παρόρμησή σας να φτάσετε σε σημείο αγένειας, χαμογελάστε και απομακρυνθείτε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Σήμερα τα άστρα σας καλούν να είστε πιο συντηρητικοί από όσο συνηθίζετε! Αποφύγετε να μιλήσετε πολύ για τα συναισθήματά σας, αντίθετα προτιμήστε να κρατήσετε τα μυστικά σας για τον εαυτό σας. Ειδικά αν εμπλέκεται κάπου και ένα άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα, πρέπει να βεβαιωθείτε πρώτα ότι δεν θα σας προδώσει…

ζωδια παρθένος
Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά σήμερα. Προσφέρετε έναν καφέ σε έναν συνάδελφο, αγοράστε λουλούδια στο ταίρι σας, κεράστε μια έξοδο σε ένα φιλικό σας άτομο. Όχι μόνο θα γίνετε πιο αγαπητοί, οι γνήσια ευγενείς χειρονομίες θα προσθέσουν πολλούς θετικούς πόντους στο κάρμα σας.

ζωδια ζυγός
Αν έχετε καιρό να βγείτε ραντεβού, καλό είναι να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι δεν έχει καμία σχέση με ακρόαση για μιούζικαλ! Αν φανείτε υπερβολικά δυναμικοί, δεν αποκλείεται να τρομάξετε το άλλο άτομο. Το πιο συνετό για εσάς είναι να είστε απλοί και χαριτωμένοι, αναδύοντας τη γνήσια ιδιοσυγκρασία σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Οι φίλοι έχουν πάντα τον τρόπο να λένε αυτό που πρέπει να ακούσει ο καθένας, είτε το θέλει είτε όχι! Επειδή είναι πολύ πιθανό να έχετε ξεμυαλιστεί πάλι με ένα καινούργιο άτομο που γνωρίσατε, ακούστε τι έχουν να σας πουν οι φίλοι σας πριν ορμήσετε χωρίς δεύτερη σκέψη.

ζωδια τοξότης
Μην βιαστείτε να καταλήξετε σε μη διασταυρωμένα συμπεράσματα για ένα άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα. Τα κουτσομπολιά και οι φήμες δεν έχουν καμία σημασία. Για να αντιληφθείτε τη γνήσια προσωπικότητα ενός ανθρώπου, μία είναι η οδός: να περάσετε εσείς προσωπικά, ποιοτικό χρόνο μαζί του.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Σήμερα θα μπορέσετε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα, αν πραγματικά το θελήσετε. Μην καθίσετε από νωρίς μπροστά στον υπολογιστή, γιατί θα χασομερήσετε με ηλεκτρονικά μηνύματα και σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Αντ’ αυτού, βάλτε ωριαίους στόχους στον εαυτό σας και φροντίστε να τους διεκπεραιώνετε. Έτσι θα γίνουν όλα και θα σας φανεί σαν παιχνίδι!

ζωδια υδροχόος
Όσο προτιμητέα κι αν είναι η ευθεία προσέγγιση, τα άστρα σήμερα σας προτρέπουν να είστε λίγο διακριτικοί στην επαφή σας με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Πολλοί είναι αυτοί που λαμβάνουν υπόψιν όσα λέτε, γι’ αυτό φροντίστε να είστε ευγενικοί και να αποφύγετε τις επικρίσεις.

ζωδια ιχθύες
Δεν αποκλείεται να λήξει απότομα και άδοξα μια πολλά υποσχόμενη συνάντηση σήμερα, αν η ατμόσφαιρα δεν είναι αίσια. Το κλειδί από την πλευρά σας, είναι η καλή πρώτη εντύπωση. Φροντίστε να φτάσετε στην ώρα σας, δώστε σημασία σε όσα λέγονται, μην μιλάτε μόνο εσείς και μόνο για τα επιτεύγματά σας. Η σύνεση, η αξιοπρέπεια και η ευγένεια θα σας πάνε πολύ πιο μακριά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65