ζωδια για ελεύθερους 21/02 Τρίτη

oneira-krifi-simasia-oneirwn

ζωδια για ελεύθερους 21/02 Τρίτη

ζωδια κριός
Αν νιώθετε ένα παράξενο κλίμα ανάμεσα σε εσάς και ένα ιδιαίτερο άτομο, μην σας πιάσει ανυπομονησία ούτε να αναζητήσετε τρόπους να ανταποδώσετε. Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να ανακαλύψετε τι πραγματικά συμβαίνει, και μετά να σκεφτείτε πώς νιώθετε γι’ αυτό.

ζωδια ταύρος
Ενδέχεται να σας προκύψουν κάποια απρόοπτα και κάποια σκαμπανεβάσματα. Αν και ως ιδιοσυγκρασία τείνετε να εμμένετε στα τετριμμένα, η αλήθεια είναι ότι σας κεντρίζει το ενδιαφέρον αυτή η εναλλαγή. Επιπροσθέτως, τώρα θα δείτε να σας προσφέρονται και πιο πολλές ευκαιρίες.

 

ζωδια δίδυμοι
Ο υγιής τρόπος ζωής έχει και μια ιδιαίτερα σέξι χροιά, καθώς θέλετε να προσέχετε και να ομορφαίνετε τον εαυτό σας αφού τον αγαπάτε. Προσέξτε μόνο να μην φτάνετε σε υπερβολές, μην εξαντλήσετε το σώμα σας στη διαδρομή της βελτίωσης.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Είναι καιρός να εντάξετε την ευστροφία που χρησιμοποιείτε στα επαγγελματικά σας θέματα, στα θέματα καρδιάς. Αν καταφέρετε να βάλετε το συναίσθημα στην άκρη, θα μπορέσετε να έχετε μια πιο διαυγή οπτική των καταστάσεων. Έτσι θα βρείτε και τον σωστό δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε στη συνέχεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια λέων
Λένε ότι είναι αγένεια να υποβάλεις πολλές ερωτήσεις σε έναν άνθρωπο. Η μόνη εξαίρεση σε αυτό τον κανόνα, είναι μια νέα γνωριμία στο ρομαντικό πεδίο. Εκεί οι ερωτήσεις δείχνουν τη διάθεσή σας να μάθετε καλύτερα και όσο γίνεται πιο πολλά για το άτομο που έχετε απέναντί σας. Όλο αυτό γίνεται ακόμη πιο γοητευτικό με τις δικές σας «βασιλικές» ανακριτικές πρακτικές…

ζωδια παρθένος
Το μυαλό σας έχει κλειδώσει σε ένα συγκεκριμένο συναισθηματικό θέμα αυτή την περίοδο, και ίσως να μην ακούτε τίποτε άλλο. Υπάρχουν κάποια φιλικά σας άτομα που έχουν την καλή πρόθεση να σας δώσουν τη δική τους οπτική. Βγείτε λίγο από την αυτοσυγκέντρωσή σας και δώστε σημασία σε όσα θέλουν να σας πουν.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Σε ποιο επίπεδο βρίσκεται ο δείκτης του φόβου σας; Μήπως τελευταία είστε υπερβολικά προστατευτικοί με τον εαυτό σας, και δεν έχετε τη διάθεση να εκτεθείτε στην κοινή θέα; Αν ισχύει αυτό, πρέπει πλέον να αναζητήσετε την αιτία της απομόνωσής σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, αν βέβαια αυτή είναι μια προσωρινή κατάσταση.

ζωδια σκορπιός
Τα άστρα φαίνεται να σας στέλνουν κάποια εξαιρετικά φλογερά σημάδια και να τονώνουν την ενέργειά σας. Τι πρόκειται να κάνετε εσείς, με αυτά τα εργαλεία στα χέρια σας; Αυτό που ταιριάζει στην ευφυΐα της ιδιοσυγκρασίας σας, είναι να αρχίσετε να επεξεργάζεστε τις νέες προοπτικές που προκύπτουν στον ρομαντικό τομέα.

ζωδια τοξότης
Τα όνειρά σας προσπαθούν να σας πουν κάτι τον τελευταίο καιρό, που σχετίζεται με την πορεία της προσωπικής σας ζωής. Προσπαθήστε να τα καταγράφετε μόλις ξυπνήσετε, και όσο είναι ακόμη ζωηρά, προκειμένου να μπορέσετε να τα μελετήσετε στη διάρκεια της μέρας. Είναι γεγονός ότι η φαντασία σας είναι ένα από τα πιο ισχυρά σας χαρακτηριστικά.

zwdia-768

ζωδια αιγόκερως
Έχετε το εξαιρετικό χάρισμα της λεπτομερούς καταγραφής στοιχείων σε κάθε περίσταση. Έτσι και τώρα, που σκέφτεστε την προοπτική μιας νέας ρομαντικής περιπέτειας, είστε έτοιμοι να υπολογίσετε καθετί υπέρ, κατά, ρίσκο ή πλεονέκτημα. Είναι πολύ καλά όλα αυτά, αρκεί να μην ξεχάσετε να βάλετε στη μελέτη σας και τον παράγοντα «καρδιά»…

ζωδια υδροχόος
Βρίσκεστε σε μια φάση ζωής που το πρώτο σας μέλημα είναι να σημειώσετε πρόοδο στην επαγγελματική σας ζωή, αντί για την προσωπική σας. Όποιο κι αν είναι το σκεπτικό σας πίσω από αυτό το συσχετισμό, ας έχετε υπόψιν σας ότι το σύμπαν δεν υπολογίζει τις δικές προτεραιότητες. Κάποιες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες, είναι ήδη καθ’ οδόν στην πορεία σας.

ζωδια ιχθύες
Αν δεν στηρίξετε και δεν υποστηρίξετε εσείς τον εαυτό σας, ποιος περιμένετε ότι θα το κάνει; Δεν πρέπει να έχετε κανέναν ενδοιασμό να ζητάτε – και να πάρετε ίσως τελικά – αυτό που εσείς θέλετε. Το να πείτε «όχι, ευχαριστώ» σε μια ρομαντική πρόταση που δεν σας γεμίζει, μόνο ενδυνάμωση θα σας χαρίσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75