ζωδια για ελεύθερους 21/03 Τρίτη

mikri-epanastasi

ζωδια για ελεύθερους 21/03 Τρίτη

ζωδια κριός
Όταν δεν έχετε ξεκάθαρη κατεύθυνση, δεν έχετε και ξεκάθαρο στόχο. Αλήθεια, τι νομίζετε ότι γίνεται με τη ζωή σας αυτή την περίοδο; Δεν είστε βέβαιοι, γι’ αυτό είναι η κατάλληλη στιγμή να επανακαθορίσετε τα ζητούμενά σας από ένα μελλοντικό ταίρι.

ζωδια ταύρος
Είστε άτομα ξεκάθαρα σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Ωστόσο είστε πρόθυμοι να πειραματιστείτε ως ένα σημείο. Ένα πολύ καυτό άτομο νιώθει την ίδια έξαψη με εσάς, και όταν οι δυο σας συνευρεθείτε θα είναι συνετό να έχετε πρόχειρους τους πυροσβεστήρες!

 

ζωδια δίδυμοι
Εσείς προσπαθείτε. Αλλά όσο και να το παλεύετε, σας είναι αδύνατον να πάρετε κάτι στα σοβαρά όσο αφορά την αγάπη. Πάντως ένα άτομο που γνωρίζετε και θαυμάζετε, έχει την ίδια άποψη για καθετί γλυκανάλατο στο ερωτικό πεδίο. Να ξέρετε ότι είναι θέμα χρόνου να έρθετε πιο κοντά εσείς οι δύο…

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Ένα άτομο εκφράζει μια πολύ καλή ιδέα κι εσείς νιώθετε να σας κατακλύζει η ζήλια. Αντί να εύχεστε ενδόμυχα την αποτυχία και καταστροφή του, θα είναι πολύ πιο συνετό να συγχαρείτε το εν λόγω άτομο. Με μια μεγαλόπρεπη χειρονομία θα δείξετε την ανωτερότητά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια λέων
Είστε από τα άτομα που αν ζηλέψουν, ζηλεύουν παθιασμένα. Πρέπει να μάθετε να χειρίζεστε αυτό το συναίσθημά σας, προκειμένου να μπορείτε να μοιράζεστε και τα απλά πράγματα. Αν βρίσκεστε σε ραντεβού με ένα ιδιαίτερο άτομο, που συζητήσει για λίγο με έναν γνωστό που συνάντησε, δεν είναι λόγος να βγείτε εκτός ελέγχου.

ζωδια παρθένος
Περνάτε μια φάση υπερβολικής ανάλυσης των πάντων. Όποτε νιώθετε ότι χάνετε τον έλεγχο, έχετε την τάση να σκέφτεστε ξανά και ξανά κάθε πιθανή επιλογή και κάθε εναλλακτική. Τώρα όμως βρίσκεστε μπροστά σε μια συγκυρία που πρέπει να ακολουθήσετε το ένστικτό σας, με ένα άτομο που σας έχει τραβήξει την προσοχή.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια
ζωδια ζυγός
Όποτε βρίσκεστε μπροστά στην ανάγκη να πάρετε μια απόφαση, τα πράγματα δυσκολεύουν γιατί είστε εκ φύσεως αναποφάσιστοι. Ο προβληματισμός σας είναι ότι δεν θέλετε να απογοητεύετε κανέναν. Τελικά όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά: λέτε ένα «ναι» ή ένα «όχι», και τα υπόλοιπα θα πάρουν το δρόμο τους.

ζωδια σκορπιός
Εκεί που θεωρούσατε ότι κανείς δεν μπορούσε να σας καταλάβει ουσιαστικά, ένα άτομο που ποθείτε λέει κάτι και αισθάνεστε μέσα σας ότι κολλήσατε! Πού ήταν αυτός ο άνθρωπος όλη την προηγούμενη ζωή σας; Μην σκεφτείτε τίποτα, πιάστε αυτό το άτομο από το χέρι και αρχίστε να πορεύεστε – κι όπου σας βγάλει!

ζωδια τοξότης
Γιατί σας προκαλεί ένα άτομο που φαντάζει κάπως επιφυλακτικό ή δυσεύρετο; Γιατί σας απωθούν οι άνθρωποι που είναι υπερβολικά διαθέσιμοι. Αν έχουν χρόνο να σας τηλεφωνούν συνέχεια ή να στέλνουν μηνύματα, κάτι δεν πάει καλά για εσάς. Αν όμως υπάρχει μια αναζήτηση, η περιπέτεια αρχίζει!

zwdia-fotia

ζωδια αιγόκερως
Το γέλιο είναι ο πιο γρήγορος και σίγουρος τρόπος για να κερδίσει κάποιος την καρδιά σας. Άρα αν έχετε βγει για ραντεβού και νιώθετε νύστα από τη βαρεμάρα, μην περιμένετε άλλες ενδείξεις για να καταλάβετε ότι το άτομο απέναντί σας δεν κάνει για εσάς.

ζωδια υδροχόος
Χειρίζεστε όλη τη ζωή σας εξαιρετικά λιτά και περιεκτικά, γι’ αυτό είστε οι καλύτεροι συνεργάτες. Μήπως είναι καιρός να υιοθετήσετε αυτή την πρακτική και για ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή; Ξέρετε τι ζητάτε, έχετε τα φόντα να το κατακτήσετε, μην σπαταλάτε χρόνο σε πολλές κοινωνικές συζητήσεις.

ζωδια ιχθύες
Το κεφάλι σας έχει γεμίσει και πάλι ροζ συννεφάκια, καθώς μια νέα γνωριμία δείχνει τρομερή αδυναμία και έλξη προς εσάς. Η συμβουλή για εσάς είναι να μην ασχοληθείτε καθόλου με το μέλλον. Η χημεία σας είναι μοναδική, ζήστε τη τώρα και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00