ζωδια για ελεύθερους 21/04 Παρασκευή

katy-+-harp

ζωδια για ελεύθερους 21/04 Παρασκευή

ζωδια Κριος
Θα έχετε προσέξει αυτό το φιλικό σας άτομο που συνεχώς κάνει αρνητικά σχόλια σχετικά με τις επιλογές σας σε άντρες και γυναίκες. Αυτό το άτομο μπορεί να έχει ανακαλύψει κάτι, γι’ αυτό αντί να αγνοείτε όσα σας λέει, ρωτήστε περί τίνος πρόκειται και παρακινείστε τον εαυτό σας να κάνει κάτι. Μέσα από τη διαφωνία, μπορεί να βρείτε στοιχεία αλήθειας που θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε.

ζωδια Ταυρος
Ακόμη και αν σας φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, ήρθε η ώρα για κάτι ή ένα καινούργιο άτομο να μπει στη ζωή σας. Αυτό είναι το εκπληκτικό με το σύμπαν, ποτέ δεν ξέρετε τι έχει φυλαγμένο για εσάς! Πραγματοποιήστε το δικό σας μέρος με το να ψάξετε για νέες εμπειρίες και να είστε ανοικτοί σε όλες τις πιθανότητες – τα άστρα θα φροντίσουν για τα υπόλοιπα.

 

ζωδια Διδυμοι
Έχετε συγκεκριμένες απόψεις για κάποιο συγκεκριμένο άτομο, αλλά μπορεί να λειτουργείτε υποθέτοντας τελείως διαφορετικά πράγματα. Στην πραγματικότητα, το εν λόγω άτομο μπορεί να μην γνωρίζει καν την ύπαρξή σας. Γι’ αυτό κινηθείτε με ένα βήμα τη φορά: γνωστοποιήστε την παρουσία σας και στη συνέχεια κρίνετε από την αντίδρασή του για να προχωρήσετε ανάλογα.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Η περηφάνια και ο εγωισμός σας εμποδίζουν την πρόοδό σας. Για κάποιο λόγο, δεν θέλετε να κάνετε ερωτήσεις ή να τραβάτε την προσοχή πάνω σας. Για τώρα βάλτε στην άκρη αυτή τη στάση που σας περιορίζει, και συμπεριφερθείτε μένοντας πιστοί στα συναισθήματά σας ανεξάρτητα από τις συνέπειες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Λεων
Επιτέλους βάλατε στην άκρη όλα τα σκοτεινά και καταστροφικά συναισθήματά σας. Αλλά αργά ή γρήγορα αυτά τα συναισθήματα θα κάνουν την επανεμφάνισή τους, είναι μάταιο να αντισταθείτε. Γι’ αυτό αφήστε τις σκέψεις να περάσουν, γιατί αν προσπαθήσετε να τις απωθήσετε θα αντισταθούν και θα μείνουν για μεγαλύτερο διάστημα.

ζωδια Παρθενος
Οι άλλοι δίνουν σημασία στην εμφάνιση αλλά αυτό δεν είναι πάντα σημαντικό για εσάς. Στην πραγματικότητα, είναι γνωστό ότι βγαίνετε ραντεβού και με άτομα μέτριας εμφάνισης, που όμως έχουν φοβερό μυαλό και εξαιρετική προσωπικότητα. Αυτή η τάση παραξενεύει τους άλλους αλλά εσείς γνωρίζετε τι θέλετε και αυτό είναι που μετράει.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγος
Το να κρατάτε τις ισορροπίες ανάμεσα σε δουλειά και διασκέδαση, ποτέ δεν ήταν πρόβλημα για εσάς. Αντιθέτως, ασχολείστε αρκετά με τον ελεύθερο χρόνο σας. Αλλά αυτή τη χρονική περίοδο, το καλύτερο θα ήταν να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά και να τελειώσετε με τις εκκρεμότητες. Όσο πιο σύντομα ξεμπερδέψετε με τις προθεσμίες, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με άλλα, πιο χαλαρωτικά και ευχάριστα πράγματα.

ζωδια Σκορπιος
Ψάξτε για κάτι ενδιαφέρον σε πνευματικό επίπεδο. Όσο ευχάριστο και αν είναι να μιλάς για χαζά θέματα, όπως κουτσομπολιά διασήμων, εσείς πλέον το έχετε ξεπεράσει. Αυτό που σας εξάπτει, είναι η ανοικτή και απαιτητική ανταλλαγή λέξεων και ιδεών. Δεν θα έχετε πρόβλημα να βρείτε κάποιον που να αισθάνεται το ίδιο.

ζωδια Τοξοτης
Ρισκάρετε, μόνο αν δεν είστε κολλημένοι με το τι θα πάρετε ως αντάλλαγμα. Αν αυτό που θέλετε είναι φθηνό περιστασιακό σεξ, θα πρέπει να ξέρετε τι συνεπάγεται. Αλλά αν ανησυχείτε μήπως πληγωθείτε, κινηθείτε αργά και κάντε την έρευνά σας. Μην μπείτε στα βαθιά, εκτός αν πρόκειται για κάτι σίγουρο.

zwdia-768

ζωδια Αιγοκερως
Μην κάνετε πίσω όταν έρχεται η ώρα να μοιραστείτε τις πιο πρόσφατες και καλύτερες ιδέες σας. Η ιδιαίτερη στάση σας για τη ζωή, σημαίνει ότι προσελκύετε άτομα που δεν θέλουν να ακολουθούν το κοπάδι. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι σίγουρα καλό, όταν πρόκειται για ραντεβού και ερωτικές σχέσεις.

ζωδια Υδροχοος
Όλα αυτά τα ζητήματα που αφορούν τις ερωτικές σχέσεις, μπορεί να γίνουν πολύ περίπλοκα μερικές φορές. Και όσο περισσότερο προσπαθείτε να τα καταλάβετε, τόσο πιο μπερδεμένα μοιάζουν. Κάντε ένα διάλειμμα και αδειάστε το μυαλό σας. Η διαύγεια μαζί με μερικές απαντήσεις, θα έρθουν εν καιρώ.

ζωδια Ιχθυες
Δεν χρειάζεται να κάθεστε και να περιμένετε πότε θα έρθει ο μεγάλος έρωτας. Στην πραγματικότητα, ήρθε η ώρα να πάρετε πρωτοβουλία και να δράσετε. Αν μπορείτε να οραματιστείτε το μέλλον σας σε ότι αφορά τον ερωτικό τομέα, μοιραστείτε το με κάποιον άλλο. Ζητήστε την άποψή του για να δείτε αν είστε στο σωστό δρόμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00