ζωδια για ελεύθερους 21/05 Κυριακή

1349161177_fc24e230c862b4d8a8a2343575a

ζωδια για ελεύθερους 21/05 Κυριακή

ζωδια Κριος
Προγραμματίστε μερικά πράγματα για σήμερα. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε να φτιάξετε ένα τσίζκεϊκ αυτή την εβδομάδα ή να ζητήσετε από αυτό τον ελκυστικό άγνωστο να γεράσετε μαζί. Η επιλογή είναι δική σας!

ζωδια Ταυρος
Μερικές φορές το παράξενο είναι γοητευτικό. Άλλες φορές το παράξενο είναι λίγο ανησυχητικό. Αν το άτομο αυτό, που έχετε κατατάξει αρχικά στους πιθανούς συντρόφους για εσάς, αποδειχθεί λίγο παραπάνω αλλόκοτο, μην αγχωθείτε. Βγάλτε το εντελώς από τη λίστα και βρείτε κάποιο που θα σας αρέσει περισσότερο.

 

ζωδια Διδυμοι
Έχετε προσέξει ποτέ ότι η λέξη «άποψη» ξεκινάει με Α; Όπως λέμε: «Αχ, όχι, η άποψή μου ήταν λάθος»! Μπορεί να αναμασάτε μια παλιά γνώμη σήμερα, όταν συνειδητοποιείτε ότι κάποιος που δεν σας άρεσε, στην πραγματικότητα είναι τέλειος.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Το συναίσθημα είναι όπως η κρέμα σώματος – είναι κάτι υπέροχο αλλά μόνο στη σωστή ποσότητα. Αν βγάλετε παραπάνω από όση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, θα καταλήξετε με ένα μεγάλο γλοιώδες χάος. Και είναι και σπατάλη! Για αυτό μετρήστε τα συναισθήματά σας σήμερα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Υπομονή. Δεν είναι απλά μια λέξη στο λεξικό. Πρόκειται για κάτι που αν κάνετε καλά, θα καταφέρετε να καλλιεργήσετε από νωρίς κάποια πιθανή ερωτική σχέση. Για το λόγο αυτό, δώστε τους όσο χρόνο χρειάζονται.

ζωδια Παρθενος
Πάντα ξέρατε ότι πρέπει να είστε ανοιχτόμυαλοι. Απλά μερικές φορές είναι πολύ εύκολο να το ξεχάσετε. Σήμερα, συγκεντρωθείτε στο να φέρετε κάτι καινούργιο στις προοπτικές σας στον ερωτικό τομέα.

ζωδια Ζυγος
Σήμερα γίνεστε δημιουργικοί. Γνωρίζετε τι σας αρέσει. Ξέρετε ποιος σας αρέσει. Αλλά σε ότι αφορά τον τρόπο που θα τους δείξετε ότι σας αρέσουν, οι επιλογές είναι αμέτρητες. Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι για να εκφραστείτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Σκορπιος
Πιθανόν να πρέπει να καλέσετε αυτό το γλυκούλη τύπο, για να σας βοηθήσει να βάψετε τους τοίχους σας. Αλλά και πάλι, ίσως δεν θα έπρεπε. Αναρωτηθείτε: Θα θέλει να βάψει τους τοίχους σας; Η απάντησή του τα λέει όλα.

ζωδια Τοξοτης
Αν υποθέσουμε ότι εσείς είστε η πρίζα, αυτοί είναι το καλώδιο. Αν εσείς είστε το διαδίκτυο αυτοί είναι το μόντεμ. Αυτό σημαίνει ότι έχετε μια πολύ καλή σύνδεση μεταξύ σας. Και είστε και πολύ χαριτωμένοι μαζί!

ζωδια Αιγοκερως
Είναι καλό να έχετε κάνει κάποια σχέδια για το μέλλον. Αλλά δεν είναι και τόσο καλό να έχετε κάνει υπερβολικά πολλά σχέδια. Ειδικά αν βασίζονται κυρίως σε υποθέσεις για κάποιον άλλο. Για παράδειγμα, ότι αυτομάτως θα θέλουν αυτό που κάνετε.

ζωδια Υδροχοος
Ποια είναι αυτή η οπτασία που σας κοιτάζει μέσα από τον καθρέφτη; Εσείς είστε, χαζούληδες. Είστε στα καλύτερά σας αναφορικά με την εξωτερική σας εμφάνιση, σε περίπτωση που δεν το είχατε προσέξει μέχρι τώρα. Προχωρήστε και χαρίστε στον εαυτό σας ένα σφύριγμα επιδοκιμασίας!

ζωδια Ιχθυες
Στην αγάπη, ίσως ακόμη περισσότερο από ότι στην υπόλοιπη ζωή σας, είναι δύσκολο να είστε ανοιχτοί στις αλλαγές. Αλλά η ερωτική σας ζωή είναι αυτή που χρειάζεται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ευελιξία. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και κάντε μια δοκιμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75