ζωδια για ελεύθερους 21/06 Τετάρτη

erwtikes-11414

ζωδια για ελεύθερους 21/06 Τετάρτη

ζωδια Κριος
Τα όνειρα δεν αποκαλύπτονται με έναν ευθύ τρόπο, αλλά αν ακούσετε προσεκτικά, θα βρείτε πολλές πληροφορίες σε αυτά. Λαμβάνετε κάποια σήματα σχετικά με το ποια κατεύθυνση να πάρετε στην ερωτική σας ζωή, οπότε να είστε προσεκτικοί.

ζωδια Ταυρος
Ποιος κρύβεται πίσω από τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες και τα αδύνατα χρονικά περιθώρια σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή; Θυμάστε εκείνο το παλιό τραγούδι που λέει ότι δεν μπορείτε να βιάζεστε στην αγάπη; Μουρμουρίστε το στον εαυτό σας μερικές φορές σήμερα, μέχρι να πιάσετε το υπονοούμενο.

 

ζωδια Διδυμοι
Το να κατηγορείτε τον εαυτό σας για τα λάθη που κάνατε στα ερωτικά σας στο παρελθόν, μπορεί μόνο να σας πληγώσει – σίγουρα δεν θα λύσει κανένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην παρούσα φάση. Αντ’ αυτού, συγχωρείστε τον εαυτό σας για τις επιλογές σας και ορκιστείτε να μάθετε από τα λάθη σας.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Ένας φίλος σας λέει ότι ήρθε η ώρα να συμβιβαστείτε προκειμένου να βρείτε τον αληθινό έρωτα. Εσείς το εκλαμβάνετε ως μια νύξη ότι πρέπει να χαμηλώσετε τα στάνταρ σας. Στην πραγματικότητα, τίποτα από τα δύο δεν ισχύει. Αυτό που χρειάζεται είναι να ανοίξετε το μυαλό και την καρδιά σας σε όλες τις πιθανότητες.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Το να κλέβετε καρδιές έχει γίνει δεύτερη φύση για εσάς – καταφέρνετε να γοητεύετε τους πάντες μόνο με το να αναπνέετε. Παρά ταύτα, έχετε περισσότερα αποτελέσματα από όσα νομίζετε χρησιμοποιώντας τα χαρίσματά σας. Απλά σιγουρευτείτε ότι τα χρησιμοποιείτε με σύνεση.

ζωδια Παρθενος
Σε ότι αφορά τα συμφέροντά σας στον ερωτικό τομέα, καλύτερα να φυλάτε τα ρούχα σας. Διπλοτσεκάρετε κάθε τι που γράφετε στην επικοινωνία σας με τους άλλους και σιγουρευτείτε ότι οι άλλοι καταλαβαίνουν ακριβώς αυτά που τους λέτε. Καθένας μπορεί να μεταφράσει με πολύ διαφορετικό τρόπο τα λεγόμενά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζωδια Ζυγος
Μήπως χωρίς να το καταλαβαίνετε μιμείστε τη σχέση των γονιών σας και τα αποτελέσματα που αυτή είχε σε εσάς; Ήρθε η ώρα να δείτε πάλι τα παλιά μοτίβα που ακολουθούν οι σχέσεις σας από την παιδική σας ηλικία μέχρι τώρα. Τώρα πρέπει να σπάσετε τον κύκλο.

ζωδια Σκορπιος
Η αγάπη σας περιβάλλει από παντού, αρκεί απλά να τη δείτε. Μπορεί να έχετε ή όχι κάποια ρομαντική προοπτική στη ζωή σας αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι περιβάλλεστε από στοργή και φροντίδα. Οι φίλοι, οι συνεργάτες και η οικογένειά σας – σας λατρεύουν.

ζωδια Τοξοτης
Όπως λέει και το παλιό τραγούδι «είσαι ή δεν είσαι το μωρό μου»; Κάποιος/α στη ζωή σας είναι πολύ καλός/ή στο φλερτ, αλλά όχι και τόσο καλός/ή σε αυτό που πρέπει να ακολουθήσει το φλερτ. Αν θυμώνετε με αυτό αντί να το διασκεδάζετε, αφήστε τον/την να φύγει.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Αιγοκερως
Αν συνεχώς αναρωτιέστε «γιατί να συμβαίνει αυτό σε μένα»; μπορεί να φταίει το ότι κάνετε συνεχώς τη λάθος ερώτηση. Δεν νομίζετε ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας για το τι συμβαίνει στην ερωτική σας ζωή;

ζωδια Υδροχοος
Συμφωνήσατε να συναντηθείτε με αυτό το άτομο ξανά πριν μάθετε αυτά που ξέρετε τώρα. Ίσως θα πρέπει να εξετάσετε ενδελεχώς αυτή την κατάσταση. Η αφοσίωσή σας μπορεί να μην βρει τη θέση που της αξίζει σε αυτή την περίπτωση. Πρέπει να κάνετε αναγκαστικά σκληρές επιλογές.

ζωδια Ιχθυες
Σας αρέσει πραγματικά αυτό το άτομο – αλλά παρόλα αυτά ανησυχείτε. Δεν θα έπρεπε οι σχέσεις σας να είναι πιο περίπλοκες, πιο γεμάτες, πιο δραματικές τέλος πάντων; Καθόλου! Συνήθως οι μόνες σχέσεις που εμπεριέχουν δράμα είναι οι κακές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh