ζωδια για ελεύθερους 21/07 Παρασκευή

imerisies-21214

ζωδια για ελεύθερους 21/07 Παρασκευή

Ζωδια Κριος
Το τελευταίο διάστημα είναι πολύ εύκολο για εσάς να κάνετε τους άλλους να υποκύπτουν στη θέλησή σας, οπότε εάν θέλετε να σας πει το «ναι» κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, εκμεταλλευτείτε τη γοητεία σας. Απλά δείτε από πού πηγάζει όσο βρίσκεστε σε αυτή την κατάσταση.

Ζωδια Ταυρος
Η κολακεία ανοίγει πολλές πόρτες – και με αυτή την έξτρα δόση αισθησιασμού που διαθέτετε μπορείτε να περιμένετε πολλά κολακευτικά κομπλιμέντα. Σιγουρευτείτε ότι θα απαντήσετε με ευγένεια – για αυτό το λόγο άλλωστε φλερτάρουν οι άνθρωποι.

 

Ζωδια Διδυμοι
Κάποιο μυστικό ερωτικής φύσεως μπορεί να εξάπτει το ενδιαφέρον, αλλά πιθανόν θα είναι καλύτερα να κρατήσετε τα χαρτιά σας ανοικτά και να είστε ειλικρινείς. Να περιμένετε λιγότερο ενδιαφέρουσες επιπλοκές, αν ακολουθήσετε μια κρυφή τακτική.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Έχετε και την ορμή και τον κατάλληλο τρόπο για να φέρετε τα πράγματα σε πέρας σε ότι αφορά τα ερωτικά ζητήματα τώρα. Εκμεταλλευτείτε όλη αυτή την κοσμική ενέργεια και κάντε μερικές καινούργιες επαφές, ενώ διατηρείτε τις ήδη υπάρχουσες.

zwdia-zvdia-taro-00

Ζωδια Λεων
Ήρθε η ώρα να τακτοποιήσετε μερικές εκκρεμότητες στον ερωτικό τομέα, ειδικά πριν ξεκινήσετε κάποια νέα κατάσταση. Είτε πρόκειται να αντιμετωπίσετε κάποια συναισθήματα που έχετε ακόμη για κάποιον/κάποια πρώην ή να παρατήσετε κάποιον/κάποια, κάντε το τώρα.

Ζωδια Παρθενος
Η προσωπική σας φιλοσοφία για τον έρωτα περνά μερικές αλλαγές αυτή την περίοδο – τουλάχιστον θα έπρεπε. Ψάξτε τρόπους για να εξελιχθείτε – το να εκφραστείτε ελεύθερα και να κάνετε μερικά πιο σοβαρά ερωτήματα, είναι μια καλή αρχή.

Ζωδια Ζυγος
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παίζετε παιχνίδια, αλλά το να κρατάτε τα ερωτικά ζητήματα σε ένα χαλαρό επίπεδο είναι η καλύτερη προσέγγιση αυτή τη στιγμή. Υπάρχει άφθονος χρόνος για να πάρετε τα πράγματα πιο σοβαρά αργότερα – τώρα είναι η ώρα για να διασκεδάσετε και να εξερευνήσετε τις επιλογές που έχετε.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Σκορπιος
Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον τόσο αποφασισμένο και παθιασμένο όπως είστε εσείς τώρα, και κάτι τέτοιο ίσως οδηγήσει σε μια εκρηκτική κατάσταση. Το αν θα παραμείνετε για να δείτε τι θα συμβεί όταν ηρεμήσουν τα πράγματα, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Ζωδια Τοξοτης
Το καθήκον σας καλεί, είτε στην εργασία σας ή απλά σε αυτά που πρέπει να κάνετε. Παρά ταύτα, πάρτε λίγο χρόνο για να φλερτάρετε διαδικτυακά ή να επιστρέψετε κάποιο τηλεφώνημα – οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες βρίσκονται σε καλή κατάσταση τώρα.

Ζωδια Αιγοκερως
Τα άστρα σας στέλνουν έρωτα, διασκέδαση, δημιουργικότητα, οπότε κάντε μια καλή μίξη, προσθέστε την προσωπική σας πινελιά και απολαύστε. Είστε ιδιαιτέρως επιδέξιοι με την επικοινωνία, οπότε προχωρήστε το!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζωδια Υδροχοος
Το να ανταλλάσσετε ιστορίες για το ερωτικό σας παρελθόν με κάποιον/α για τον οποίο/α ενδιαφέρεστε, μπορεί να είναι ευαίσθητο πεδίο αλλά είναι επίσης και ένας καλός τρόπος για να μάθετε περισσότερα πράγματα για το άτομο αυτό. Μην βιαστείτε να τα πείτε όλα αλλά ρωτήστε μερικά βασικά πράγματα.

Ζωδια Ιχθυες
Η επικοινωνία ευνοείται αυτή την περίοδο – και αν αφορά ερωτικές επαφές τόσο το καλύτερο. Το να λέτε (ή να γράφετε, να στέλνετε μηνύματα ή να τραγουδάτε ή οτιδήποτε) αυτό που αισθάνεστε, είναι πολύ πιθανό να φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera