ζωδια για ελεύθερους 21/08 Δευτέρα

erwtikes-22314

ζωδια για ελεύθερους 21/08 Δευτέρα

Ζωδια Κριος
Νέοι φίλοι φέρνουν λάμψεις ευχαρίστησης στο βλέμμα σας – για να μη μιλήσουμε για την ερωτική σας ζωή. Να είστε τολμηροί στις κοινωνικές σας συναναστροφές, αν θέλετε να μετατρέψετε αυτές τις φιλίες σε ερωτικές σχέσεις. Μπορεί να προκύψει μια πρόταση-έκπληξη.

Ζωδια Ταυρος
Η αγάπη αποκαλύπτεται εκεί που δεν το περιμένετε αλλά πρώτα θα πρέπει να σταματήσετε να ψάχνετε για αυτή τόσο εντατικά. Αντ’ αυτού, σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας αρέσει να κάνετε, τι είδους άτομα σας αρέσουν και τι θέλετε να επιτύχετε.

 

Ζωδια Διδυμοι
Έχετε ένα είδος χαλαρής, άνετης γοητείας τώρα. Η πνευματικότητά σας λάμπει και έχετε το χάρισμα να προκαλείτε θετική ενέργεια εκεί που δεν υπάρχει. Αυτή την περίοδο προκύπτει κάποιο επίπεδο σύγχυσης σχετικά με την ερωτική σας ζωή.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Είστε έτοιμοι να τα αφήσετε όλα ξεκρέμαστα – αλλά είναι αυτό το πρόσωπο με το οποίο είστε μαζί, το κατάλληλο για να κατανοήσει το μήνυμα που του στέλνετε; Δεν υπάρχει λόγος να ενεργήσετε βιαστικά. Αυτή η φλόγα που φυλάτε στην καρδιά σας, θα πρέπει να περιμένει να δοθεί στο σωστό άτομο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζωδια Λεων
Κάποιο άτομο για το οποίο υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον, θέλει να σας μιλήσει αλλά ειλικρινά δεν έχετε καθόλου χρόνο στο πρόγραμμά σας. Πείτε το να το γνωρίζει και στη συνέχεια βρείτε χρόνο στο μέλλον για ένα ραντεβού μαζί του για να μπορέσετε να τα πείτε. Είναι πιο ευγενικό, από το να αποφεύγετε να απαντήσετε στα τηλεφωνήματα και στα e-mail του.

Ζωδια Παρθενος
Η ζωή σας απέχει πολύ από τα συνηθισμένα αυτή την περίοδο. Τα άστρα υποδαυλίζουν ακόμη περισσότερο τις καταστάσεις, φέρνοντας απροσδόκητες επιρροές στη ρουτίνα σας. Από το στόμα σας βγαίνουν τα πιο αναπάντεχα πράγματα και ελκύετε την προσοχή κάποιου επίσης ασυνήθιστου ατόμου.

Ζωδια Ζυγος
Αφοσιωθείτε στο να παρατηρήσετε την άνοδο και την πτώση των συναισθημάτων σας, και τα όρια που θα πρέπει να θέσετε σε μια εκκολαπτόμενη σχέση θα γίνουν πιο ξεκάθαρα. Σε επόμενο στάδιο, καλό θα ήταν να εννοείτε ό,τι λέτε – και να το λέτε.

zwdia-fotia

Ζωδια Σκορπιος
Το δίκτυο των φίλων σας είναι ιδιαίτερα ευρύ και φτάνει πολύ μακριά. Δε νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτείτε και αυτή την πηγή, για την αναζήτηση της επόμενης ερωτικής σας σχέσης; Μοιραστείτε μαζί τους αυτά που θέλετε και ψάχνετε από μια σχέση. Θα χαρούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τη ζωή σας λίγο καλύτερη.

Ζωδια Τοξοτης
«Να περιμένετε το απρόσμενο» είναι το μότο σας αυτό τον καιρό σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας και είναι πράγματι πολύ σοφό. Κάποιες αλληλοσυγκρουόμενες αστρικές ενέργειες προκαλούν πολύ ενδιαφέρουσες καταστάσεις, που χρειάζονται συνετή και διορατική ματιά. Θα καταλήξουν σε θετικές αλλαγές.

Ζωδια Αιγοκερως
Σας προσφέρεται μια θαυμάσια ευκαιρία να αλλάξετε την εικόνα σας, ξεκινώντας από τις εξωτερικές λεπτομέρειες (σκισμένα τζιν; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω!) και φτάνοντας στις εσωτερικές (αρκετά με την απαισιοδοξία και τον αρνητισμό). Μια νέα ματιά στη ζωή σας θα σας δώσει μια καινούργια ευκαιρία στον έρωτα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Υδροχοος
Κρατηθείτε γερά! Η ερωτική σας ζωή μπορεί να μοιάζει σαν να μπήκε σε γρήγορη κίνηση και απαιτεί επιπλέον χρόνο και ενέργεια από εσάς. Αυτό είναι κάτι καλό – θα σας αρέσει η διαδρομή. Να φροντίζετε τον εαυτό σας ούτως ώστε να μην εξαντληθείτε στην πορεία.

Ζωδια Ιχθυες
Σας περιμένουν μερικές ξεκαρδιστικές στιγμές που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση. Προκειμένου να μπείτε σε σωστή διάθεση, απολαύστε κάτι που αγαπάτε. Οποιαδήποτε προσωπικά ζητήματα σύντομα θα βελτιωθούν, κάτι που θα αποτελέσει έναν επιπλέον λόγο για να το γιορτάσετε.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις