ζωδια για ελεύθερους 21/10 Παρασκευή

maxresdefault (1)

ζωδια για ελεύθερους 21/10 Παρασκευή

ζωδια κριός
Σας απασχολεί υπερβολικά η σωματική σας ικανοποίηση αλλά και η προσωπική σας πρόοδος, και αυτό είναι δεδομένο. Ωστόσο ακόμη κι εσείς μπορείτε να νιώσετε πότε προσεγγίζετε σε επικίνδυνα νερά. Αν βλέπετε λοιπόν ότι οι πράξεις σας θα πληγώσουν αναμφίβολα κάποιον άνθρωπο, επιλέξτε να απομακρυνθείτε.

ζωδια ταύρος
Μπορείτε να ευχαριστήσετε το σύμπαν που σας έχρισε τόσο αξιόπιστους. Αυτό είναι και ένα από τα χαρίσματά σας που τραβά τους ανθρώπους κοντά σας. Όμως για μια φορά στη ζωή σας, πρέπει να πάψετε να είστε ο σωτήρας των πάντων. Δοκιμάστε κι εσείς να λειτουργήσετε με λίγη ανεμελιά και ανευθυνότητα. Να είστε βέβαιοι ότι θα γνωρίσετε το ιδιαίτερο άτομο που θα εκτιμήσει την προσωπικότητά σας, αν γίνετε λίγο πιο άνετοι.

 

ζωδια δίδυμοι
Είστε πάντα γλυκοί σαν γλειφιτζούρια… μέχρι τη στιγμή που κάτι δεν θα κυλήσει όπως το θέλετε εσείς. Τότε αρχίζετε τα ψέματα, τις επικρίσεις και τις παράλογες κατηγορίες, ακόμη κι αν δεν συντρέχει κανένας λόγος. Ενδέχεται να βρεθεί εν μέσω των πυρών σας ένα άτομο που συνδέεστε ρομαντικά, γι’ αυτό προσέξτε πού στοχεύετε.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Είναι στην ιδιοσυγκρασία να είστε παραπονιάρηδες, και να θεωρείτε ότι όλοι οι άλλοι έχουν ήδη αυτά που εσείς λαχταράτε. Λέτε ότι αν μπορούσατε να εργαστείτε πιο πολύ, ίσως να τα είχατε κι εσείς. Ξέρετε ότι αυτό δεν είναι καθόλου αληθές, είστε από τα πιο εργατικά άτομα του ζωδιακού κύκλου! Το πρόβλημα είναι ότι δεν συνειδητοποιείτε πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Έχετε πολλά, αλλά δεν τα βλέπετε γιατί κοιτάτε αλλού.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Όποτε έχετε την ανάγκη να τραβήξετε περισσότερη προσοχή επάνω σας, έχετε την τάση να φέρεστε με έναν ψεύτικο τρόπο. Μπορεί έτσι να ικανοποιείτε τελικά τις βραχυπρόθεσμες συναισθηματικές ή σωματικές σας ανάγκες, ωστόσο δεν είναι αυτός ο πραγματικός εαυτός σας. Αν αποζητήσετε κάποια στιγμή μια βαθιά συναισθηματική επαφή, να ξέρετε ότι πρέπει να βγάλετε αυτού του τύπου τα προσωπεία και να είστε αληθινοί.

ζωδια παρθένος
Η σημερινή μέρα θα είναι εξαιρετική για εσάς σε γενικές γραμμές, γι’ αυτό φροντίστε να την αξιοποιήσετε. Φροντίστε να μην την φορτώσετε με πολλές προσδοκίες, αλλά να την χειριστείτε στην πορεία της με την εξέλιξη του προγράμματος. Αποδεχθείτε όσες προσκλήσεις και δραστηριότητες σας γεμίζουν, και συναντήστε όσα πιο πολλά άτομα μπορείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια ζυγός
Η αλήθεια είναι ότι είστε από τα άτομα που δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα, και επηρεάζετε το περιβάλλον που θα βρεθείτε. Όσο αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους, ο κόσμος είτε σας αγαπάει μέχρι λατρείας είτε σας μισεί εξ αρχής θανάσιμα! Δεν υπάρχουν ημίμετρα στα συναισθήματα προς εσάς, γι’ αυτό και στο ρομαντικό πεδίο είστε τόσο εκρηκτικοί.

ζωδια σκορπιός
Είστε η απόλυτη ταύτιση της πικρίας, και πρωταθλητές στο να κρατάτε κακίες. Μπορεί να περάσουν χρόνια από μια κατάσταση και όλοι να έχουν ξεχάσει τα συμβάντα, εσείς πάντα αναζητάτε την κατάλληλη ευκαιρία για να χρησιμοποιήσετε το δηλητηριώδες συναισθηματικό σας κεντρί. Η συμβουλή για εσάς είναι να προσέξετε με όλο αυτό το βιτριόλι – όσο το κρατάτε μέσα σας, μόνο εσάς δηλητηριάζει.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Βιώνετε μια περίοδο αισιοδοξίας στον τρόπο που αντικρίζετε τη ζωή σας, και αυτό μόνο θετικά πράγματα θα φέρει στο δρόμο σας. Ακόμη και σε εμπόδια που προκύπτουν, εσείς αντεπεξέρχεστε αλώβητοι. Διατηρήστε αυτή την καλή σας ενέργεια, και φροντίστε να μην χάσετε το κέφι σας ακόμη κι αν προκύψει κάποια αναποδιά σε μια ιδιαίτερη συνάντηση.

ζωδια αιγόκερως
Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να γίνονται τα πάντα, κι αυτός είναι ο δικός σας! Γι’ αυτό δεν έχετε και κανένα λόγο να επαινείτε τις ιδέες των άλλων, αφού έτσι κι αλλιώς τα δικά σας σχέδια είναι εκείνα που αποδίδουν. Σκεφτείτε ωστόσο την πιθανότητα να δώσετε και σε κάποιους άλλους ανθρώπους την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νερά. Ποτέ δεν ξέρετε, μπορεί να βρεθείτε με έναν νέο περίγυρο που να έχει και καλή γνώμη για εσάς…

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια υδροχόος
Είστε οι απόλυτοι κυρίαρχοι στην προοδευτική σκέψη, γι’ αυτό γνωρίζετε καθετί καινούργιο και αποδοτικό πριν καν ακούσουν γι’ αυτό οι υπόλοιποι. Θα είναι ωραίο να πάρετε απόψε τους φίλους σας και να τους πάτε στο καινούργιο στέκι που άνοιξε στην πόλη. Η διασκέδαση σας περιμένει!

ζωδια ιχθύες
Το ένστικτό σας δεν σας πρόδωσε ποτέ σε ότι αφορά τα λεφτά, είναι το καλύτερο σημείο σας πάντα – ειδικά τα λεφτά των άλλων. Αυτό το χάρισμά σας θα σας φέρει και τώρα μπροστά σε κάποιες σημαντικές συγκυρίες για τη ζωή σας. Επειδή όμως η πηγή αυτών των χρημάτων δεν θα είναι από αυτές που συμπαθείτε, εξαρτάται από εσάς ο χειρισμός ώστε να έρθουν κοντά σας και να μην απομακρυνθούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66