ζωδια για ελεύθερους 2/12 Παρασκευή

mikri-epanastasi

ζωδια για ελεύθερους 2/12 Παρασκευή

ζωδια κριός
Αν νιώθατε ότι είχατε βγει από το ερωτικό παιχνίδι εδώ και λίγο καιρό, ετοιμαστείτε τώρα για να ξαναμπείτε. Αρκεί να κουνήσετε κι εσείς λίγο το χεράκι σας – με μια νέα τακτική, ένα «προξενιό», μια τυχαία συνάντηση – και θα έχετε αποτελέσματα πριν καν το καταλάβετε.

ζωδια ταύρος
Οι φίλοι σας εξαρτώνται από εσάς, για τη συνεχή σας φροντίδα και την αφοσίωσή σας. Αν όμως αυτή την περίοδο νιώθετε εσείς κάπως ευαίσθητοι, μιλήσετε μαζί τους για να σας στηρίξουν. Θα σας παράσχουν με χαρά όλη τη στοργή που χρειάζεστε.

 

ζωδια δίδυμοι
Η μέρα σήμερα απαιτεί από εσάς να είστε περισσότερο παρατηρητές και λιγότεροι μετέχοντες σε όσα συμβαίνουν. Θα καταφέρετε να εντοπίσετε κάποια ιδιαίτερα σινιάλα που σας έχουν διαφύγει, αν διατηρήσετε την επαγρύπνησή σας.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Αν νιώθετε ότι έχετε πολλή ενέργεια για αγάπη αλλά δεν ξέρετε πού να τη διοχετεύσετε, στραφείτε στο προφανές: δώστε όλη αυτή τη στοργή και φροντίδα στον εαυτό σας. Σας αξίζει λίγη χαλάρωση και περιποίηση. Αν μάλιστα εμπλέξετε και ένα φιλικό σας άτομο στη διαδικασία, θα κερδίσετε πολλούς επιπλέον πόντους στο κάρμα σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Έχετε ανάγκη από βαθιά αγάπη, γι’ αυτό νιώθετε τελευταία να έχουν εξαντληθεί τα αποθέματα της υπομονής σας για τους επιφανειακούς ανθρώπους. Ακολουθήστε την καρδιά σας και αφήστε αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται για εσάς και κάνουν τις κινήσεις τους. Οι υπόλοιποι να απομακρυνθούν, μόνο το χρόνο σας χάνετε μαζί τους.

ζωδια παρθένος
Έχει έρθει η στιγμή που πρέπει να κάνετε έναν έλεγχο ρεαλισμού όσο αφορά τους ρομαντικούς σας στόχους. Για να είστε πιο ασφαλείς, δεν βλάπτει να τους συζητήσετε και με ένα φιλικό σας άτομο που εμπιστεύεστε. Ίσως να σας διαφεύγει κάποια ενδιαφέρουσα και όμορφη «ευκαιρία», ενόσω κοιτάτε τα απίθανα και άπιαστα.

ζωδια ζυγός
Έχετε ακούσει τη γνωστή φράση «αν αγαπάς κάτι, άφησέ το ελεύθερο». Στη δική σας περίπτωση δεν είναι ανάγκη να αποχωριστείτε τελείως κάποιον, όμως η μανιώδης προσκόλληση είναι μια εξίσου κουραστική τακτική. Αφήστε λίγο λάσκα τα λουριά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Έχετε ισχυρή δύναμη ανασύστασης, που αυτή την εποχή πρέπει να την επιστρατεύσετε για να χειριστείτε την ίδια σας την καρδιά. Έχετε τη δυναμική να επουλώσετε μια πληγή που ίσως χρονίζει, προκειμένου να μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω.

ζωδια τοξότης
Τη μια στιγμή θέλετε να είστε μόνοι, την επόμενη στιγμή παραπονιέστε για τη μοναξιά σας. Όσες διαδρομές μπρος – πίσω και να κάνει η διάθεσή σας, το σημαντικό είναι να εντοπίσετε τους λόγους που κάνει αυτές τις διαδρομές με τόσο γρήγορες εναλλαγές.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Είστε πάντα καλοί ακροατές για τους φίλους που θέλουν να βγάλουν από μέσα τους τα βάσανά τους στον ερωτικό τομέα, και πάντα τους δίνετε εξαιρετικές συμβουλές. Αυτή την εποχή όμως, το σύμπαν σας καλεί να δώσετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες. Προσεγγίστε εσείς τα φιλικά σας άτομα, για να συζητήσετε τις ανησυχίες και τις αγωνίες σας.

ζωδια υδροχόος
Σας απασχολεί σοβαρά η ανάγκη να προσπαθήσετε να προχωρήσετε παρακάτω την ερωτική σας ζωή. Θα σας κάνει καλό να επεκτείνετε αυτό το συναίσθημα, στο να νιώθετε θετικά προς όσα σας φέρνει η ζωή από κάθε κατεύθυνση. Αφήστε την πλευρά του οραματιστή να επικρατήσει της προβληματισμένης…

ζωδια ιχθύες
Το μυαλό και η καρδιά σας έχουν μπει σε μια καλή λειτουργία τις τελευταίες μέρες. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να δείτε με ρεαλιστικά κριτική ματιά όσα συμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή. Σκεφτείτε τις επιλογές σας, χωρίς να προχωρήσετε σε τίποτα που σας κάνει να νιώθετε αβέβαιοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00