ζωδια για ελεύθερους 22/02 Τετάρτη

1302524437_platinumwall.ru_201012272358213150

ζωδια για ελεύθερους 22/02 Τετάρτη

ζωδια κριός
Η μέρα σήμερα σας καλεί να επιλέξετε μια μοναχική διαδρομή και ποτέ δεν ξέρετε ποιον μπορεί να συναντήσετε. Επιλέξτε μέρη που θα βρείτε άτομα με όμοια ενδιαφέροντα με τα δικά σας, μιλήστε ακόμη και με αγνώστους, με την ευκαιρία κάντε και τα ψώνια σας.

ζωδια ταύρος
Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί σήμερα όσο αφορά τον ρομαντικό τομέα. Αν νιώθετε ότι κάτι συμβαίνει που δεν μπορείτε να το εντοπίσετε, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πιέσετε να γίνουν βήματα προόδου. Αν κάτι αξίζει, μπορεί να περιμένει.

 

ζωδια δίδυμοι
Καθετί ετερώνυμο μπορεί να σας φαντάζει εξαιρετικά ελκυστικό τώρα. Παραμείνετε ανοικτοί στη διαφορετικότητα και χρησιμοποιήστε την προσαρμοστική ευφυΐα σας για να ανακαλύψετε πιο πολλά στοιχεία. Ίσως λίγες καίριες ερωτήσεις να σας καταλήξουν σε μια γλυκιά ταύτιση.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Αν ένα άτομο που συνεργάζεστε σας κάνει υπερβολικά πολλές ερωτήσεις για την προσωπική σας ζωή, δεν είστε υποχρεωμένοι να απαντήσετε. Αν θελήσετε να δραπετεύσετε, χαμογελάστε μυστηριωδώς και πείτε ότι έχετε μια συνάντηση ή εκκρεμότητες στη δουλειά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια λέων
Με τον τρόπο που αναζητάτε το επόμενο ειδύλλιό σας, το κάνετε να φαίνεται εύκολο και εξαιρετικά διασκεδαστικό. Ίσως επειδή απλά διαθέτετε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και είστε φιλικοί με τους πάντες, γιατί δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

ζωδια παρθένος
Ο έρωτας δεν φαίνεται να ακολουθεί το δικό σας πρόγραμμα αυτή την περίοδο, και αυτό μπορεί να γίνει πολύ κουραστικό – αν το επιτρέψετε. Αν όμως επιλέξετε να παραμερίσετε τα προγράμματα και να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων ή να πάρετε κάποιο ρίσκο, ίσως και να σας περιμένει μια όμορφη έκπληξη!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Μπορεί να έχετε σπουδαίες και συγκεκριμένες ιδέες για όσα αναζητάτε από το ρομάντζο αυτή την περίοδο – και αυτό είναι πραγματικά εξαιρετικό. Όσο τις κρατάτε ζωντανές και τις διανθίζετε συνεχώς, είναι όλο και πιο πιθανό να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

ζωδια σκορπιός
Αν κάτι σας φαίνετε υπερβολικά καλό για να είναι αληθινό, το πιο πιθανό είναι αυτό να ισχύει. Ακούστε το ένστικτό σας, αν σας λέει να μην ενθουσιαστείτε σε αυτή τη φάση. Αξιοποιήστε το ερευνητικό σας χάρισμα για να ανακαλύψετε τι θέλει να σας πει η εσωτερική σας φωνή.

ζωδια τοξότης
Περνάτε μια πολύ χαρωπή και ενθουσιώδη φάση αυτή την περίοδο, και το γεγονός είναι ότι σας ταιριάζει πολύ. Κυκλοφορήστε περισσότερο τον ακτινοβόλο εαυτό σας – μόνο ή με παρέα – και να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες για κάθε τυχερή συνάντηση.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια αιγόκερως
Ίσως ξαφνικά να συνειδητοποιήσετε ότι κάποια από τα ιδανικά σας περί ρομαντισμού δεν είναι ρεαλιστικά. Θέλετε πραγματικά να εμμείνετε σε αυτή την άπιαστη τελειότητα, είτε είναι καλύτερα να αναζητήσετε έναν γνήσιο έτερο ήμισυ με τα ελαττώματά του;

ζωδια υδροχόος
Η ανάμιξή σας με μια ομάδα ανθρώπων που πιστεύει σε έναν σκοπό με τον οποίο κι εσείς παθιάζεστε, το πιο πιθανό είναι να επιφέρει και άλλου είδους πάθη… Τολμήστε να πάρετε θέση και να προσφερθείτε εθελοντικά, για το «ευρύτερο» καλό.

ζωδια ιχθύες
Θα είναι καλό για εσάς να υιοθετήσετε μια σιωπή μυστηρίου αυτή την περίοδο. Αν μιλήσετε, το πιο πιθανό είναι να τραυλίσετε. Επιλέξτε ως μέσα επικοινωνίας σας το χαμόγελο, τη γλώσσα του σώματος και τα μάτια. Θα εκπλαγείτε από το πόσα μπορείτε να «πείτε» χωρίς λέξεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00