ζωδια για ελεύθερους 22/03 Τετάρτη

erwtikes-provlepseis-zwdia-savvato-7-6

ζωδια για ελεύθερους 22/03 Τετάρτη

ζωδια κριός
Η ακούραστη φιλοδοξία σας για το τέλειο ραντεβού είναι αξιέπαινη, οπότε μην σταματήσετε να ψάχνετε για μία συντροφιά που να αξίζει. Μην αφήσετε όμως αυτή την αναζήτηση να καταλάβει τη ζωή σας. Θυμηθείτε να βρίσκετε χρόνο για τους φίλους και την οικογένεια σας, που σας αγαπούν ήδη.

ζωδια ταύρος
Να είστε προσεκτικοί μήπως παγιδευτείτε στα αβάσιμα κουτσομπολιά άλλων. Μπορεί να μοιάζει διασκεδαστικό να είσαι μέρος του δικτύου πληροφόρησης αλλά αυτό δεν θα το σκεφτείτε όταν το θέμα συζήτησης θα είναι η ερωτική σας ζωή.

 

ζωδια δίδυμοι
Το κάνετε κήρυγμα σήμερα δεν θα σας ωφελήσει πουθενά. Μπορεί να έχετε φοβερές συμβουλές να δώσετε αλλά κανείς δεν θα θέλει να τις ακούσει αν ο λόγος σας ακούγεται περισσότερο σαν κήρυγμα παρά σαν πρόταση.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Η ροή της ενέργειάς σας είναι υψηλή σήμερα. Δεν χρειάζεται να συμπληρώνετε με ποτά που περιέχουν καφεΐνη. Καταπιαστείτε με κάποια σχέδια που σας έχουν εκνευρίσει για λίγο καιρώ τώρα και μετά χρησιμοποιήστε αυτή την πρωτόγνωρη ζωτικότητα για να βγείτε έξω και να περάσετε καλά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Η απεριόριστη ενέργεια σας θα σας βοηθήσει να φέρετε σε πέρας αρκετές εργασίες σήμερα. Χρησιμοποιήστε την περισσότερη από τη ζωτικότητα σας προσφερόμενοι να βοηθήσετε άλλους που το χρειάζονται. Εμπνεύστε τους άλλους να σηκωθούν από την καρέκλα τους και να κυνηγήσουν αυτό που θέλουν.

ζωδια παρθένος
Σήμερα σας συμφέρει να πάτε με τα νερά των άλλων. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλετε, εύκολα γίνεστε έξω φρενών. Αλλά όσο μένετε ήρεμοι και ευέλικτοι θα απογοητεύεστε λιγότερο.

ζωδια ζυγός
Εάν θέλετε κάποιος να σας προσέξει, γνωστοποιήστε τις προθέσεις σας με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο. Όταν φέρεστε στον καινούργιο σας έρωτα ξέγνοιαστα, χαλαρώνετε όλοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Να είστε προσεκτικοί σήμερα όταν παίρνετε ρίσκα. Μάλλον δεν είναι η καλύτερη στιγμή να ζητήσετε από κάποια νέα γνωριμία να βγείτε ραντεβού. Περιμένετε μέχρι να αισθανθείτε 100 % ο εαυτός σας. Η αυτοπεποίθηση σας θα παίξει κρίσιμο ρόλο στην έκβαση της πρόταση σας.

ζωδια τοξότης
Η εμπιστοσύνη κερδίζεται, δεν χαρίζεται. Εάν θέλετε να σας εμπιστεύονται οι άλλοι, σταματήστε να κουτσομπολεύετε και ξεκινήστε να ακούτε. Κρατείστε τα μυστικά των άλλων ώστε οι φίλοι σας να ξέρουν ότι μπορούν να σας εμπιστευτούν με ευαίσθητες πληροφορίες.

ζωδια αιγόκερως
Το να βρεις την αληθινή αγάπη πάντα μοιάζει κοπιαστική δουλειά. Αλλά ακόμη και αν ένας νέος έρωτας δε φαίνεται σαν κάτι που θα συμβεί, συνεχίστε να επιμένετε και θα έρθει. Όταν εστιάζετε στη μεγάλη εικόνα, το μονοπάτι δε φαίνεται τόσο μακρύ.

ζωδια υδροχόος
Σήμερα ζητήστε από τους φίλους σας να σας συμβουλεύσουν για ένα ευαίσθητο ζήτημα. Ακόμη και αν σας πονάει να ζητάτε βοήθεια, η φρέσκια προοπτική τους είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να πάρετε τη σωστή απόφαση.

ζωδια ιχθύες
Αν είστε ένοχοι επειδή είστε φλύαροι, σήμερα είναι η καλύτερη στιγμή για να απολογηθείτε σε αυτούς που έχετε προσβάλλει. Η ειλικρίνεια σας θα πιάσει τόπο. Μην αναβάλλετε την αντιμετώπιση του ζητήματος διότι δεν θα μπορείτε να πάρετε πίσω την αδιακρισία σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia