ζωδια για ελεύθερους 22/05 Δευτέρα

8910501024x768Mykindofheaven

ζωδια για ελεύθερους 22/05 Δευτέρα

ζωδια Κριος
Αισθάνεστε σαν να κουβαλάτε το βάρος όλου του κόσμου στους ώμους σας. Θυμηθείτε όμως ότι περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που νοιάζονται για εσάς και χαίρονται να βρίσκονται δίπλα σας, για υποστήριξη και βοήθεια. Ξεχάστε τα προβλήματά σας και καλέστε έναν κοντινό σας φίλο. Θα σας φέρει τη χαρά που έχετε ανάγκη.

ζωδια Ταυρος
Όταν κάτι δεν λειτουργεί για εσάς, είστε ανοικτοί σε νέες ιδέες που θα σας επιτρέψουν να κάνετε τα πράγματα καλύτερα. Αν μια ερωτική κατάσταση σας προβληματίζει, ζητήστε τη συμβουλή των φίλων σας. Μπορούν να δουν τα πράγματα πιο αντικειμενικά και να σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε την αλλαγή που πρέπει να κάνετε.

 

ζωδια Διδυμοι
Βαρεθήκατε όλα τα γνωστά μέρη που συνηθίζετε να πηγαίνετε; Διευρύνετε τον κόσμο σας και αναζητήστε κάτι ασυνήθιστο! Δοκιμάστε την κουζίνα κάποιας εξωτικής χώρας ή δείτε μια ταινία ευρωπαϊκού κινηματογράφου. Μπορεί ακόμη και να σας έρθει η έμπνευση να ταξιδέψετε. Σιγουρευτείτε ότι το διαβατήριό σας είναι σε ισχύ και αρχίστε να σκέφτεστε σαν κοσμοπολίτες!

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Εκεί που οι άλλοι βλέπουν μόνο την επιφάνεια, εσείς έχετε την ικανότητα να βλέπετε το φως στην ψυχή των άλλων ανθρώπων. Η ικανότητά σας να αναγνωρίζετε την εσωτερική ομορφιά είναι χάρισμα – μπορείτε να εκτιμήσετε ποιος αξίζει να τον γνωρίσετε. Το να είναι κάποιος/α όμορφος/η στα μάτια σας, αποτελεί μεγάλο κομπλιμέντο για αυτόν/ήν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Λεων
Γρήγορα, σκεφτείτε ποιος είναι ο πιο δημοφιλής από τους φίλους σας, αυτός που έχει στο κινητό του αποθηκευμένα εκατοντάδες νούμερα τηλεφώνου. Τώρα, πάρτε τον τηλέφωνο και ρωτήσετε τον να σας πει ποιος πιστεύει από την αχανή του ατζέντα ότι είναι αρκετά τυχερός, για να του κανονίσει ένα ραντεβού μαζί σας. Μπορεί να γελάσει αρχικά αλλά στο τέλος θα κάνει τις απαραίτητες συστάσεις.

ζωδια Παρθενος
Σας αρέσει να βάζετε τάξη εκεί που επικρατεί το χάος και υπερηφανεύεστε που έχετε κατορθώσει να οργανώσετε τη ζωή σας με τον ίδιο τρόπο. Αλλά όταν ένας άγνωστος με ελεύθερο πνεύμα έρχεται στη ζωή σας, όλη αυτή η τάξη πετιέται από το παράθυρο. Μπορείτε να προσαρμοστείτε και να χαρείτε λίγο αυθορμητισμό στη ζωή σας; Αξίζει τον κόπο να το ανακαλύψετε!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγος
Είστε έτοιμοι να κατανοήσετε βαθιά κάποιον πρώην ερωτικό σας σύντροφο σήμερα. Τώρα που έχετε αφήσει το παρελθόν πίσω σας, μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά. Το αν θα προχωρήσετε μαζί ή χωριστά, εξαρτάται από εσάς. Όπως και να έχει, αισθάνεστε καλά που καταφέρατε να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν.

ζωδια Σκορπιος
Έχετε τη διάθεση να κάνετε κάτι ριζοσπαστικό. Είτε είναι κάτι τόσο μεγαλόπνοο όσο ο γύρος του κόσμου ή απλά ένα νέο κούρεμα, αισθάνεστε την ανάγκη να κάνετε καινούργια πράγματα. Αποφασίστε τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε και στη συνέχεια κάντε τα απαραίτητα βήματα για να το καταφέρετε, χωρίς να αφήσετε τίποτα να σας εμποδίσει.

ζωδια Τοξοτης
Θα λάμψετε σε οποιαδήποτε περίσταση εμπλέκει και άλλα άτομα σήμερα. Είτε πρόκειται για κάποιο γεύμα με έναν νέο συνάδερφο ή κάποιο ραντεβού μετά τη δουλειά, θα περάσετε υπέροχα κάνοντας νέες επαφές και φλερτάροντας με καινούργια άτομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Αιγοκερως
Μην αφήνετε άσχημα συναισθήματα να σας καταβάλλουν, επειδή έχετε οικονομικές δυσχέρειες. Γίνονται εκεί έξω τόσες διασκεδαστικές δωρεάν εκδηλώσεις, που μπορείτε να βγαίνετε κάθε μέρα χωρίς να ξοδέψετε τίποτα. Βάλτε σκοπό σας σήμερα να βρείτε κάτι καινούργιο να κάνετε.

ζωδια Υδροχοος
Οι φίλοι σας σάς περιτριγυρίζουν συνεχώς και εμφανίζεται και κάποιος νέος ελκυστικός τύπος. Αφήστε τους να αναρωτιούνται αν όντως τρέχει κάτι μεταξύ σας. Δεν χρειάζεται να το μαρτυρήσετε – εκτός αν θέλετε να το κάνετε!

ζωδια Ιχθυες
Είστε οι τελευταίοι από την παρέα των ελεύθερων φίλων σας που θα μπαίνατε σε sites γνωριμιών; Τι περιμένετε; Αν λειτουργεί για αυτούς, θα λειτουργήσει και για εσάς. Δοκιμάστε το – δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75