ζωδια για ελεύθερους 22/06 Πέμπτη

zwdia-shmera-erwtikes-161014

ζωδια για ελεύθερους 22/06 Πέμπτη

ζωδια Κριος
Όσο πιο τυχαίες είναι οι δραστηριότητες σας τώρα, τόσο το καλύτερο. Γιατί δεν βγαίνετε έξω στον κόσμο με κανένα άλλο σχέδιο, πέρα από το να είστε αυθόρμητοι και να κρατάτε τα μάτια σας ανοικτά; Ο κόσμος είναι όλος δικός σας για να τον χαρείτε και να τον εξερευνήσετε.

ζωδια Ταυρος
Ακόμη και αν έλκεστε ερωτικά από κάποιο άτομο, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κοιτάζετε και άλλους. Κρατήστε τα μάτια και τις επιλογές σας ανοικτές τώρα. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σκιρτήματα, όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο.

 

ζωδια Διδυμοι
Μια ομαδική έξοδος σας φτιάχνει τη διάθεση και αν το οργανώσετε είναι σίγουρο ότι θα διασκεδάσετε πολύ. Μαζέψτε τα αγαπημένα σας άτομα και κάντε τους το τραπέζι, παίξτε ένα παιχνίδι ή κάντε μια μικρή απόδραση με αυτοκίνητο. Η μπουγάδα μπορεί να περιμένει!

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Προσπαθήστε να φρενάρετε λίγο τις σκέψεις και τα λόγια σας, ειδικά όταν πρόκειται για ζητήματα καρδιάς. Δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να λέτε αυτό που αισθάνεστε – απλά ότι θα πρέπει να σκέφτεστε λίγο περισσότερο τον σωστό συγχρονισμό πριν το κάνετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Ποτέ δεν ήσασταν πιο χαριτωμένοι από όσο τώρα, που είστε ενθουσιασμένοι με κάτι – σε όλους αρέσει να βλέπουν ένα λιοντάρι που να είναι παιχνιδιάρικο σαν γατάκι. Βρείτε κάτι που να κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά – μια νέα δραστηριότητα, ένα καινούργιο στέκι ή μια σπουδαία ιδέα.

ζωδια Παρθενος
Είστε περισσότερο αποφασιστικοί από ότι συνήθως, ακόμη και στον ερωτικό τομέα και καλό θα ήταν να προσέχει όποιος προσπαθεί να μπει εμπόδιο στο δρόμο σας. Πιέστε τον εαυτό σας να έχει και λίγη υπομονή – μπορεί να τη χρειαστείτε.

ζωδια Ζυγος
Ακόμη και οι αδέσμευτοι θα πρέπει να ασχολούνται με ζητήματα που αφορούν σχέσεις. Μπορεί να πρέπει να επιλύσετε ή να τελειώσετε κάτι από το παρελθόν ή ίσως η σχέση κάποιου φίλου σας παρουσιάζει προβλήματα αυτή την περίοδο. Βρείτε έναν τρόπο να προχωρήσετε μπροστά.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Σκορπιος
Το να προσπαθείτε να επεκτείνετε τις ερωτικές σας επαφές τώρα, είναι λιγότερο σημαντικό από το να καλλιεργήσετε το κάρμα σας στον ερωτικό τομέα. Κάντε ένα κομπλιμέντο σε έναν άγνωστο, βοηθήστε έναν φίλο και γενικά να είστε καλοί με όλους.

ζωδια Τοξοτης
Το να επεκτείνετε την κοσμοθεωρία σας, σας κάνει καλό, οπότε ψάξτε νέες δραστηριότητες που προκαλούν και διεγείρουν το μυαλό σας. Παιχνίδια, τέχνες, η εκμάθηση κάποιου καινούργιου πράγματος – όλα αυξάνουν τη δημιουργικότητά σας.

ζωδια Αιγοκερως
Η αίσθηση υπευθυνότητας για όλα που έχετε, μπορεί να κρατάει το πρόγραμμά σας γεμάτο με υποχρεώσεις – και να σας αγχώνει λίγο. Ενώ κάνετε πολλές δραστηριότητες παράλληλα, θυμηθείτε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να βάλετε σε πρώτη προτεραιότητα τις προσωπικές σας ανάγκες.

zwdia

ζωδια Υδροχοος
Αυτή την περίοδο μπορείτε να κάνετε εξαιρετικές προόδους στην προσωπική σας φιλοσοφία για τον έρωτα, οπότε στοχεύστε ψηλότερα και σκεφτείτε τα πράγματα ενδελεχώς. Το να ανταλλάξετε ιδέες με κάποιον έξυπνο φίλο ή σύντροφο δεν βλάπτει.

ζωδια Ιχθυες
Τα γεγονότα πολλές φορές είναι πιο παράξενα από τη φαντασία, ειδικά σε ό,τι αφορά τα μυστήρια του έρωτα. Αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι πολύ δύσκολο ακόμη και να τα ξεμπερδέψετε. Σκεφτείτε το σαν έναν ρομαντικό γρίφο που πρέπει να επιλύσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις