ζωδια για ελεύθερους 22/07 Παρασκευή

420_yiyoal-l-y

ζωδια για ελεύθερους 22/07 Παρασκευή

ζωδια κριός
Σήμερα θα είναι καλό να είστε λίγο πιο προσεκτικοί με τα χρήματά σας. Οι καιροί είναι δύσκολο και πρέπει να προστατεύσετε τον εαυτό σας.

Προσπαθήστε να κρύβετε και κάτι κάθε φορά που πιάνετε χρήματα, σαν να τα ξοδέψατε! Αυτό το παλιό κόλπο της γιαγιάς, θα αποδειχθεί ευεργετικό μια δύσκολη μέρα.

ζωδια ταύρος
Είστε από τους ιδιαίτερα κοινωνικούς εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, και ίσως τώρα είναι ευκαιρία να αξιοποιήσετε τον μεγάλο κοινωνικό σας κύκλο. Ανάλογα με το επάγγελμά σας, ίσως μπορείτε να εργάζεστε λίγες επιπλέον ώρες στο σπίτι, μέσα από τον εν λόγω κύκλο. Έτσι θα ενισχύσετε το εισόδημά σας, που περνάει περίοδο ισχνών αγελάδων…

zodia-taro-45

 

ζωδια δίδυμοι
Η ανεξαρτησία μπορεί να δώσει τεράστια ικανοποίηση, να το θυμάστε αυτό! Είστε σε μια εξαιρετική φάση που μπορείτε να λειτουργήσετε αυτόνομα. Μήπως ήρθε η ώρα να πάρετε τα ρίσκα που σκέφτεστε εδώ και καιρό, πριν μπει κάποιο καινούργιο άτομο στη ζωή σας;

ζωδια καρκίνος
Αναμένετε εναγωνίως τις διακοπές, και το μυαλό σας ταξιδεύει ήδη με καραβάκια! Πριν σας συνεπάρει τελείως αυτή η διάθεση και αμελήσετε τα πάντα, κάντε μια λίστα με υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετηθούν το συντομότερο. Πληρώστε τους λογαριασμούς σας, κάντε όποιες επισκευές πρέπει στο σπίτι, οργανώστε ντουλάπια και ντουλάπες. Αφού θα τα έχετε βάλει όλα σε τάξη, αφιερώστε όλο το χρόνο πια στη διασκέδασή σας!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι σας έχει συνεπάρει μια διάθεση να ευχαριστήσετε τους πάντες… Όμως εσείς ξέρετε καλύτερα, γιατί ξέρετε ποια είναι τα κίνητρά σας! Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτή την τακτική που ακολουθείτε, γιατί μπορεί τελικά να μην πετύχετε τον δικό σας σκοπό αλλά μόνο να έχουν γίνει τα χατίρια των άλλων. Μετά, πώς θα επιστρέψετε στην άλλη σας πλευρά;

ζωδια παρθένος
Όταν τα πράγματα φτάνουν σε ένα σημείο που πρέπει να γίνουν επιλογές, όλος ο κόσμος βάζει τον εαυτό του πάνω απ’ όλους. Αυτό περιλαμβάνει και εσάς. Γι’ αυτό μην εκπλαγείτε καθόλου αν το πιο απρόσμενο άτομο του κύκλου σας σάς πουλήσει μια από αυτές τις μέρες. Ακόμη και ακούσια να γίνει, θα σας πονέσει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε τότε, είναι να το συζητήσετε μαζί του ευθέως.

ζωδια ζυγός
Είναι εξαιρετικό χάρισμα η γενναιοδωρία. Όμως τα χρήματα, τα δώρα και γενικά τα υλικά αγαθά, ίσως να μην είναι το ζητούμενό σας. Μπορεί να σας αρκεί μόνο λίγη προσοχή και αποδοχή από τους άλλους, ιδιαίτερα από ένα συγκεκριμένο άτομο. Αυτό όμως είναι κάτι που πρέπει να βρείτε εσείς τον τρόπο να το θέσετε και να προσαρμόσετε ανάλογα τη συμπεριφορά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια σκορπιός
Είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι αδικηθήκατε, το ξέρετε και το ξέρουν κι αυτοί που ευθύνονται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα τους αφήσετε ποτέ να το ξεχάσουν. Η συμβουλή για εσάς είναι να το ξεπεράσετε και να προχωρήσετε, ακόμη κι αν δικαιούστε μια απολογία. Ο θυμός δεν εξυπηρετεί καθόλου την πρόοδό σας.

ζωδια τοξότης
Δεν αποκλείεται να νιώσετε σήμερα ότι κάποιος σας περιφρόνησε ή σας παραγκώνισε. Μην βιαστείτε να γίνετε έξαλλοι, γιατί ενδέχεται να βρεθήκατε τυχαία εν μέσω πυρών. Αποδώστε το στην κακιά στιγμή, παραμερίστε το και προχωρήστε. Να είστε βέβαιοι ότι πολύ σύντομα θα έρθει και η απολογία.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Μήπως αυτή η νέα σας εκστρατεία γνωριμιών, είναι μόνο μια προσπάθεια να γεμίσετε ένα κενό; Επειδή αυτό είναι το πιο πιθανό – και είναι λογικό να νιώθετε έτσι – μην πέφτετε στην παγίδα να αναζητάτε λίγη αγάπη στα πιο λάθος μέρη. Οι ανούσιοι συναισθηματισμοί είναι μόνο χάσιμο χρόνο. Κάθε προσπάθειά σας θα πέσει στο κενό, αν δεν αντιμετωπίσετε πρώτα ρεαλιστικά τις ανάγκες σας, ώστε να κατευθυνθείτε εκεί που πρέπει.

ζωδια υδροχόος
Είστε καταδικασμένοι να επαναλαμβάνετε τα λάθη του παρελθόντος, ενόσω δεν επιλύετε τα άλυτα θέματα που πρέπει… Ξέρετε πού χωλαίνει η διαχείριση της συναισθηματικής σας ζωής, όμως αρνείστε να αλλάξετε τις πρακτικές σας. Πρέπει να το αποφασίσετε εσείς να αλλάξετε τακτική, και τότε θα εντοπίσετε και το όμορφο πεπρωμένο σας.

ζωδια ιχθύες
Λαχταράτε τόσο πολύ να κάνετε ή να πείτε κάποια πράγματα, που αλλοιώνετε την ορθή κρίση σας! Όσο κι αν καίγεστε, δεν δικαιολογείτε ούτε το απρεπές λεξιλόγιο ούτε οι πράξεις όλο κακία. Είστε θυμωμένοι, παραδεχθείτε το και πείτε το ευθέως στο άτομο που πραγματικά σας φταίει και μόνο! Η ειλικρίνεια είναι ο καλύτερος και ο μόνος τρόπος για να βρείτε την ισορροπία σας και να καθαρίσει το κλίμα.

zwdia-66