ζωδια για ελεύθερους 22/09 Παρασκευή

ζωδια για ελεύθερους 22/09 Παρασκευή

ζωδια κριός
Αν ακόμη σας αναστατώνει μια παλιά στενοχώρια, αυτή είναι η κατάλληλη εποχή να αφήσετε το παρελθόν στο παρελθόν. Οι πικρίες σπαταλούν πολύτιμη ενέργεια, που θα μπορούσατε να την αξιοποιήσετε για να κερδίσετε έδαφος σε πιο θετικούς κοινωνικούς στόχους.

ζωδια ταύρος
Κάποια βαθιά συναισθήματα ενδέχεται να μπουν εμπόδιο σε μια όμορφη και ρομαντική συνάντηση. Η αγάπη είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι, γι’ αυτό μην αφεθείτε ακόμη να εμπλακείτε σε πιο σοβαρές καταστάσεις από αυτές που είστε έτοιμοι να χειριστείτε. Διατηρήστε χαλαρό το κλίμα.

 

ζωδια δίδυμοι
Αν πραγματικά θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα ένα ιδιαίτερο άτομο με μια πιο οικεία χροιά, όσο πιο αργά κινηθείτε προς το δέσιμό σας τόσο το καλύτερο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστείτε για κάτι που μπορεί να μετανιώσετε αργότερα. Κρατήστε το βηματισμό σας σταθερό.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Κάθε είδους σχέση έχει το μερίδιό της σε συναισθηματικές εντάσεις και αναταραχές. Αυτά εξάλλου κάνουν τις σχέσεις πιο παθιασμένες! Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να διαχωρίσετε τα συνήθη σκαμπανεβάσματα από τις πιο καταστρεπτικές συγκρούσεις. Αν το θεωρήσετε υποβοηθητικό, μην διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή των φίλων σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Ο εγωισμός είναι η αιτία που σας εμποδίζει να θέλετε να πυροδοτήσετε ένα πιθανό ρομάντζο. Μπορεί να πρόκειται για μια περαστική φάση αντί για ένα μόνιμο πρόβλημα προσωπικότητας. Το πιο συνετό αυτή τη στιγμή, είναι να δώσετε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας.

ζωδια παρθένος
Σήμερα θα είναι καλό για εσάς να ακούσετε τι έχει να πει ο κύκλος σας, όσο αφορά την αντιμετώπιση ιδιόρρυθμων ανθρώπων. Είναι ιδιαίτερα επίπονο να προσπαθείτε να εφαρμόσετε τον τρόπο της δικής σας σκέψης σε πεισματάρηδες, γι’ αυτό τώρα χρειάζεται σύνεση στον τρόπο χειρισμού τους. Λάβετε σοβαρά υπόψιν σας όποιες προτάσεις σας δοθούν.

ζωδια ζυγός
Σήμερα θα δώσει μάχη η γενναιοδωρία σας ενάντια στην τσιγγουνιά σας! Ενώ θα θέλατε να βοηθήσετε οικονομικά ένα φιλικό σας άτομο που έχει ανάγκη, το σφικτό σας χέρι θα είναι αυτό που θα αντιδρά. Φροντίστε να έρθετε σε έναν συμβιβασμό με τον εσωτερικό σας ταμεία, για να ικανοποιηθεί και ο φιλάνθρωπος.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Η έντονη ενέργεια που θα σας διέπει σήμερα, θα γίνει αφορμή να ενθαρρυνθούν τα άτομα του περιβάλλοντός σας για να ολοκληρώσουν κάποια σπουδαία σχέδιά τους. Αξιοποιήστε αυτή τη θετική συγκυρία, βγαίνοντας για να διασκεδάσετε. Θα δείτε ότι η αντοχή σας θα κάνει αυτή την έξοδο μαγευτική για όλους!

ζωδια τοξότης
Ένας στενός φίλος σας ενδέχεται να θέλει να μείνει μόνος σήμερα, ενώ εσείς θα θέλετε να περάσετε χρόνο μαζί. Μην το πάρετε προσωπικά, ενίοτε ο καθένας έχει ανάγκη από ώρες απομόνωσης για να φορτίσει τις πνευματικές του μπαταρίες. Ο φίλος σας θα είναι και πάλι διαθέσιμος πολύ σύντομα.

ζωδια αιγόκερως
Σήμερα ενδέχεται να μπουν σε δοκιμασία οι ελπίδες σας για την εύρεση της αγάπης. Μην επιτρέψετε σε αρνητικά σχόλια ή σε κάποιες ατυχείς συγκυρίες, να σας κάνουν να χάσετε την πίστη σας στη δύναμη του ρομάντζου. Παραμείνετε πιστοί σε αυτά που σας λέει η καρδιά σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια υδροχόος
Η ιδιωτική σας ζωή ενδέχεται να βρεθεί σε κίνδυνο σήμερα, αν αποκαλύψετε παραπάνω από όσα είναι απαραίτητα σε άτομα που δεν γνωρίζετε πολύ καλά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πείτε πολλά για τη δουλειά σας, το σπίτι σας ή την οικογένειά σας σε έναν μη οικείο σας. Το φλερτ δεν συνεπάγεται πληροφόρηση.

ζωδια ιχθύες
Μην αντιδράτε ιδιότροπα όταν καλείστε να κάνετε συμβιβασμούς. Αν δεχθείτε την πρόσκληση για μια κοινωνική έξοδο, σημαίνει ότι θα εμφανιστείτε – και όχι ότι θα το ακυρώσετε την τελευταία στιγμή. Να αποδίδετε τον σεβασμό που πρέπει στα άτομα του κύκλου σας που σας καλούν να παραβρεθείτε.