ζωδια για ελεύθερους 23/01 Δευτέρα

zwdia-afriditi-krios

ζωδια για ελεύθερους 23/01 Δευτέρα

ζωδια κριός
Όσο βελτιώνεται η ρομαντική σας ορμή, καλό θα είναι να σκεφτείτε τι θετικό μπορείτε να κάνετε για άλλους ανθρώπους. Μοιράστε την καλοσύνη σας ισόποσα στον έρωτα και τον αλτρουισμό. Το σύμπαν θα προσθέσει στα υπέρ σας αυτού του είδους τη γενναιοδωρία.

ζωδια ταύρος
Θα είστε συνεχώς απασχολημένοι με χιλιάδες πράγματα σήμερα, αλλά φροντίστε να κάνετε και κάποια μικρά διαλείμματα. Ίσως στη διάρκειά τους να εντοπίσετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και κάποιο πολύ ενδιαφέρον μήνυμα από ένα ιδιαίτερο άτομο. Οργανώστε ένα ραντεβού για το βράδυ, χωρίς καμία καθυστέρηση!

 

ζωδια δίδυμοι
Δεν αποκλείεται να κληθείτε σήμερα να συνεργαστείτε με ένα άτομο που δεν συμπαθείτε ιδιαίτερα. Η συμβουλή των άστρων για εσάς, είναι να καταβάλετε την προσπάθεια και να μάθετε λίγο καλύτερα το εν λόγω άτομο πριν το κρίνετε. Η δημιουργικότητα και ο καταμερισμός εργασιών θα ρέει απρόσκοπτα ανάμεσά σας, γι’ αυτό αφήστε τον χρόνο να κάνει τη δουλειά του.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Θα έρθετε αντιμέτωποι με ένα σενάριο σήμερα, για το οποίο θα κληθείτε να βρείτε μια λύση το συντομότερο δυνατόν. Μην πανικοβληθείτε, επιστρατεύστε την υπομονή και την οξυδέρκειά σας. Σκεφτείτε διεξοδικά τα αποτελέσματα που θέλετε να επιφέρετε και μετά μιλήστε. Οι απαντήσεις σας θα εντυπωσιάσουν τα καίρια άτομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια λέων
Νιώθετε τον χρόνο πιεστικό και άκαμπτο, κάτι που οφείλεται στην ανύπαρκτη ικανότητά σας να οργανώσετε τη ζωή σας αυτή την περίοδο. Η συμβουλή των άστρων για εσάς, είναι να ζητήσετε τη βοήθεια ενός φιλικού σας ατόμου που σας γνωρίζει καλά και μπορεί να βάλει σε τάξη το πρόγραμμά σας. Θα δείτε ότι τελικά ο χρόνος είναι με το μέρος σας, αν τον αξιοποιήσετε επιδέξια!

ζωδια παρθένος
Από την αρχή της ημέρας θα έχετε βρει το ρυθμό σας για να αποδίδετε, γι’ αυτό φροντίστε να τον διατηρήσετε. Θα σας ικανοποιήσει απόλυτα η ευκολία με την οποία θα διεκπεραιώνετε τις υποχρεώσεις σας. Μην παρασυρθείτε από τους πειρασμούς που θα σας προκύψουν και βγείτε από την πορεία σας, οι ασφαλείς κινήσεις είναι το κλειδί της επιτυχίας σας αυτή την περίοδο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Σήμερα καλείστε να αντισταθείτε στην παρόρμηση να μιλήσετε για τον εαυτό σας. Αντ’ αυτού, εστιάστε στα άτομα του περιβάλλοντός σας και δώστε σημασία σε αυτά που θέλουν να πουν. Να είστε βέβαιοι ότι το χάρισμα του καλού ακροατή που διαθέτετε, είναι από τα πολύ γοητευτικά στοιχεία σας!

ζωδια σκορπιός
Είστε σε μια εξαιρετική στιγμή για νέες γνωριμίες, γι’ αυτό τα άστρα σας ευνοούν να βγείτε και να κινηθείτε αυθόρμητα. Επιδείξτε τα ταλέντα σας, δείξτε τα χαρίσματά σας και να είστε βέβαιοι ότι είναι πολλά τα μάτια που σας παρακολουθούν. Το κλειδί είναι να είστε ειλικρινείς και αξιοπρεπείς.

ζωδια τοξότης
Μην υποτάξετε σε καμία περίπτωση τις απόψεις και τις σκέψεις σας, όσο αλλόκοτες ή ιδιόρρυθμες κι αν είναι. Ακόμα κι αν τρομάζουν κάποια άτομα, δεν πειράζει. Έτσι κι αλλιώς δεν αξίζουν την προσοχή σας. Μείνετε μόνο με αυτούς που εκτιμούν εσάς γι’ αυτό που είστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια αιγόκερως
Όλος ο ζωτικός σας χώρος έχει κατακλυστεί από παλιατζούρες και χαρτομάνι! Είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε πολύ καλύτερα και πιο ελεύθεροι, αν βάλετε μια τάξη σε αυτή την ακαταστασία. Όταν καθαρίσετε το χάος, θα δείτε ότι το μυαλό σας αποδίδει καλύτερα και έχετε περισσότερη ενέργεια.

ζωδια υδροχόος
Σήμερα καλείστε να τολμήσετε να ρισκάρετε! Το σύμπαν ανοίγει για εσάς νέους τομείς δυνατοτήτων, γι’ αυτό πρέπει να αξιοποιήσετε τη συγκυρία όλης αυτής της καλής ενέργειας. Θα δείτε ότι η προθυμία σας θα σας δώσει ορμή που δεν φανταζόσασταν καν!

ζωδια ιχθύες
Σήμερα μην πιέσετε τον εαυτό σας με δουλειές και αγγαρείες. Αφού ολοκληρώσετε τις βασικές σας υποχρεώσεις, φροντίστε να κάνετε μια παύση κι ας περιμένουν όλα τα άλλα. Σχεδιάστε ένα δραστήριο βράδυ – κι αν ξυπνήσετε με πονοκέφαλο αύριο, οι αναμνήσεις θα σας αποζημιώσουν!

zwdia-zodia-astrologia-65