ζωδια για ελεύθερους 23/02 Πέμπτη

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-2-5

ζωδια για ελεύθερους 23/02 Πέμπτη

ζωδια κριός
Φροντίστε σήμερα να δείξετε σε όλα τα άτομα που υπάρχουν στη ζωή σας, τον σεβασμό που τους αξίζει. Το να χρησιμοποιείτε ανθρώπους για δικό σας όφελος – όπως κι αν το βλέπετε εσείς – βάζει μεγάλο αγκάθι στο κάρμα της ερωτικής σας ζωής.

ζωδια ταύρος
Η οπτική ενός άλλου ατόμου σε μια ρομαντική σας περιπέτεια, μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε έναν πολύ μεγάλο γρίφο! Μην είστε ισχυρογνώμονες, ζητήστε αυτή τη δεύτερη γνώμη. Φροντίστε όμως να ακούσετε συνειδητά όσα σας πουν και να μελετήσετε συνετά τον τρόπο δράσης σας.

 

ζωδια δίδυμοι
Τα καταφέρνετε μια χαρά σε ό,τι αφορούν τον εαυτό σας. Όταν όμως κάποια θέματα ενέχουν κι άλλα άτομα από το φιλικό ή το ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον, τα πράγματα φαίνεται να χωλαίνουν. Επιλέξτε να είστε μόνοι αυτή την περίοδο, αν δεν είστε διατεθημένοι να χειριστείτε τα εμφανή προβλήματα.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Η ζωή είναι μια τρελή διαδρομή, με την αγάπη να την γεμίζει δυνατότητες για το καλό, το κακό, το όμορφο ή το όχι τόσο όμορφο. Τα άστρα σας καλούν να κάνετε ένα αναγκαίο διάλειμμα, ώστε να μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε όσα συμβαίνουν και να κάνετε τις αναθεωρήσεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια λέων
Είστε απόλυτα και κάθετα βέβαιοι ότι καταλαβαίνετε όσα σας λένε οι άλλοι; Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεστε να ζητήσετε από κάποιον να επαναλάβει κάτι που είπε ή να σας το εξηγήσει καλύτερα. Είναι χειρότερο να βλέπουν όσοι σας μιλούν ένα κενό βλέμμα!

ζωδια παρθένος
Ίσως να σας φαίνετε επίπονο αυτές τις μέρες να αναβαθμίσετε τα προφίλ σας στα διαδικτυακά κοινωνικά δίκτυα, ειδικά επειδή είστε ήδη πολύ πιεσμένοι με άλλες υποχρεώσεις. Αν όμως μπείτε στη διαδικασία να τα κάνετε να αντανακλούν αυτό που πραγματικά είστε, θα έχετε μεγάλο όφελος. Μην αμελήσετε το στοιχείο του χιούμορ.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Αν υπάρχει η «σωστή πλευρά» του κρεβατιού για να σηκώνεστε το πρωί, εσείς σήμερα μάλλον δεν καταφέρατε να την βρείτε. Για τη δική σας ασφάλεια και ακεραιότητα, βγάλτε τα προσωπικά σας θέματα από το μυαλό σας ενόσω ψάχνετε τα κλειδιά σας…

ζωδια σκορπιός
Φαίνεται να έχετε βρει ένα κανάλι καλής επικοινωνίας με τους άλλους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας αυτές τις μέρες. Γι’ αυτό αν σκέφτεστε να κάνετε μια επαγγελματική κίνηση, είτε μια νέα ρομαντική προσέγγιση, η εποχή είναι ιδανική. Καλύτερα συνδυάστε και τα δύο, βρίσκοντας ένα αντικείμενο που θα το επεξεργαστείτε με ένα ενδιαφέρον άτομο.

ζωδια τοξότης
Σίγουρα υπάρχει κάτι μοναδικό σε εσάς. Κάποιοι μπορεί να το χαρακτηρίσουν αλλόκοτο, άλλοι θα προτιμούσαν να το πουν ιδιαίτερο, διασκεδαστικό, σέξι, γοητευτικό και πολλά άλλα. Εσείς εστιάστε την προσοχή σας στον εντοπισμό των θαυμαστών σας από τη δεύτερη κατηγορία!

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια αιγόκερως
Ίσως να προσπαθείτε πολύ για να τραβήξετε την προσοχή ενός ιδιαίτερου ατόμου. Και εκεί που κοντεύετε να απελπιστείτε, το εν λόγω άτομο σηκώνεται και σας προσεγγίζει. Σκεφτείτε όμως πόσους άλλους ανθρώπους έχετε εντυπωσιάσει πρόσφατα, και αναρωτηθείτε μήπως σας αξίζει κάτι καλύτερο.

ζωδια υδροχόος
Αν έχετε την αίσθηση ότι οι ρομαντικές σας πιθανότητες συρρικνώνονται αντί να διευρύνονται, δεν υπάρχει λόγος πανικού. Αυτό το κλίμα είναι προσωρινό, γιατί σύντομα τα μοναδικά σας χαρίσματα θα επικρατήσουν και θα κερδίσουν.

ζωδια ιχθύες
Είναι βέβαιο ότι χρειάζεται να βρείτε έναν μέντορα όσο αφορά την προσωπική σας ζωή. Αναζητήστε ένα άτομο που θαυμάζετε τη σχέση του για τη διάρκειά της, την ποιότητά της, τις αξίες της αλλά και την αξιοπρέπεια του ίδιου του ατόμου. Ζητήστε να σας δώσει συμβουλές για να μάθετε τι σημαίνει σεβασμός, και φροντίστε να τις ακολουθήσετε στη συνέχεια της ζωής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00