ζωδια για ελεύθερους 23/04 Κυριακή

nea-selini-karkinos-zwdia-27-6

ζωδια για ελεύθερους 23/04 Κυριακή

ζωδια Κριος
Περιμένετε και παρακολουθείτε. Περιμένετε και παρακολουθείτε. Αν κάθεστε και κοιτάζετε το τηλέφωνο περιμένοντας να χτυπήσει, απλά δεν πρόκειται να συμβεί. Γιατί δεν βγαίνετε από το αδιέξοδο, κάνοντας την πρώτη κίνηση; Απλά να είστε χαλαροί – στη χειρότερη περίπτωση θα ξέρετε τουλάχιστον πού βρίσκεστε.

ζωδια Ταυρος
Η καρδιά σας λέει κάτι – αλλά αυτό το πεισματάρικο μυαλό σας καταπνίγει το μήνυμα. Γιατί να είστε τόσο ασυμβίβαστοι και άκαμπτοι; Χαλαρώστε λίγο! Αν μπορέσετε να καλοπιάσετε την καρδιά και το μυαλό σας και να καταφέρετε να συνεργαστούν, θα βιώσετε ένα νέο επίπεδο συναισθηματικής ωριμότητας και σύνδεσης.

 

ζωδια Διδυμοι
Φερθείτε στους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή σας με το σεβασμό που τους αξίζει, ακόμη και αν σας έχουν προδώσει ή σας έχουν κάνει κακό. Δεν χρειάζεται να τους αγαπάτε ή έστω να τους συμπαθείτε, αλλά το να δείχνετε τη στοιχειώδη ευγένεια ακόμη και στους χειρότερους εχθρούς σας, είναι πολύ εκλεπτυσμένη κίνηση.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Δεν χρειάζεστε μια ολική αναδιαμόρφωση στον ερωτικό τομέα, αλλά μερικές μικρές τροποποιήσεις δεν θα έβλαπταν. Πειραματιστείτε λίγο, ρωτήστε διαφορετικούς ανθρώπους για να πάρετε πληροφορίες. Ανακαλύψτε τι λειτουργεί καλά για τους άλλους και δοκιμάστε το. Μην απορρίπτετε κάποιες προτάσεις, μόνο και μόνο επειδή ακούγονται παράξενες – δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Λεων
Η ασταθής συμπεριφορά σας σάς διατηρεί φρέσκους και διασκεδαστικούς αλλά δεν το βλέπουν όλοι έτσι. Είναι ιδιαιτέρως περίπλοκο για κάποιον συγκεκριμένο, που αισθάνεται γοητευμένος αν όχι λίγο ενοχλημένος από την ευφάνταστη φύση σας. Εντάξει – αυτό εξαρτάται από εκείνον. Είτε θα μάθει να ζει με αυτό αλλιώς μπορεί να φύγει.

ζωδια Παρθενος
Είναι μια καλή στιγμή για να αποκτήσετε πιο προσωπική επαφή! Το να συνδέεστε με νέα άτομα δεν είναι δύσκολο για εσάς, επειδή δεν φοβάστε να πάτε εκεί που άλλοι αρνούνται να πλησιάσουν. Θα μπορούσατε να πείτε χωρίς δεύτερη σκέψη, τι σκέφτονται όλοι οι άλλοι. Μην ανησυχήσετε αν οι άλλοι γυρνάνε αμήχανα στις θέσεις τους – θα ξέρετε τι συμβαίνει!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγος
Μπορεί να είστε λίγο επιφυλακτικοί με κάποια θέματα – ραντεβού στα τυφλά, speed dating ή στημένες γνωριμίες – αλλά μην βιαστείτε να απορρίψετε αυτές τις ιδέες. Δεν πρόκειται για δοκιμή όλων των νέων μεθόδων που υπάρχουν. Πρόκειται παρά ταύτα για το πώς μπορείτε να δραστηριοποιήσετε τον εαυτό σας και να μάθετε πώς να τον κοινωνικοποιείτε.

ζωδια Σκορπιος
Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να μιλήσετε με ξένους – όχι οποιονδήποτε ξένο φυσικά. Αν αυτό το άτομο σας προκαλεί δυσφορία και νευρικότητα, προσπεράστε το. Αλλά εάν βρείτε κάποιον ευπρεπή, νόστιμο και δεν φοράει βέρα στο δεξί, ξεκινήστε μια συζήτηση μαζί του. Ακόμη και ένα απλό «γεια» μπορεί να ανοίξει τις πόρτες για μια νέα ερωτική σχέση.

ζωδια Τοξοτης
Επιλογές, επιλογές. Ακριβώς μόλις νομίζατε ότι βρήκατε κάποιον καλό, κάποιος καλύτερος εμφανίζεται στον ορίζοντα. Βλέπετε πόσο διασκεδαστικό μπορεί να γίνει το να βγαίνετε ραντεβού; Μην δεσμευτείτε ακόμη – αξιοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να δοκιμάσετε τα «καλούδια».

zwdia-768

ζωδια Αιγοκερως
Οτιδήποτε παλιό, γίνεται νέο ξανά. Γι’ αυτό ανοίξτε την κουρελιασμένη ατζέντα σας και διαλέξτε ένα όνομα. Θυμάστε τον Γιάννη από το Λύκειο ή τον Κώστα από το Πανεπιστήμιο; Οι παλιές φλόγες μπορούν να αναζωπυρωθούν – είναι μόνο θέμα συγχρονισμού και τύχης.

ζωδια Υδροχοος
Όλα εξαρτώνται από την ενέργεια που απελευθερώνετε εκεί έξω. Άρα αν εσείς περιμένετε τα ίδια και τα ίδια, το πιο πιθανό είναι ότι αυτό ακριβώς θα πάρετε. Από την άλλη μεριά, αν περιμένετε με ανυπομονησία μερικές φανταστικές νέες εξελίξεις στον τομέα των ερωτικών σχέσεων και της καριέρας, ετοιμαστείτε διότι έρχονται!

ζωδια Ιχθυες
Όλοι χρειάζονται λίγη βοήθεια στον ερωτικό τομέα κάπου-κάπου, ακόμη και οι πιο αποφασισμένοι. Το να ξεκινήσετε μια σοβαρή συζήτηση για τα αισθήματά σας με κάποιον φίλο σας ή να πάρετε συμβουλές ρομαντικής φύσεως από κάποιον που σέβεστε, είναι πολύ καλύτερο από το να προσπαθείτε να τα αντιμετωπίσετε όλα μόνοι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00