ζωδια για ελεύθερους 23/06 Παρασκευή

8910501024x768Mykindofheaven

ζωδια για ελεύθερους 23/06 Παρασκευή

ζωδια Κριος
Συνήθως τα όνειρα δεν μιλούν μια γλώσσα πεζή και άμεση. Όμως αν τους δώσετε σημασία, είναι βέβαιο ότι θα εντοπίσετε πολλές πληροφορίες μέσα σε αυτά. Το σύμπαν σας στέλνει κάποια σημάδια για την κατεύθυνση που πρέπει να δώσετε στην ερωτική σας ζωή, γι’ αυτό τεντώστε τις κεραίες σας.

ζωδια Ταυρος
Ήρθε η ώρα να πετάξετε από το παράθυρο τη λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε, μαζί με τη λίστα για τα προτερήματα που πρέπει να έχει ο νέος σας σύντροφος. Ξεφορτωθείτε όλες σας τις προσδοκίες. Οι κατευθυντήριες γραμμές σας είναι πολύ στενές. Είναι ώρα να αφήσετε το σύμπαν να σας οδηγήσει.

 

ζωδια Διδυμοι
Εσείς και αυτό το πρόσωπο πραγματικά ταιριάξατε – οπότε γιατί δεν προχώρησε το πράγμα; Αγνοήστε το, αποδώστε το σε λάθος συγχρονισμό και να έχετε την πίστη ότι δεν προχώρησε για κάποιο λόγο. Και μην αφήσετε τον εαυτό σας να πάθει εμμονή με αυτό.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Τα πουλάκια και οι μέλισσες το κάνουν σωστά – η φύση εμπνέει την αγάπη και την επαφή. Πηγαίνετε για αναρρίχηση, δηλώστε εθελοντές για να καθαρίσετε κάποιο πάρκο ή παραλία. Τα νέα σας ενδιαφέροντα θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο και χαριτωμένο υποψήφιο σύντροφο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Μπορείτε να ζήσετε όσα ονειρευτήκατε στον ερωτικό τομέα, πρώτα όμως θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που θέλετε. Αυτή η διαδικασία ξεσκαρταρίσματος μπορεί να αφήσει έξω μερικές νέες επιλογές, αλλά το μέλλον σας θα φανεί πιο ξεκάθαρο.

ζωδια Παρθενος
Γιατί να παίζετε παιχνίδια; Αφού ξέρετε σχεδόν αμέσως αν σας ελκύει ή σας απωθεί κάποιος. Παρά ταύτα, μερικές φορές μπορεί να μπερδευτείτε λόγω κοινωνικών αβροτήτων. Ακούστε την καρδιά σας.

ζωδια Ζυγος
Η καρδιά σας έχει ένα παλιό τραύμα που πρέπει να θεραπευτεί. Περάστε λίγο χρόνο με κάποιον που ξέρετε ότι σας αγαπάει – κάποιον παλιό φίλο, ένα μέλος της οικογένειάς σας ή το κατοικίδιό σας. Θα αισθανθείτε αναζωογονημένοι και ανανεωμένοι από την προσοχή που θα λάβετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Σκορπιος
Κάποια καθήκοντα στη δουλειά ή στο σπίτι σας, έχουν προτεραιότητα τώρα έναντι της ερωτικής σας ζωής. Τακτοποιήστε τα το συντομότερο δυνατόν. Αυτά τα ζητήματα συντήρησης είναι ζωτικής σημασίας, για να κρατήσετε το μηχανισμό της ζωή σας σε καλή κατάσταση και λειτουργία.

ζωδια Τοξοτης
Έχετε σκοπό να ζήσετε τη ζωή σας ή θέλετε να την περάσετε μπροστά στην τηλεόραση; Η αγάπη που αναζητάτε, είναι εκεί έξω και σας ψάχνει. Αλλά θα πρέπει να σηκωθείτε από τον καναπέ και να κάνετε μια προσπάθεια, για να τη συναντήσετε έστω στα μισά του δρόμου.

ζωδια Αιγοκερως
Η αγάπη απαιτεί να πάρετε ρίσκα. Όμως αυτή την περίοδο θα είστε καλύτερα όταν κινείστε με ασφάλεια, αλλιώς μπορεί να το μετανιώσετε. Κινηθείτε προσεκτικά. Καλύτερα να πάρετε αυτές τις μεγάλες αποφάσεις αργότερα, ειδικά σε ό,τι αφορά τον ερωτικό τομέα.

zodia-zvdia-75

ζωδια Υδροχοος
Το παιχνίδι των ραντεβού απαιτεί νέους κανόνες, ειδικά αφότου άλλαξαν οι προσδοκίες σας. Μπορεί να έχετε διάθεση μόνο για να διασκεδάσετε ανέμελα. Μπορεί να θέλετε κάτι αληθινό. Ήρθε η ώρα για λίγη διαύγεια.

ζωδια Ιχθυες
Γιατί αυτό το άτομο έχει συνεχώς την ανάγκη να το επαινούν; Στην αρχή νομίζατε ότι υπερβάλατε αλλά τώρα βλέπετε ότι αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι της προσωπικότητάς του. Δώστε προσοχή και στα άλλα επίμονα χαρακτηριστικά του.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera