ζωδια για ελεύθερους 23/07 Κυριακή

zwdio-astrologia-aris-skorpios

ζωδια για ελεύθερους 23/07 Κυριακή

Ζωδια Κριος
Οι φίλοι σας είναι όλο συμβουλές ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις ερωτικές σχέσεις (ή την απουσία τους), αλλά στην τελική εσείς είστε οι μόνοι που γνωρίζετε ποιο είναι το καλύτερο για εσάς. Μάθετε να εμπιστεύεστε την κρίση σας και παραμείνετε δυνατοί.

Ζωδια Ταυρος
Είναι ο θαυμασμός μια στέρεη βάση για μια σχέση; Ποιος νοιάζεται; Είναι κάτι παραπάνω από υποσχόμενο στοιχείο για ένα θαυμάσιο φλερτ. Κάποιος που σας αρέσει και τον γνωρίζετε, αισθάνεται το ίδιο για εσάς. Ήρθε η ώρα να ανταλλάξετε μερικούς πνευματώδεις διαλόγους.

 

Ζωδια Διδυμοι
Οι αδέσμευτοι φίλοι σας είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε όταν η κατάσταση ξεφεύγει στον ερωτικό τομέα. Το να ξύνετε παλιές πληγές όμως, είναι αντιπαραγωγικό. Μην αφήνετε τον αρνητισμό να σας καταβάλλει. Αναλάβετε δράση με θετική διάθεση.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Όπως λέει και η Γκέρτρουντ Στάιν «ο έρωτας είναι έρωτας είναι έρωτας». Αυτό το άτομο σας ελκύει – αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάτι πρέπει να συμβεί. Οπότε μην αυτομαστιγώνεστε για το τι θα μπορούσε ή θα έπρεπε να γίνει.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Ζωδια Λεων
Χρειάζεται πραγματικά να δείτε κι άλλο επεισόδιο από αυτό το ριάλιτι σόου; Σπαταλάτε χρόνο που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα, παραγωγική και πνευματικά διεγερτική – για να μην πούμε ότι θα μπορούσατε να συναντήσετε τον μεγάλο έρωτα.

Ζωδια Παρθενος
Αφήστε κάτω τα βιβλία αυτοβοήθειας, σκίστε όλες τις λίστες με αυτά που πρέπει να κάνετε και σταματήστε να κάνετε χαζά τεστ προσωπικότητας από τα περιοδικά. Καλό θα ήταν να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας, παρά να χρησιμοποιείτε κάποια συγκεκριμένη στρατηγική για να βρείτε τον έρωτα. Να είστε ανοικτοί στην ενέργεια που σας στέλνει το σύμπαν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Ζωδια Ζυγος
Η χαλαρή διάθεση για φλερτ που έχετε είναι αυτό που ελκύει ένα συγκεκριμένο άτομο προς εσάς, αλλά η επικοινωνία σας είναι λίγο προβληματική αυτή την περίοδο. Σιγουρευτείτε ότι είστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι αλλιώς θα θεωρήσουν ότι είστε επιπόλαιοι και εγωκεντρικοί.

Ζωδια Σκορπιος
Κάποιος φίλος σας προσπαθεί να σας πληροφορήσει με διακριτικό τρόπο για το πιθανό νέο σας αμόρε, χωρίς καμία διάθεση κουτσομπολιού. Ακούστε προσεκτικά, διαφορετικά αυτές οι πληροφορίες θα σας διαφύγουν όταν θα τις χρειάζεστε περισσότερο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Τοξοτης
Τι είχαμε, τι χάσαμε. Να κρατάτε μια ανάλαφρη στάση όταν είστε σε αναζήτηση για τη νέα ερωτική σας σχέση. Όχι μόνο θα έχετε σωστή αίσθηση των προοπτικών που υπάρχουν, αλλά αυτή η χαλαρή διάθεσή σας θα προσελκύσει σίγουρα ακριβώς το σωστό άτομο για εσάς.

Ζωδια Αιγοκερως
Σκεφτείτε την ερωτική σας ζωή σαν μια κλασική ρομαντική κομεντί. Υπάρχουν πνευματώδεις διάλογοι. Υπάρχουν συμμετέχοντες γεμάτοι ζωντάνια. Και το πιο σημαντικό – και ικανοποιητικό – υπάρχουν ξεκαρδιστικές παρεξηγήσεις που οδηγούν σε ευχάριστες συμφιλιώσεις.

Ζωδια Υδροχοος
Η ζωή σας έχει γίνει πολύ δραστήρια, ενεργητική και ενδιαφέρουσα, τόσο ώστε έχετε ξεχάσει εντελώς την αναζήτηση του έρωτα – και φυσικά τότε είναι που κάτι ενδιαφέρον θα φανεί στον ορίζοντα. Το σύμπαν συνηθίζει να κάνει τέτοιες ανατροπές.

Ζωδια Ιχθυες
Βρίσκεστε σε δίλημμα σε ότι αφορά τον έρωτα. Μην το κάνετε μεγάλο ζήτημα. Απλά κάντε μια επιλογή και προχωρήστε. Οι υπόλοιποι θα το αντιμετωπίσουν με τον δικό τους τρόπο.

zwdia-zodia-astrologia-65