ζωδια για ελεύθερους 23/07 Σάββατο

tetragwno-ilios-poseidwnas-28-5

ζωδια για ελεύθερους 23/07 Σάββατο

ζωδια κριός
Το κατάλληλο ντύσιμο μπορεί να αποτελέσει το πιο έντονο ερέθισμα για πολλούς. Αν όμως κρύβετε τα κάλλη σας κάτω από τα πιο παλιομοδίτικα και κακόγουστα ρούχα, δεν πρόκειται να καταφέρετε πολλά. Σήμερα ντυθείτε για να εντυπωσιάσετε! Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας αν χρειάζεται, με ρούχα στο σωστό μέγεθος και στυλ για να σας κολακεύουν.

ζωδια ταύρος
Το σεξ και κάθε σεξουαλική δραστηριότητα είναι κλίμακες ανώτερο και καλύτερο, όταν γίνεται έξω από τα στενά όρια της κρεβατοκάμαρας. Τολμήστε να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες. Αν έχετε διάθεση για ένα «στα γρήγορα», ιδανικός είναι ο νεροχύτης, το τραπέζι της κουζίνας, ακόμη και ο τοίχος στα όρθια! Αν είστε σε θέση να επιστρέψετε στα φοιτητικά χρόνια, ξαναθυμηθείτε τις χαρές στο αυτοκίνητο.

 

ζωδια δίδυμοι
Όταν θέλετε να προσεγγίσετε με ρομαντικό ενδιαφέρον ένα καινούργιο άτομο, υπάρχει πάντα η γνωστή μέθοδος να πείτε όσα θα ήθελε να ακούσει. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα να πείτε ψέματα για κάτι. Το εν λόγω άτομο έχει σίγουρα κάποια θετικά στοιχεία που έκαναν κι εσάς να το ξεχωρίσετε – ακόμη και στην εμφάνιση. Εστιάστε σε αυτά και εκθειάστε τα με θαυμασμό.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Όσο κι αν κοιτάτε επίμονα το τηλέφωνο, δεν πρόκειται να το υποβάλετε να χτυπήσει! Αντί να σπαταλάτε τον χρόνο σας αναμένοντας κλήση από το συγκεκριμένο άτομο, κάντε κάτι πιο παραγωγικό. Κλείστε υπολογιστές και τηλέφωνα και βγείτε από το σπίτι ακόμη και για έναν περίπατο. Αφιερώστε λίγες ώρες στον εαυτό σας και μόνο και απολαύστε τις.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Θα κάνετε ένα λάθος σήμερα ή στο άμεσο μέλλον. Όμως θα είναι εξαιρετικά γοητευτικό για ένα άτομο που σας παρακολουθεί εκστασιασμένο. Να το θυμάστε αυτό ενώ θα τρέχετε να καλυφθείτε, και φροντίστε να μην μείνετε κρυμμένοι για πολύ. Σας αναμένει μια γνωριμία, με το εν λόγω άτομο…

ζωδια παρθένος
Αφιερώστε τη σημερινή μέρα στους φίλους σας. Πότε ήταν η τελευταία φορά που μαζευτήκατε όλοι μαζί, φάγατε ό,τι πιο ανθυγιεινό υπάρχει, είδατε τα πιο απίθανα πράγματα στην τηλεόραση ή σε DVD και σχολιάσατε τους πάντες και τα πάντα; Αυτό χρειάζεται όλη η παρέα, και εννοείται ότι θα κοιμηθείτε όλοι πολύ αργά, κουβάρι στους καναπέδες! Ευτυχώς που είναι Σαββατοκύριακο.

ζωδια ζυγός
Οι φωτογραφίες μπορούν να δείξουν πολλά για έναν άνθρωπο. Αν σήμερα αφιερώσετε χρόνο σε διαδικτυακές σελίδες γνωριμιών, αξιοποιήστε το χάρισμά σας στην παρατήρηση. Θέλετε πρόσχαρους ανθρώπους γύρω σας, γι’ αυτό απορρίψτε όποιο άτομο δεν χαμογελάει καν. Επίσης απορρίπτονται όσοι έχουν υπερβολικά ψεύτικες πόζες. Αν δεν μπορεί κάποιος να εκφραστεί ούτε σε μια φωτογραφία, πόσο μάλλον διά ζώσης…

zodia-zvdia-oroskopio-11

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Όσο έντονος κι αν είναι ο πειρασμός να ξεπεράσετε τον εαυτό σας ενίοτε, όταν αυτό αφορούν την αναζήτηση συντρόφου, καλύτερα να μην ενδώσετε. Καλύτερα να προσβλέπετε σε άτομα που έχετε κοινά στοιχεία, παρά να ρισκάρετε καταστροφικές συνέπειες στην αυτοεκτίμησή σας.

ζωδια τοξότης
Βρίσκεστε σε μια φάση που σας ταιριάζει απόλυτα η έκφραση «τα ετερώνυμα έλκονται αλλά δεν παντρεύονται». Το τελευταίο πράγμα που θα περνούσε αυτή την περίοδο από το μυαλό σας, είναι μια σοβαρή δέσμευση. Γι’ αυτό φροντίστε να κατευθυνθείτε προς άτομα που δεν πρόκειται να μπουν επίσης σε τέτοιες διαδικασίες, για να μην πληγωθεί κανείς.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Ο πιο έγκυρος κριτής του καθενός του καθενός, είναι ο εαυτός του. Αν εσείς οι ίδιοι δεν ζείτε με βάση τις αρχές και τις αξίες που θέτετε ως σημαίες για τους πάντες και τα πάντα, σίγουρα θα υποφέρετε. Η εποχή λοιπόν σας καλεί να κάνετε αλλαγές. Φανείτε ειλικρινείς, και υιοθετήστε αυτά που πρεσβεύετε ή αλλάξτε τις θέσεις σας.

ζωδια υδροχόος
Το ένστικτό σας είναι σε πλήρη έξαρση αυτή την περίοδο, γιατί βρίσκεστε σε απόλυτη αρμονία με το σύμπαν. Γι’ αυτό ακούστε όσα έχει να σας πει, και αλλάξτε την καθημερινή σας ρουτίνα αν αυτό σας ζητά. Θα κάνετε πολλές σπουδαίες ανακαλύψεις για τον εαυτό σας αν μπείτε σε αυτή την πορεία, που δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει και στην αδελφή-ψυχή σας!

ζωδια ιχθύες
Σήμερα είναι η μέρα που θα κληθείτε να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις. Έχετε αφεθεί στο ρεύμα της ζωής για πάρα πολύ καιρό, να σας πάει όπου θέλει. Τώρα όμως πρέπει πια να ζήσετε με κάποιο στόχο. Βγείτε στη στεριά, πατήστε στα πόδια σας και αρχίστε να κάνετε αλλαγές.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66