ζωδια για ελεύθερους 23/08 Τετάρτη

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

ζωδια για ελεύθερους 23/08 Τετάρτη

Ζωδια Κριος
Μην αφήνετε τους μελοδραματισμούς να μπαίνουν εμπόδιο στον έρωτα. Ήρθε η ώρα να ανασυνταχτείτε και να ωριμάσετε. Πάρτε τις δικές σας αποφάσεις. Αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους σε ό,τι αφορά τον έρωτα δεν είναι αυτό που θα ήθελε η μητέρα σας για εσάς, αλλά και τι με αυτό;

Ζωδια Ταυρος
Δεν χρειάζεται να συζητάτε κάθε λεπτομέρεια της ζωής σας με τα άτομα με τα οποία βγαίνετε ραντεβού – μάλιστα, δεν χρειάζεται να τους εκμυστηρεύεστε τίποτα εάν δεν αισθάνεστε άνετα μαζί τους. Προχωρήστε με τη δική σας ζωή. Είστε πια ενήλικες.

 

Ζωδια Διδυμοι
Δεν είστε σίγουροι αν θέλετε να κάνετε σχέση ή να συνεχίσετε σόλο; Κάντε παρέα με ένα παντρεμένο ζευγάρι μια-δυο μέρες – το αν θα έχουν και παιδί είναι προαιρετικό. Αισθάνεστε λαχτάρα ή μια αίσθηση του τύπου «δόξα τον Θεό που δεν βρίσκομαι στη θέση τους»; Αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε μια απόφαση.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Πρέπει να βελτιώσετε τη ζωή σας. Ζητήστε συμβουλές από κάποιον ικανό φίλο σας, κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ή έναν συνάδελφό σας για το πώς μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη. Στη συνέχεια, θα μπορέσετε να αφιερώσετε όλη σας την ενέργεια εκεί που πρέπει – στον έρωτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζωδια Λεων
Αποφασίστε με ποιον/ποια θέλετε να φλερτάρετε. Διαλέξτε το ωραιότερό σας σύνολο και θαμπώστε τους φίλους σας και τυχόν παρατηρητές. Η αυτοπεποίθησή σας στον έρωτα αυξάνεται θεαματικά όταν παίρνετε τον έλεγχο της ερωτικής σας ζωής.

Ζωδια Παρθενος
Το να είστε ευθείς και ανοιχτοί είναι δεύτερη φύση για εσάς. Στον τομέα των ερωτικών σχέσεων όμως, το να αποκαλύπτετε τα πάντα είναι υπερεκτιμημένο. Αφήστε και μερικά πράγματα στη φαντασία τους – είναι πολύ, πολύ πιο σέξι έτσι.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζωδια Ζυγος
Το μυαλό σας είναι απασχολημένο προσπαθώντας να ξεκαθαρίσει το τελευταίο ερωτικό μπέρδεμα, αλλά στο μεταξύ η καρδιά σας θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω κάποιου φίλου που θέλει απλά να μοιραστεί την άποψή του μαζί σας. Γιατί δεν τον/την ακούτε;

Ζωδια Σκοπριος
Είστε ένα συμπονετικό και με βαθιά σκέψη άτομο και έχετε βαρεθεί τις ανούσιες συζητήσεις που γίνονται στα ραντεβού. Δεν είστε υποχρεωμένοι να το περνάτε όλο αυτό. Προσπαθήστε να γνωρίσετε πραγματικά το άτομο που έχετε απέναντί σας. Θα τους αρέσει, το ίδιο και σε εσάς.

Ζωδια Τοξοτης
Η γαλήνη και η πνευματική ηρεμία είναι ανεκτίμητες πολυτέλειες – αλλά και πολύ πιο διαθέσιμες από τα πράγματα που εμείς νομίζουμε ότι μας κάνουν ευτυχισμένους. Είστε διατεθειμένοι να απέχετε (προσωρινά) από το παιχνίδι των ραντεβού προκειμένου να αποκτήσετε λίγη παραπάνω ηρεμία στη ζωή σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Αιγοκερως
Ένα φλερτ αρχίζει να γίνεται όλο και πιο «καυτό» αλλά δεν είστε και πολύ σίγουροι ότι μπορείτε να το αντιμετωπίσετε. Αντί να κάνετε την πάπια, γιατί δεν ανταποκρίνεστε σε αυτό που αρχίζει να σας αναστατώνει; Μπορεί – με κάποια έκπληξη – να ανακαλύψετε ότι το διασκεδάζετε πολύ.

Ζωδια Υδροχοος
Μια κατάσταση παραμένει μπερδεμένη και οι σκέψεις σας για μια συγκεκριμένη ερωτική προοπτική είναι ασαφείς. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Ποιος λέει ότι πρέπει οπωσδήποτε να πάρετε μια απόφαση τώρα; Προχωρήστε αργά. Η διαίσθησή σας σάς λέει ότι δεν είναι ώρα ακόμη.

Ζωδια Ιχθυες
Έχετε φάει ποτέ ένα άγουρο αχλάδι; Είναι στεγνό, άνοστο και σκληρό. Καλύτερα να το αφήσετε στο δέντρο να ωριμάσει πριν το κόψετε. Με άλλα λόγια, γιατί βιάζεστε τόσο πολύ; Η ερωτική σας ζωή θα ανακάμψει όταν οι συνθήκες θα είναι καλές, ώριμες και έτοιμες.

zwdia-zodia-astrologia-65