ζωδια για ελεύθερους 24/01 Τρίτη

ζωδια για ελεύθερους 24/01 Τρίτη

ζωδια κριός
Μήπως τελευταία δεν νιώθετε και πολύ ο εαυτός σας; Αφαιρείστε εύκολα, δεν έχετε κίνητρο, κινήστε ράθυμα; Είναι καλύτερα να το παραδεχθείτε, παρά να παριστάνετε ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Φροντίστε τον εαυτό σας περισσότερο.

ζωδια ταύρος
Αν είστε έτοιμοι να αποκαλύψετε κάτι, τα άστρα σας συμβουλεύουν να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί για τον τρόπο και το άτομο που θα επιλέξετε να το κάνετε! Κάτι που ίσως θέλετε να παραμείνει μυστικό, ίσως να το ακούσετε σύντομα να συζητιέται σε κάθε κύκλο. Μήπως είναι καλύτερα να το κρατήσετε για τον εαυτό σας;

 

ζωδια δίδυμοι
Ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας πρέπει να παραμείνουν σε χαμηλούς τόνους αυτή την περίοδο! Στο μεταξύ εσείς συνεχίστε να επεξεργάζεστε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας. Κάθε πληροφορία θα σας φανεί χρήσιμη σύντομα, που το παιχνίδι θα γυρίσει ξανά στο γήπεδό σας.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Αυτή είναι μια περίοδος που πρέπει να δώσετε πολλή προσοχή σε κάθε προειδοποιητικό σημαιάκι, σε κάθε προαίσθημα και σε ό,τι σας λέει το ένστικτό σας. Όσο πιο γρήγορα εντοπίσετε την πηγή του κακού τόσο το καλύτερο, γιατί θα γλιτώσετε τον εαυτό σας από μπελάδες – ίσως και πόνο.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Είστε διατεθημένοι να προχωρήσετε περισσότερο σε ό,τι αφορά τον ρομαντικό τομέα; Αν θεωρείτε ότι είστε έτοιμοι να δεχθείτε πιο έντονες ματιές, πιο βαθιές συζητήσεις, πιο ουσιαστικές σχέσεις, τα άστρα είναι με το μέρος σας αυτή την περίοδο.

ζωδια παρθένος
Δεν έχει σημασία σε ποια φάση βρίσκεται η ρομαντική σας ζωή αυτή την περίοδο, εσείς νιώθετε έτσι κι αλλιώς «ξεσηκωμένοι»! Κάντε όσους πειραματισμούς θέλετε, αρκεί να προκαλούν το μυαλό σας και να συνάδουν με τις αρχές σας.

ζωδια ζυγός
Κάτι καινούργιο πλανάται στον αέρα αυτή την περίοδο όσο αφορά τα προσωπικά σας, και ίσως να έχει σχέση με τα επαγγελματικά σας. Εσείς θα αποφασίσετε αν θα του δώσετε μια ευκαιρία ή αν θα το αφήσετε να αιωρείται για λίγο ακόμα. Πάντως τα άστρα σας συμβουλεύουν να το αφήσετε να αναπτυχθεί κι άλλο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Είστε οι καρδιοκατακτητές του ζωδιακού κύκλου αυτή την περίοδο, με όλα σας τα «καλούδια» σε πλήρη έξαρση. Επειδή η ένταση του σεξουαλισμού σας είναι υπερβολικά μεγάλη, βρείτε σύντομα έναν τρόπο να την εκτονώσετε!

ζωδια τοξότης
Περνάτε μια φάση εκνευρισμού αυτή την περίοδο, νιώθετε ευερέθιστοι και θέλετε να περάσετε χρόνο με τον εαυτό σας και μόνο. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην αφήσετε την κακή διάθεση να σας καταβάλλει. Αντίθετα, πρέπει να αναζητήσετε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν για να ξεπεράσετε αυτό το κλίμα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Αυτή την περίοδο έχετε την ικανότητα να βλέπετε τους πάντες στα αληθινά τους χρώματα, με όλα τα ελαττώματα και τα χαρίσματά τους. Αξιοποιήστε αυτή τη συγκυρία στο ρομαντικό πεδίο, προσεγγίζοντας εκείνους που έχουν τραβήξει ήδη την προσοχή σας.

ζωδια υδροχόος
Είναι φυσικό να θέλετε να αποτραβηχτείτε στο καβούκι σας αυτή την περίοδο, είναι πολύ βολικά και χουχουλιάρικα εκεί! Αυτό που πρέπει να αποφύγετε όμως, είναι να περνάτε πολύ χρόνο εντελώς μόνοι σας. Συμβιβάστε λίγο το κλίμα, καλώντας έναν ή δυο καλούς φίλους στο σπίτι σας.

ζωδια ιχθύες
Αυτή την περίοδο τα άστρα σας προτείνουν να υιοθετήσετε μια ευρύτερη διερεύνηση του ρομαντικού πεδίου, αντί να περιοριστείτε στην αναζήτηση ενός και μόνο ατόμου. Μην εκπλαγείτε καθόλου αν βρεθείτε μπροστά σε κάποιες ασυνήθιστες προοπτικές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66