ζωδια για ελεύθερους 24/03 Παρασκευή

zwdia-ermis-karkinos

ζωδια για ελεύθερους 24/03 Παρασκευή

ζωδια Κριός
Χρησιμοποιήστε το κίνητρο για επιτυχία που έχετε στην επαγγελματική σας ζωή και στην ερωτική σας. Κάντε μία λίστα με τους στόχους που θέλετε να επιτύχετε, όπως επίσης μία λίστα επιθυμιών για το τι περιμένετε από την επόμενη ερωτική σας σχέση. Φανταστείτε την ιδανική ρομαντική κατάσταση για εσάς και εργαστείτε προς αυτή την κατεύθυνση.

ζωδια Ταύρος
Σήμερα είναι η τέλεια ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τη μέρα μόνο για εσάς. Το πρόγραμμά σας αυτή την περίοδο σας κάνει κουρέλι και αυτό αρχίζει να φαίνεται. Παραδοθείτε σε ένα πρόγραμμα ομορφιάς ή απλά περάστε τη μέρα σας κάνοντας βόλτα στο πάρκο. Οι άλλοι θα προσέξουν τον ανανεωμένο σας εαυτό.

 

ζωδια Δίδυμοι
Τα κομπλιμέντα από έναν χαριτωμένο συνάδερφο δεν είναι όλα αθώα. Μπορεί να υπάρχει κάποιος κρυφός σκοπός πίσω από αυτό το φλερτ. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για απαιτήσεις έξω από τις συνηθισμένες ή χάρες που καταναλώνουν όλο σας τον χρόνο.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Το ταλέντο που έχετε να μετατρέπετε μια δύσκολη κατάσταση σε ευλογία, θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σήμερα. Ο θετικός τρόπος που βλέπετε τα πράγματα δεν εμπνέει μόνο τους συναδέρφους σας αλλά ελκύει τον ωραίο αυτό τύπο με τον οποίο θέλατε να βρεθείτε. Τώρα είναι η ευκαιρία σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Λέων
Κάποιος φίλος χρειάζεται τη βοήθεια σας για ένα σοβαρό ζήτημα. Πρώτα ακούστε τον και μετά ενεργείστε. Αν αισθάνεστε άβολα να αντιμετωπίσετε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα μόνοι σας, ζητήστε τη βοήθεια επαγγελματία.

ζωδια Παρθένος
Τα ραντεβού αυτή την περίοδο φαντάζουν να χρειάζονται πολύ περισσότερη δουλειά από όση αξίζει τον κόπο. Αλλά μην ξεχνάτε τα θετικά του να είστε με κάποιον ιδιαίτερο. Το ρομάντζο είναι το καλύτερο πράγμα σε μία ερωτική σχέση.

ζωδια Ζυγός
Ένα περίεργο συναίσθημα σας έχει καταλάβει σήμερα. Αντί να απογοητεύεστε και να εγκαταλείψετε την προσπάθεια, ακολουθήστε την πεπατημένη. Τα παράδοξα προτερήματα της ημέρας αυτής, θα αποτελέσουν μια ενδιαφέρουσα ιστορία για να διηγείστε στο μέλλον.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Το μεγαλύτερό σας πρόβλημα σήμερα, είναι η αυτοσυγκράτηση. Αντί να υποκύπτετε σε κάθε σας επιθυμία, επιτρέψτε στον εαυτό σας μερικές απολαύσεις και μετά προχωρήστε. Αν αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί, αυτά που αγαπάτε δεν θα είναι πια τόσο ιδιαίτερα για εσάς.

ζωδια Τοξότης
Μην κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας! Σήμερα θα πρέπει να είστε πιο ειλικρινείς με το άτομο που σας ελκύει, σχετικά με τα συναισθήματά σας. Δεν χρειάζονται δραματικές διακηρύξεις. Αλλά το άτομο αυτό μπορεί να μην έχει ιδέα για τα πραγματικά σας συναισθήματα, που μπορεί να καλύπτονται κάτω από το πέπλο της φιλίας. Πάρτε το ρίσκο για να δείτε τι θα συμβεί.

ζωδια Αιγόκερως
Σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα για άμεση ικανοποίηση. Η αγάπη δεν είναι εστιατόριο γρήγορου φαγητού. Οι αληθινές σχέσεις χρειάζονται το χρόνο τους για να εδραιωθούν, να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν. Αν βιαστείτε, μπορεί να καταστρέψετε την ευκαιρία να ευτυχήσετε.

zwdia-fotia

ζωδια Υδροχόος
Ο αυθορμητισμός μερικές φορές είναι κάτι πολύ καλό, άλλες πάλι μπορεί να σας τρελάνει. Το να ζείτε σύμφωνα μόνο με τις δικές σας εμπειρίες και το να εμπιστεύεστε μόνο τη δική σας κρίση, μπορεί να είναι συγκινητικό και διασκεδαστικό μερικές φορές, όχι όμως 24 ώρες τη μέρα. Δημιουργήστε μια τακτική ρουτίνα για να βάλετε λίγη τάξη στον φρενήρη τρόπο ζωής σας.

ζωδια Ιχθύες
Οι φίλοι σας θα σας ζητήσουν συμβουλές για διάφορα θέματα σήμερα, από ερωτικές σχέσεις έως οικονομικά ζητήματα. Αισθανθείτε ελεύθεροι να τους δώσετε τα φώτα σας αλλά προσέξτε μην παρασυρθείτε. Επειδή κάποιος μπορεί να σας ζητήσει καθοδήγηση, δεν σημαίνει ότι είστε ο φύλακας άγγελός του!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75