ζωδια για ελεύθερους 24/04 Δευτέρα

ζωδια για ελεύθερους 24/04 Δευτέρα

ζωδια Κριος
Ξεκίνησε για πλάκα και χωρίς πολλές δεσμεύσεις και ξαφνικά αυτό το αγόρι ή κορίτσι μετατράπηκε σε ένα άτομο από το οποίο θα θέλετε να απαλλαγείτε γιατί σας πιέζει. Η απάντηση είναι απλή: Χρειάζεστε ένα διάλειμμα, γι’ αυτό κάντε το. Ούτως ή άλλως τώρα θα διασκεδάσετε περισσότερο με τους φίλους σας. Ηρεμήστε και αφήστε το ζήτημα να ξεκαθαρίσει από μόνο του – εξάλλου δεν είστε εσείς υπεύθυνοι.

ζωδια Ταυρος
Ετοιμαστείτε για μια μεγάλη αναδιοργάνωση στα ερωτικά σας. Ακόμη και αν φαίνεται κάτι που δεν θα το επιλέγατε, χαλαρώστε και αφήστε να καταλαγιάσουν τα πράγματα. Αυτό που θα δείτε, θα είναι μια πιθανότητα που ούτε καν γνωρίζατε ότι υπήρχε. Από πού ξεφύτρωσε αυτός ο ελκυστικός τύπος; Τα άστρα τον έστειλαν φυσικά!

 

ζωδια Διδυμοι
Η ερωτική σας ζωή μπορεί να έχει πέσει σε χειμερία νάρκη αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να πέσετε και εσείς. Αν τα πράγματα εξελίσσονται αργά για εσάς, πάρτε την πρωτοβουλία και προσφέρετε την υποστήριξη και τη φιλία σας, σε κάποιον που αγωνίζεται για την αγάπη και τη ζωή. Σύντομα θα ξεχάσετε τα δικά σας βάσανα, τουλάχιστον για τώρα.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Μην τα δίνετε όλα με την πρώτη. Ακόμη και αν είστε πεπεισμένοι ότι έχετε βρει τον κ. Σωστό ή την κ. Σωστή, συγκρατείστε αυτό το κομμάτι του εαυτού σας που πληγώνεται εύκολα. Στην περίπτωση που κάτι πάει στραβά – και πάντα υπάρχει αυτή η περίπτωση στον τομέα των ραντεβού – προστατέψτε αυτό το ευαίσθητο κομμάτι της προσωπικότητάς σας με κάθε κόστος.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Εντάξει, την έχετε πατήσει πολλές φορές. Αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να βλέπετε κάθε άντρα ή γυναίκα με τόση περιφρόνηση. Χαλαρώστε! Αποκλείετε ανθρώπους – ακόμη και ελκυστικούς – χωρίς καν να τους δώσετε μια ευκαιρία. Δεν είναι τόσο άσχημη η κατάσταση. Απλά πρέπει να επανεξετάσετε τα κίνητρά σας.

ζωδια Παρθενος
Κρατήστε το μυαλό σας ανοικτό και τα σχέδιά σας ευέλικτα τώρα. Και μην ξεχάσετε να κάνετε κάποια αλλαγή στον τρόπο που ντύνεστε. Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα σας χρειαστεί. Κρατώντας αυτή την υπόδειξη στο μυαλό σας, σκεφτείτε το είδος της ερωτικής δράσης που έρχεται προς εσάς.

ζωδια Ζυγος
Οι μικρές αλλαγές θα φέρουν μεγάλα αποτελέσματα στην παρούσα φάση, ειδικά αν έχετε γίνει σκλάβοι της ρουτίνας σας. Αλλάξτε διαδρομή γυρίζοντας στο σπίτι σας, πηγαίνετε σε κάποιο άλλο μέρος για να πιείτε ένα ποτό ή καλέστε αυτούς τους φίλους με τους οποίους διασκεδάζατε παλιά. Ήρθε η ώρα να ξαραχνιάσετε και να διασκεδάσετε λίγο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Σκορπιος
Ο ενθουσιασμός σας αλλάζει κάθε λεπτό. Διαβάζετε και λαχταράτε να βγείτε έξω και να συναντήσετε κόσμο, ενώ την επόμενη στιγμή βαριέστε ακόμη και να απαντήσετε το τηλέφωνό σας. Τι θα γίνει τελικά; Ο θεός Έρωτας δεν έχει χρόνο για διαρκή αναποφασιστικότητα.

ζωδια Τοξοτης
Ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να έχετε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο; Χαριτωμένοι και αστείοι; Έξυπνοι και πνευματώδεις; Ξαναμμένοι; Γιατί να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο; Αξίζετε οτιδήποτε έρχεται στο δρόμο σας, γι’ αυτό αν δεν αισθάνεστε άνετα με το να κάνετε συμβιβασμούς, περιμένετε μέχρι να έρθει κάποιος τέλειος και να σας συνταράξει!

ζωδια Αιγοκερως
Έχετε τραβήξει την προσοχή κάποιου – αυτό είναι σίγουρο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν το προσέχετε. Αποτραβήξτε το βλέμμα σας από την οθόνη του κινητού σας και ξεκινήστε να αποκτάτε επαφές με τον αληθινό κόσμο. Δεν θα βρείτε την αληθινή αγάπη – ούτε καν τη σχέση μιας βραδιάς – μέσω όλων αυτών των μαραφετιών.

zwdia shmera

ζωδια Υδροχοος
Ακολουθήστε το ένστικτό σας για να βρείτε το δρόμο της καρδιάς σας. Έχετε κάποιο προαίσθημα για κάποιον συγκεκριμένο – και οι πιθανότητες είναι να βγει σωστό. Αν αισθάνεστε το ίδιο, ήρθε η ώρα να κάνετε την κίνηση σας. Αν όχι, ίσως θα πρέπει να κάνετε εκείνη την άβολη συζήτηση – όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο.

ζωδια Ιχθυες
Μπορείτε είτε να εξιδανικεύσετε το παρελθόν είτε να το διαβάλλετε. Όπως και αν είναι, δεν έχετε αντίληψη για αυτό και αυτό σας προκαλεί πόνο. Αν δεν έχετε καλές προοπτικές για κάποιο ερωτικό δεσμό του παρελθόντος, ρωτήστε κάποιον που ήταν εκεί. Μπορεί να ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε αυτό το ζήτημα μια και καλή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις