ζωδια για ελεύθερους 24/06 Σάββατο

egwismos-simainei-eleytheria

ζωδια για ελεύθερους 24/06 Σάββατο

Ζωδια Κριος
Ο ευθύς τρόπος με τον οποίο φλερτάρετε (ή οι ξεκάθαρες προτάσεις σας), είναι ένα εκατομμύριο φορές πιο σέξι από τον τρόπο που φλερτάρουν οι άλλοι, με ματιές και υπονοούμενα. Πείτε αυτό που εννοείτε και θα έχετε φανταστικά αποτελέσματα.

Ζωδια Ταυρος
Εσείς, συμπεριφέρεστε παρορμητικά; Τα άστρα στέλνουν προς το μέρος σας κάποια ασυνήθιστη ενέργεια – ενέργεια που μπορεί να σας ωθήσει να κάνετε κάτι απροσδόκητο ή και εκκεντρικό, στον τομέα των ερωτικών σχέσεων.

 

Ζωδια Διδυμοι
Το κλειδί τώρα είναι η επικοινωνία, είτε κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος με έναν ερωτικό σύντροφο ή μιλάτε στα γρήγορα με κάποιους αγαπημένους φίλους. Είστε πολύ καλοί στις επαφές σας με τους άλλους ανθρώπους, οπότε οργανώστε τα πράγματα.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Η αντίδραση που έχετε τώρα μπορεί να μοιάζει σφαιρική, απόλυτα λογική και σωστή αλλά μπορεί να είναι απλά η αρχή μιας πολύ μεγαλύτερης διαδικασίας σκέψεων και συναισθημάτων. Βασιστείτε στην άποψη κάποιου φίλου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζωδια Λεων
Είναι τελικά πολυτέλεια να μπορείς να αλλάξεις γνώμη, να υιοθετήσεις νέες απόψεις και να δοκιμάσεις διαφορετικές οπτικές. Σαν αδέσμευτοι που είστε, έχετε την απόλυτη ελευθερία να τα κάνετε όλα αυτά – και αυτή τη στιγμή σας αρέσει πολύ.

Ζωδια Παρθενος
Το να μιλάτε με κάποιον συνάδερφο για ερωτικά ζητήματα αυτή την περίοδο, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Ακόμη και αν έχετε και προσωπικές σχέσεις μαζί του, αυτή τη στιγμή το καλύτερο θα ήταν να κρατήσετε τη σχέση σας καθαρά επαγγελματική.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Ζυγος
Η έμφυτη διπλωματικότητά σας αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμη αυτή την περίοδο, όταν έρχεστε αντιμέτωποι με μια πιθανή αμήχανη κατάσταση. Χειριστείτε τη με επιδεξιότητα όπως μόνο εσείς ξέρετε, και θα βγείτε από αυτήν αλώβητοι.

Ζωδια Σκορπιος
Προς στιγμήν μπορεί να μην έχετε σε πρώτη προτεραιότητα τον έρωτα – τα άστρα λένε ότι είναι πιο σημαντικό να καταφέρνετε να περνάτε μέρα τη μέρα και να φροντίζετε καλά τον εαυτό σας. Ξεκουραστείτε καλά, ούτως ώστε να είστε έτοιμοι όταν επιστρέψετε στην ενεργό δράση.

Ζωδια Τοξοτης
Όταν πρόκειται για ερωτικές σχέσεις, αν δεν το διασκεδάζετε, πάει να πει ότι κάτι δεν κάνετε σωστά. Αφήστε τις μεγάλες προσδοκίες στην άκρη, φλερτάρετε τυχαία, γελάστε δυνατά και θα είστε στον σωστό δρόμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζωδια Αιγοκερως
Το να παραμένετε πιστοί σε ό,τι κάνετε καθημερινά και το να δουλεύετε σκληρά, σας δίνει μια αίσθηση ασφάλειας και ολοκλήρωσης. Οι άλλοι μπορεί να το χαρακτηρίζουν ως «μόνο δουλειά και καθόλου διασκέδαση» αλλά εσείς ξέρετε ότι υπάρχει η σωστή στιγμή για όλα – συμπεριλαμβανομένου και του έρωτα.

Ζωδια Υδροχοος
Έχετε αυτού του είδους την τρελή ενέργεια, που ορισμένοι θα χαρακτήριζαν σοκαριστική αλλά παρά ταύτα δεν μπορούν να μείνουν μακριά σας. Οι άνθρωποι θέλουν να συνδεθούν μαζί σας τώρα – και αν κρίνουμε από το πόσο ελκυστικοί είστε, κανείς δεν αναρωτιέται γιατί.

Ζωδια Ιχθυες
Τόσο τα πράγματα όσο και οι άνθρωποι, δεν είναι αυτό ακριβώς που δείχνουν τώρα – αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Υπάρχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες από όσες γνωρίζετε, καθώς και κρυμμένα προτερήματα και διαστάσεις σε αφθονία.

zwdia shmera