ζωδια για ελεύθερους 24/07 Δευτέρα

astrologia-ioylios-2014

ζωδια για ελεύθερους 24/07 Δευτέρα

Ζωδια Κριος
Για τον Κλαρκ Κεντ, ήταν ο Σούπερμαν. Για την Diana Prince, ήταν η Wonder Woman. Τώρα ήρθε η στιγμή να εμφανίσετε κι εσείς τον άλλον σας εαυτό. Να δώσετε σημασία στη λεπτομέρεια, μέχρι και στο είδος των ρούχων που αυτός/αυτή φοράει. Την επόμενη φορά που θα αισθανθείτε ντροπαλοί, βγάλτε αυτό τον εαυτό στην επιφάνεια.

Ζωδια Ταυρος
Για να μπορέσετε να προχωρήσετε την ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να μάθετε να εκφράζετε τη γνώμη σας. Το να μην μιλάτε για τις ανάγκες σας δεν βοηθά κανέναν και περισσότερο από όλους εσάς. Πάρτε λίγο κουράγιο και η αυτοπεποίθησή σας θα μεγαλώσει.

 

Ζωδια Διδυμοι
Βαρεθήκατε να είστε μόνοι; Είναι απολύτως κατανοητό. Αλλά να ξέρετε ότι υπάρχουν πολλά καλά στη ζωή ενός εργένη/μιας εργένισσας: λιγότερη αναμονή, λιγότερη φασαρία και λιγότερα έξοδα. Εκτιμήστε αυτό που έχετε.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Όταν βρίσκεστε στη δουλειά σας, είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Όταν δεν δουλεύετε όμως, έχετε και κάτι άλλο που λέγεται προσωπική ζωή. Δώστε λίγη από την ενέργειά σας και εκεί. Πάρτε τηλέφωνο κάποιον/α που σας αρέσει και πηγαίνετε μαζί του/της να δείτε μια ταινία στο σινεμά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζωδια Λεων
Μπορεί να υπάρχουν κάποια ελαφρυντικά που θα σας βοηθήσουν να εξηγήσετε την παράξενη συμπεριφορά – το λιγότερο – του τελευταίου σας ραντεβού. Αφήστε τους να σας εξηγήσουν και να απολογηθούν αν είναι απαραίτητο. Μετά από αυτό, μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε να τους δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

Ζωδια Παρθενος
Υπάρχει ένας ισχυρός σχηματισμός τύχης στα άστρα σας σε ότι αφορά τον έρωτα. Αν είστε στην αρχή μιας σχέσης, θα δείτε ότι θα γίνει λίγο πιο πικάντικη. Αν είστε μόνοι, πρόκειται να γνωρίσετε κάποιον/α τέλειο/α.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Ζυγος
Αισθάνεστε ταραγμένοι; Λογικό! Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο αλλά οι φίλοι σας αρέσκονται να πηγαίνουν στα παλιά και συνηθισμένα σας στέκια. Πείστε τους ότι οι προοπτικές θα είναι περισσότερες και καλύτερες, αν αλλάξετε τα μέρη που συχνάζετε.

Ζωδια Σκορπιος
Η προσπάθεια κάποιου να προσελκύσει την προσοχή σας, καταλήγει σε αποτυχία. Αντί να το επισημαίνετε, αγνοήστε το ευγενικά και πείτε του/της διακριτικά «ευχαριστώ, αλλά όχι». Θα εκτιμήσουν την ευγένειά σας και θα υποχωρήσουν.

Ζωδια Τοξοτης
Πηγαίνετε σε αυτό το πάρτι, ακόμη και αν αισθάνεστε ανασφαλείς. Στις ζωές όλων μας υπάρχουν τομείς για τους οποίους δεν αισθανόμαστε πολύ σίγουροι. Θα αφήσετε κάτι τόσο μικρό να σας σταματήσει; Σίγουρα όχι!

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Αιγοκερως
Τα πάντα γύρω σας είναι φορτισμένα με ρομαντική διάθεση, από τον πρωινό σας καφέ στη δουλειά μέχρι τις επαγγελματικές σας συναντήσεις. Όλη αυτή η ερωτική ένταση σας βοηθάει να δείτε καινούργιες προοπτικές στον τομέα των ερωτικών σχέσεων, εκεί όπου παλιά θα ορκιζόσασταν ότι δεν υπάρχει καμία.

Ζωδια Υδροχοος
Ίσως είναι ένας καβγάς ενός ζευγαριού που τυχαίνει να δείτε ή η εξομολόγηση του καλύτερού σας φίλου ότι το άλλο του μισό τον τρελαίνει. Κάθε λίγο και λιγάκι κάτι γίνεται, που σας κάνει να συνειδητοποιείτε πόσο υπέροχο είναι το γεγονός ότι είστε αδέσμευτοι.

Ζωδια Ιχθυες
Μήπως τρέμουν τα πόδια σας και μόνο που σκέφτεστε ότι θα μιλήσετε σε αυτό το συγκεκριμένο άτομο; Λοιπόν, ηρεμήστε λίγο! Εδώ δεν είμαστε πια στο σχολείο (ευτυχώς). Δεν χρειάζεστε μια εντυπωσιακή ατάκα για να τον/την ρίξετε. Απλά πείτε ένα γεια και φύγετε.

zwdia shmera