ζωδια για ελεύθερους 24/07 Κυριακή

erwtikes-20314

ζωδια για ελεύθερους 24/07 Κυριακή

ζωδια κριός
Είναι εύκολο να ξεχνά κανείς πόσο μοναδικός και ιδιαίτερος άνθρωπος είναι. Η ζωή σας έχει υποβάλλει σε μια απρόσωπη και ανώνυμη παράδοση, αλλά είναι πια καιρός να διεκδικήσετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας. Κάντε κάτι, ακόμη και μηδαμινό, που θα τονώσει την προσωπικότητά σας. Εστιάστε σε ένα ταλέντο σας και αναδείξτε το με περηφάνια.

ζωδια ταύρος
Αυτή την περίοδο καλείστε να θέσετε και να ζήσετε με κάποιες σπουδαιότερες αρχές. Η κενή ζωή σας έχει φτάσει πλέον στα όριά της και σας κάνει κακό. Πρέπει να ορίσετε τι είναι σημαντικό για εσάς, ποιο ή ποια άτομα αγαπάτε, τι είναι αυτό που θέλετε να πετύχετε. Θέστε έστω ένα όνειρο και κυνηγήστε το. Θα γνωρίσετε και πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους σε αυτή τη διαδρομή.

 

ζωδια δίδυμοι
Μια άσχημη κατάσταση απαιτεί δίκαιη μεταχείριση, και η δικαιοσύνη είναι ένα από τα χαρίσματα της ιδιοσυγκρασίας σας. Όταν η ατμόσφαιρα βαραίνει και τα νεύρα τεντώνονται, εσείς θα πρέπει να κατευνάσετε τα πνεύματα. Παραμείνετε ουδέτεροι, ακούστε αμερόληπτα και τις δύο πλευρές και λειτουργήστε με κατανόηση και ειλικρίνεια.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Μην εκπλαγείτε σήμερα αν πρέπει να σταθείτε απέναντι σε ένα άτομο που αγαπάτε ή νοιάζεστε ιδιαίτερα. Πρέπει να διαχωρίσετε το προσωπικό σας συναίσθημα και να πράξετε το σωστό. Είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε κάποια δυσφορία, αλλά αυτό θα περάσει με το πέρασμα του χρόνου.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Ένα άτομο ή μια ομάδα ανθρώπων θα σας εκπλήξουν ευχάριστα σήμερα. Και αυτό είναι ένα σπάνιο γεγονός για εσάς, που έχετε συνηθίσει να αφορούν τα πάντα εσάς. Μην διστάσετε να διαδώσετε αυτή την εκτίμηση στο περιβάλλον σας. Θα εκπλήξετε κι εσείς με τη σειρά σας πολλούς, λέγοντας ευγενικά και θετικά πράγματα για άλλους.

ζωδια παρθένος
Ο καλύτερος τρόπος για να ζητήσετε από ένα ιδιαίτερο άτομο να βγείτε, είναι να το πείτε ευθέως! Τα υπονοούμενα και οι νύξεις δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα ως τώρα. Είναι εύκολο να πλησιάσετε το εν λόγω άτομο και να προτείνετε να πάτε για έναν καφέ. Αν λάβετε αρνητική απάντηση, λέτε ένα απλό «καλά, τα λέμε αργότερα» και έχει λήξει το θέμα. Όλα τα υπόλοιπα κάνουν κακό στην αυτοπεποίθησή σας.

ζωδια ζυγός
Σήμερα θα σας επισκεφθεί επιτέλους ένα συναίσθημα που έχετε να νιώσετε αιώνες: η ελπίδα! Θα βιώσετε ξανά την ενθουσιώδη προσμονή που νιώθατε όταν ήσασταν έφηβοι. Ξαφνικά θεωρείτε δεδομένο ότι όλα είναι πιθανά. Αδράξτε αυτή τη σπάνια ώθηση, λειτουργείστε αυθόρμητα και κάντε τα πιο απρόβλεπτα πράγματα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Το τελευταίο πράγμα που θα θέλετε σήμερα, είναι να βρεθείτε με κόσμο. Και για αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας να συναντήσετε ανθρώπους, γιατί πρέπει να περιστοιχισθείτε από ανθρώπινη ενέργεια. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να σηκώσετε το κεφάλι και να βγείτε από το πηγάδι.

ζωδια τοξότης
Κάτι αρκετά άσχημο σας προέκυψε πρόσφατα, που υπό άλλες συνθήκες θα σας είχε αφήσει για καιρό να γλύφετε τις πληγές σας. Ωστόσο εσείς το αποδεχθήκατε με μεγάλο σθένος, και νιώθετε ότι είστε και πάλι έτοιμοι να βγείτε και να κατακτήσετε όλο τον κόσμο. Αξιοποιήστε λοιπόν αυτή την ανάγκη και χαρείτε αυτή την απίθανη αίσθηση ανεξαρτησίας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Φροντίστε σήμερα να είστε διαθέσιμοι προς όποια πρόταση φτάσει σε εσάς, ακόμη κι αν δεν είναι από το ιδιαίτερο άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα. Βγείτε και μιλήστε με κόσμο. Θα γνωρίσετε τουλάχιστον ένα ενδιαφέρον άτομο που θα σας δώσει μια απίστευτη ευκαιρία – στον ρομαντικό ή τον επαγγελματικό τομέα.

ζωδια υδροχόος
Σήμερα δεν πρέπει να μιλήσετε πολύ για τον εαυτό σας, γιατί δεν πρέπει να αποκαλύψετε πολλά. Αφήστε όλους τους άλλους να μιλάνε, εσείς μείνετε συνετοί. Είναι η στιγμή που πρέπει να βγάλετε το βαμβάκι από τα αφτιά σας και να το βάλετε στο στόμα σας. Μην εμπλακείτε σε καμία συζήτηση.

ζωδια ιχθύες
Η ζωή σας έχει μετατραπεί σε έναν ίλιγγο δραστηριοτήτων τελευταία, γι’ αυτό νιώθετε πολύ έντονη την ανάγκη για ένα διάλειμμα από όλο αυτό. Περάστε τη σημερινή μέρα μόνοι και ασχοληθείτε με εκκρεμότητες που έχετε αφήσει στο σπίτι. Κάντε τη λίστα για τα ψώνια σας, τακτοποιήστε την ντουλάπα σας, οργανώστε τις πληρωμές και τους λογαριασμούς σας. Χρειάζεστε μια ανάπαυλα πριν μπείτε στη νέα εξίσου εντατική εβδομάδα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66