ζωδια για ελεύθερους 24/08 Πέμπτη

giati-den-tilefwnei

ζωδια για ελεύθερους 24/08 Πέμπτη

Ζωδια Κριος
Εκφραστείτε ελεύθερα, ιδιαίτερα στο παιχνίδι των ραντεβού. Εξάλλου, το να σχετίζεστε με κάποιον σημαίνει να επικοινωνείτε και να συμμετέχετε. Το να μάθετε να ισορροπείτε στις αλλαγές και στο πάρε-δώσε είναι το κλειδί κάθε επιτυχημένης σχέσης.

Ζωδια Ταυρος
Πριν μπορέσετε να βρείτε την σχέση των ονείρων σας, θα πρέπει να είστε σε θέση να αναγνωρίσετε τι θέλετε. Οπότε καθίστε κάτω και σκεφτείτε. Ήρθε η ώρα να κατεβάσετε ιδέες και να φτιάξετε μια λίστα όσων ψάχνετε από το ιδανικό σας ταίρι.

 

Ζωδια Διδυμοι
Ο χρόνος είναι με το μέρος σας. Αν αναρωτιέστε τι ακολουθεί σε ό,τι αφορά τις ερωτικές σας σχέσεις, μην ανησυχείτε. Είναι πολύ κοντά σας. Στο μεταξύ, διασκεδάστε με τους φίλους σας, την οικογένειά σας και δουλέψτε – με άλλα λόγια, ζήστε τη ζωή σας.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Η αγάπη δεν είναι πάντα εύκολο πράγμα, αλλά είναι σημαντικό να σημειώσετε πρόοδο, όσο μπορείτε. Αυτή την περίοδο έχετε περίσσεια ενέργεια, οπότε προσφέρετε ό,τι μπορείτε εκεί έξω. Αφήστε το σύμπαν να φροντίσει για τα υπόλοιπα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Ο ενθουσιασμός σας είναι κολλητικός. Τα άστρα σας καλούν και είστε αποφασισμένοι να απαντήσετε. Με τέτοια αντιμετώπιση, πως θα μπορούσαν τα γεγονότα να μην ευθυγραμμιστούν για εσάς; Είναι αναπόφευκτη η γνωριμία με κάποιο συγκεκριμένο άτομο.

Ζωδια Παρθενος
Μπορεί να είναι; Μήπως είναι αυτή η μαγική έλξη που αρχίζει να λειτουργεί πάλι; Μετά από μια σύντομη διακοπή, πιστεύετε ότι ήρθε πάλι η ώρα να μπείτε στο παιχνίδι. Κάντε μικρά βήματα. Φλερτάρετε λίγο με τον μπάρμαν στο καφέ της γειτονιάς σας και δείτε πώς θα πάει.

Ζωδια Ζυγος
Η αγάπη φαίνεται στα μάτια σας, οπότε φροντίστε να κατευθύνετε τις ματιές σας μόνο προς εκείνους για τους οποίους πραγματικά ενδιαφέρεστε. (Φυσικά, δεν φταίτε εσείς αν μπει κάποιος/κάποια στη μέση. Απλά φροντίστε να τους ξεκαθαρίσετε την κατάσταση).

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζωδια Σκορπιος
Έρχονται μεγάλες αλλαγές στα ερωτικά σας και ειλικρινά έρχονται πάνω στην ώρα. Τώρα, εξαρτάται από εσάς το πόσο θέλετε να κάνετε τις αλλαγές αυτές. Να είστε αυθεντικοί, καινοτόμοι και τολμηροί. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα.

Ζωδια Τοξοτης
Φαίνεστε καλά και αισθάνεστε ατρόμητοι. Προχωρήστε μπροστά και δείξτε τα προσόντα σας. Εξάλλου, είστε πολύ ελκυστικοί για να κρύβεστε. Ήρθε η ώρα να δείξετε στον κόσμο όλα όσα έχετε να προσφέρετε.

Ζωδια Αιγοκερως
Οι τυχαίες συναντήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε σπουδαία πράγματα, με την προϋπόθεση ότι είστε πρόθυμοι να πάρετε ρίσκα. Δεν είναι ανάγκη να είναι ρίσκα υψηλού κινδύνου. Ακόμη και μια αλλαγή στο μέρος που συνήθως γευματίζετε μπορεί να σας οδηγήσει στο να γνωρίσετε κάποιον/κάποια ιδιαίτερο/η.

zodia-zvdia-75

Ζωδια Υδροχοος
Κάποιος/α είναι ο/η μεγαλύτερος/η οπαδός σας. Έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σας ότι όλα αυτά τα επιδοκιμαστικά σχόλια μπορεί να κρύβουν βαθύτερα συναισθήματα; Αν πιστεύετε ότι είστε σε θέση να ανταποκριθείτε ανάλογα, ίσως ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε και αυτή την εκδοχή.

Ζωσια Ιχθυες
Πριν πάρετε αυτό που σας αξίζει σε αυτή τη ζωή, θα πρέπει να είστε σε θέση να το οραματιστείτε. Αν μέχρι τώρα ο έρωτας δεν έχει λειτουργήσει όπως πιστεύατε, αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Και βρείτε έναν δημιουργικό τρόπο για να το εκφράσετε.

zwdia shmera