ζωδια για ελεύθερους 24/08 Τετάρτη

ζωδια για ελεύθερους 24/08 Τετάρτη

ζωδια κριός
Ο κόσμος μιλάει, αλλά εσείς ακούτε ένα μονότονο «μπλα μπλα μπλα». Δεν δίνετε καμία σημασία και δεν έχετε κανένα ενδιαφέρον για όσα γίνονται γύρω σας. Καλά κάνετε και αποστασιοποιείστε σε αυτή τη φάση, και μην βιαστείτε να επανενταχθείτε. Όταν θα καθαρίσει η σκέψη σας, θα είστε σε θέση να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος.

ζωδια ταύρος
Ίσως να νιώθατε νευρικότητα για μια σχέση σας τελευταία. Τώρα όμως όλα θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Το πόσο θα διαρκέσει αυτό, μόνο η μοίρα το ξέρει, γι’ αυτό φροντίστε να απολαύσετε τις όμορφες, ανέμελες στιγμές.

 

ζωδια δίδυμοι
Η δημιουργικότητά σας είναι στο ζενίθ αυτή την περίοδο! Γι’ αυτό είτε είστε μόνοι είτε έχετε κάνει μια καινούργια γνωριμία, αξιοποιήστε τη συγκυρία για κάτι διαφορετικό. Βγείτε στην πόλη και κατευθυνθείτε σε σημεία που δεν έχετε ξαναπάει, ντυθείτε διαφορετικά, ασχοληθείτε με κάτι περίτεχνο. Ό,τι και να τολμήσετε, να ξέρετε ότι θα έχει επιτυχία.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Αυτή η στασιμότητα έχει αρχίσει να ξεφτίζει, και μαζί της ξεφτίζει και η διάθεσή σας. Αντί να γίνεστε κυκλοθυμικοί, καλύτερα περάστε στο «ψητό» και πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Ξεκαθαρίστε τις προθέσεις σας, ποια είναι τα θέλω σας και ποιες οι προσδοκίες σας. Το τωρινό ημίμετρο σας εμφανίζει ως μπερδεμένους ή ακόμη και εξαρτημένους…

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Αν έχετε βιώσει κάποιες αλλαγές στη σχέση σας τον τελευταίο καιρό, τώρα πρέπει να ελαττώσετε τους ρυθμούς σας για να αφήσετε να κατακαθίσει η σκόνη… Οι μεταβάσεις πρέπει να είναι φυσικές, όχι βεβιασμένες. Αν πιέσετε πολύ για κάτι, θα κάτι χαμένος όλος ο κόπος σας.

ζωδια παρθένος
Θέλετε να κατασταλάξετε όσο αφορά τα αισθήματά σας στη νέα σας γνωριμία; Σκεφτείτε πώς νιώθετε όταν σας αγγίζει το εν λόγω άτομο. Λιώνετε από έκσταση σε κάθε χάδι και φιλί, ή θέλετε να αποτραβηχτείτε; Αν κατασταλάξετε σε αυτό, θα σας λυθούν όλες οι απορίες και θα φύγει κάθε αμφιβολία.

ζωδια ζυγός
Άτομα με άσχημο λεξιλόγιο, σεξομανείς με βίτσια, αγριάνθρωποι και άλλοι τέτοιοι πολύχρωμοι χαρακτήρες, αποτελούν τα «κακά παιδιά». Μπορεί να είναι ακαταμάχητα και ποθητά, για σχέση μαζί σας δεν είναι! Όποιο άτομο καταφεύγει στο σοκάρισμα για να κάνει εντύπωση, δεν σας ταιριάζει. Αναζητήστε την ποιότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Έχει αρχίσει να σας απασχολεί – αρνητικά – η κακοσμία του σώματος ενός ιδιαίτερου ατόμου, είτε η ελάχιστη σχέση του με τη γραμματική. Καιρός ήταν! Αν ένα άτομο δεν πλένεται ή δεν μπορεί να αρθρώσει μια σωστή πρόταση, όλα τα άλλα ξεθωριάζουν. Καλό το σεξ και η αργκό, αλλά δεν είναι για όλες τις ώρες. Τις υπόλοιπες, πώς να αντέξετε;

ζωδια τοξότης
Δέχεστε παροτρύνσεις από φιλικά σας άτομα για να σας κάνουν κάποιες γνωριμίες; Καλή η πρωτοβουλία, όμως θα είναι ακόμη καλύτερα αν ξέρετε και τα κίνητρά τους. Θα πρέπει να σας ξέρουν πολύ καλά, για να θεωρήσετε ότι μπορεί να σας συστήσουν ένα άτομο που θα ταιριάξετε. Διαφορετικά αρνηθείτε, για να μην μπλέξετε σε παρεξηγήσεις.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Δεν αποκλείεται να βρεθήκατε σε ένα ραντεβού, που ήταν ό,τι πιο βαρετό έχετε ζήσει! Μέχρι περίπλοκες ερωτήσεις σας έκανε το εν λόγω άτομο, προκειμένου να απαντήσει περίπλοκα για να σας εντυπωσιάσει. Και αναμένει και δεύτερη συνάντηση; Προφασιστείτε πονοκέφαλο, επείγον περιστατικό ή πείτε την αλήθεια με ευγένεια, αλλά μην το ξανακάνετε αυτό στον εαυτό σας!

ζωδια υδροχόος
Αν ένα άτομο που γνωρίσατε τελευταία, τρέφει αισθήματα για εσάς που δεν συμμερίζεστε εσείς, απομακρυνθείτε. Δεν χρειάζεται να πείτε ότι δεν θα τηλεφωνήσετε ξανά, απλά κάντε το. Όλοι ενήλικες είστε, και ξέρετε να χειρίζεστε τα θετικά και τα αρνητικά των ραντεβού. Αν γίνει ξανά επαφή από την άλλη πλευρά, τότε μιλήστε ειλικρινά αλλά με ευγένεια.

ζωδια ιχθύες
Πολλές φορές δεν περνάτε καλά σε ένα πρώτο ραντεβού. Ποιο είναι το κριτήριο για να βρεθείτε και σε ένα δεύτερο; Η φλόγα. Αν νιώσατε κάποιες σπίθες, που άλλες συγκυρίες δεν τις άφησαν να αναδυθούν, δώστε άλλη μια ευκαιρία. Μην απορρίψετε κάτι που νιώσατε, γιατί ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να καταλήξει…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75