ζωδια για ελεύθερους 24/09 Σάββατο

zwdia-shmera-erwtikes-161014

ζωδια για ελεύθερους 24/09 Σάββατο

ζωδια κριός
Μην αρχίσετε τη μέρα σας με πυρετώδεις ρυθμούς. Δεν υπάρχει λόγος να τρέχετε για να κερδίσετε πομπώδεις εντυπώσεις, και αν εξαντληθείτε από νωρίς, δεν θα έχετε κουράγιο να χαρείτε τη διασκέδαση που σας αναμένει αργότερα. Κινηθείτε με ομαλό βηματισμό και κάντε αρκετά διαλείμματα στη διάρκεια της μέρας.

ζωδια ταύρος
Μήπως περνάτε μια φάση άρνησης ή νιώθετε ότι όλα γύρω σας καταρρέουν; Βγάλτε το κεφάλι σας από την άμμο και μυρίστε την ατμόσφαιρα. Αν σας μυρίζει μπαρούτι, πραγματικά έγιναν όλα στάχτη και συντρίμμια. Η μοναδική σας περιορισμένη επιλογή, είναι να θέσετε συνειδητά τον εαυτό σας σε πορεία επιτυχίας. Μην σκεφτείτε καν να γυρίσετε στα ερείπια, ούτε για μια τελευταία προσπάθεια διάσωσης…

 

ζωδια δίδυμοι
Κάντε τη δοκιμή και επιλέξτε ένα θέμα σήμερα, όποιο κι αν είναι αυτό. Το πιο πιθανό είναι να συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχετε καμία ισχύ επάνω του και επίσης σας προκαλεί απίστευτη πίεση.
Δεν μπορείτε να πιέσετε κανέναν να σας ερωτευτεί. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να είστε παρόντες όταν ένα ιδιαίτερο άτομο βρεθεί στο δρόμο σας. Παραμείνετε ανοικτή σε κάθε είδους προοπτική.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Αντιλαμβάνεστε την απόρριψη από ένα άτομο που σας έχει αποστασιοποιήσει, όμως δεν έχετε ιδέα τι την προκάλεσε. Γι’ αυτό ευθύνεται ο εγωκεντρισμός και η περηφάνια σας. Ακόμη και να μπορούσατε, δεν θα ζητούσατε το λόγο από το εν λόγω άτομο. Αφήστε όλη αυτή την λυπηρή συγκυρία πίσω σας, δεν έχετε τώρα χρόνο για τόσο ποταπές έγνοιες.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Είστε ιδιαίτερα ευγενικά και τρυφερά άτομα. Ωστόσο νιώθετε ότι πρέπει να είστε πολύ περισσότερα, αν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή ενός συγκεκριμένου ανθρώπου. Αλήθεια;
Εσείς είστε μια χαρά, και δεν χρειάζεται να καταπιέσετε την ιδιοσυγκρασία σας για να αποδείξετε κάτι. Αν το κάνετε, θα χάσετε το σεβασμό του εν λόγω ατόμου.

ζωδια παρθένος
Τα άτομα που θα βρεθούν στο περιβάλλον σας σήμερα θα είναι εξαιρετικά μυγιάγγιχτα, κι εσείς θα έχετε την αίσθηση ότι ευθύνεστε γι’ αυτό. Επειδή δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αρκεί να δώσετε σε όλους λίγο περιθώριο χρόνου και χώρου να αναπνεύσουν. Μπορεί να μην γίνει άμεσα, όμως σύντομα όλοι θα επιστρέψουν σε εσάς και θα σας απολογηθούν.

ζωδια ζυγός
Μια ζωτικής σημασίας ενέργεια προσεγγίζει μία σχέση σας, άσχετα αν είναι στα πρώτα στάδια ή ήδη καυτή και στιβαρή. Οι συγκυρίες ωστόσο θα είναι αυτές που θα καθορίσουν αν η σχέση θα εκτοξευτεί σε ρομαντική τροχιά, ή θα λήξει στη διάρκεια ενός γεύματος. Επειδή μόνο ο χρόνος θα δείξει την εξέλιξη, το καλύτερο που έχετε να κάνετε από πλευράς σας είναι να είστε αληθινοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια σκορπιός
Τα μέρη που πάει η φαντασία σας είναι υπέροχα, γι’ αυτό εξάλλου περνάτε τόσες αμέτρητες ώρες από το χρόνο σας με πρόσωπα και πράγματα που δεν υπάρχουν – τουλάχιστον όχι όπως τα έχετε πλάσει στο μυαλό σας. Μπορεί όλο αυτό να σας φαντάζει ασφαλές, όμως πρέπει να προσγειωθείτε άμεσα στην πραγματικότητα.

ζωδια τοξότης
Τα παρακάλια είναι άστοχα σε αυτή τη φάση. Όσο και να προσπαθείτε από την πλευρά σας, κανείς δεν ακούει τις εκκλήσεις σας για ειρήνη. Το μόνο που ενδιαφέρει τα άτομα γύρω σας, είναι να ακουστεί η δική τους θέση. Αντί να σπαταλάτε άδικα τον χρόνο σας ως ειρηνοποιοί, αφιερώστε τον στον εαυτό σας και την ψυχαγωγία σας!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Κάποιο άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα, δεν έχει φανεί ιδιαίτερα ειλικρινές απέναντί σας. Δεν έχει σημασία αν έχει πει ψέματα για την ηλικία του ή το επάγγελμά του, σημασία έχει ότι δεν πρέπει να αποσιωπήσετε το γεγονός όταν το μάθετε. Το ψέμα είναι ψέμα, και το ένα φέρνει το άλλο. Και μην σκεφτείτε καν ότι θα διορθώσετε εσείς αυτό το χούι!

ζωδια υδροχόος
Μια βουτιά στην αμαρτία ακούγεται ως καλός τρόπος για να βγάλετε από μέσα σας ένα μέρος της έντασής σας. Περιστασιακό σεξ, μια νυχτερινή κραιπάλη, μια τεράστια συσκευασία παγωτού; Ό,τι κι αν είναι, νομίζετε ότι θα το διασκεδάσετε; Ο συναισθηματικός αντίκτυπος δεν αξίζει τέτοιες διεργασίες. Καλύτερα αναζητήστε πιο υγιείς μεθόδους για να εκτονώσετε το άγχος σας.

ζωδια ιχθύες
Όσο σκληρά κι αν προσπαθήσετε, όποιο τρόπο κι αν υιοθετήσετε, τα σχέδιά σας δεν θα ευοδωθούν σήμερα. Θα καταλήξετε λυπημένοι, εκνευρισμένοι, απογοητευμένοι. Πρέπει να βρείτε νέους τρόπους διεξόδων, εφόσον βλέπετε κατ’ επανάληψη ότι αυτοί που ακολουθείτε δεν αποδίδουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia